11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pra 8.4.2009 13:12

Re: A kdo jiný než Klaus zorganizoval pád vlády ODS vy magore?

Nechte těch trapných pokusů sejmout trapas z Paroubka a hodit ho na někoho jiného. Tohle si zavařil Paroubek sám, nikdo jiný neměl podle §84 jednacího řádu parlamentu 50 poslanců, kteří podepíší žádost o vyslovení nedůvěry vládě.

Paroubek je nedočkavý jako každý kolotočář - má to v genech. Chce za každou cenu zisk jen pro sebe - teď a hned. Někdy se tomu říká "Naběhl si na vidle".

Marat 8.4.2009 12:49

Re: Topolánek a Bursík

Proto by měli pověřit vedením vlády Standu. Je to vinikající politik a státník.

F. Čech 8.4.2009 12:35

A kdo jiný než Klaus zorganizoval pád vlády ODS vy magore?

To, že mu pomohli kromě ČSSD také soudruzi s KSČM a soudružky Zubovová a Jakubková je nepodstatné. Důležité pro 101 potřebných hlasů bylo, je že splnili jeho pokyn dva věrní Klusovi hafani Tlustý a Schwipel! 

Standa 8.4.2009 10:43

Topolánek a Bursík

si myslí, že umí dělat politiku, skutečnost je jiná.

hafusak2 8.4.2009 10:33

marné čekání

Stále marně čekám na solidní rozbor příčin porážky M. Topolánka a jeho vlády. Stále dokola však jako kafemlejnek je slyšet jen klasická dětská výmluva kluků u rozbitého okna:"Sím to já né, to von!" Nebýt J. Paroubka, co by dělali? Že ODS upadá vidí každý, a že to je od doby zvolení MT za předsedu vidí také každý. A že diplomaté v Bruselu se vyjadřují o jeho činnosti zdrženlivě je u nás vykládáno, že ho chválí. Žít ve lži lze pouze omezenou dobu. Bránit pravdě také. Ale nepřipravit se na možnost neúspěchu a potom vyvádět jako utržený ze řetězu je už trestuhodné pro vlastní stranu a důvod k posměchu pro zbytek národa.

Jiřík I. 8.4.2009 9:43

Re: Matocha

I BUDOVÁNÍ SOCIALISMU VŠICHNI HÁZELI KLACKY POD NOHY-ASPOŇ SOUDRUZI NÁM TO VE ZPRAVODAJSTVÍ A NOVINÁCH TVRDILI,FURT JSOU NĚJACÍ NEPŘÁTELÉ,KTEŘÍ NEDAJÍ KLID NA PRÁCI;-).Paroubku,Ty jseš fakt zlej,nechej na pokoji naše Modré budovatele,ať se ještě trošku opeří!

Pepino 8.4.2009 9:37

Martin se mýlil

Martin se mýlí stále protože jde jen po penězích ata jeho Katuška neví co je biomasa ale za to dobře ví jaký je rozíl mezi orálním a análním sexem.To jsem ja nezjistil,tak dobrý nejsem ale je to ústřední téma rozhovorů v českých hospodách.

jája 8.4.2009 9:37

Re: Matocha

Mediální hon na parobka a spol. se pořádá odté doby, kdy langer pustil ven Kubiceho zprávu - včetně takových podpásovek jako je prznění nezletilých někde na lodi,  nelichotivých fotek jeho první ženy (to mě hodně mrzelo, vždyť patent na krásu nemá většina z nás, stačí se kouknout do zrcadla) atd. Podařilo se z něj udělat ďábla a odpornou stůru v lidské podobě, ještě k tomu s bradavicí -no a tím se prach vystřílel. Voliči ČSSD toto vše přečkali a odpověděli loni napodzim ve volbách do senátu a do krajů. Nejásám nad tím, ale nemohu teĎ litovat ODS a v podzimních volbách už neuslyším na hesla typu - musíte nám dát hlas, jinak tu budou vládnout komunisti - protože ti tu kvůli neobratné politice ODS už skoro vládnou stejně. ODS je v rozkladu a může své zkáze zabránit jen tím, že se zcela přerodí, vyháže všechny neschopné politiky z funkcí, přestane házet špínu na strany okolo, a nabídne voličům program, který pak dodrží i za cenu, že nebude nějakou dobu u moci. Pak dostane můj hlas.

udiven 8.4.2009 9:15

Re: Pochopil nekdo, co chtel "básník" Matocha napsat?

"básník" Matocha nechtěl napsat nic! jen seřadil úryvky a odjinud opsané informace. ačkoli je možná i ta horší varianta - že chtěl a tohle je výsledek!!! no nazdar.

V. Hoffman 8.4.2009 8:37

Tak to moment!

"Se Soukupem jednal Topolánek ještě v úterý dopoledne ve sněmovně a podle MfD byly zejména hlasy Zubové a Jakubkové přislíbeny" - Bohumil Pecinka /ktoreho asi tazko moze niekto oznacit za proparoubskeho/ uverejnil v minulotyzdnovom Reflexe rozsiahlu analyzu rokovani pred hlasvanim o dovere. A ono to cele bolo tak, ze este doobeda Topolanek slubil Zubovej a Jakubkovej, ze o ich poziadavkach bude vazne uvazovat (pricom Zubovej islo hlavne o osobnu omluvu a dokladne vysetrenie pod koberec zametenej kauzy Morava), cez den sa Raninec dal pocut, ze vladu pravdepodobne nepotopi (pricom sa podla starsich vyhlaseni predpokladalo, ze Schwippel a Raninec budu hlasovat rovnako) a pooobede Topolanek poslal  Zubovu a Jakubkovu docerta, pretoze si myslel, ze ich nebude potrebovat! Co ma u neho zas tak moc neprekvapuje, obdobne silacke gesta urobil aj v minulosti. No, a tentokrat sa prepocital.

Zajtra ten clanok uz bude na stranke Reflexu, tak to pripadne nalinkujem.

DS 8.4.2009 8:35

Re: Pochopil nekdo, co chtel "básník" Matocha napsat?

Já to také nepochopil.jediné co mi z toho plyne je kopnutí do Topolánka a do Bursíka a odvést pozornost od gaunera Paroubka

Jiřik 8.4.2009 8:22

Re: Matocha

Pokud nevidíš mediální hon na Paroubka&comp., tak jsi asi slepej...

#13 8.4.2009 7:55

Matocha

Toto je kometář ala oranžoví komunisté. Topolánek jedná pod velikým tlakem. Všichni mu hází klacky pod nohy včetně vás. Místo aby jste rozebíral, kdo způsobil tuto situaci, kritizujete Topolánka a tak nějak nenápadně vám z toho vypadla příčina Paroubek. To se sakra u nás nenajdou novináři, kteří by si vzali na paškál Paroubka a jeho squdru? Novináři pořádají hon na Topolánka ve stylu novinářů padesátých let. Na řešení se ptejte Paroubka, stále tvrdil, že oni by to udělalepší . proč se jich nezeptáte proč to nedělají.

ceskej Honza 8.4.2009 7:44

Pochopil nekdo, co chtel "básník" Matocha napsat?

Petr 8.4.2009 6:32

Vyhrávat umí...

Je zajimavé, že Ty jsi zatím nevyhrál....