23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
#13 8.4.2009 7:55

Matocha

Toto je kometář ala oranžoví komunisté. Topolánek jedná pod velikým tlakem. Všichni mu hází klacky pod nohy včetně vás. Místo aby jste rozebíral, kdo způsobil tuto situaci, kritizujete Topolánka a tak nějak nenápadně vám z toho vypadla příčina Paroubek. To se sakra u nás nenajdou novináři, kteří by si vzali na paškál Paroubka a jeho squdru? Novináři pořádají hon na Topolánka ve stylu novinářů padesátých let. Na řešení se ptejte Paroubka, stále tvrdil, že oni by to udělalepší . proč se jich nezeptáte proč to nedělají.

Jiřik 8.4.2009 8:22

Re: Matocha

Pokud nevidíš mediální hon na Paroubka&comp., tak jsi asi slepej...

jája 8.4.2009 9:37

Re: Matocha

Mediální hon na parobka a spol. se pořádá odté doby, kdy langer pustil ven Kubiceho zprávu - včetně takových podpásovek jako je prznění nezletilých někde na lodi,  nelichotivých fotek jeho první ženy (to mě hodně mrzelo, vždyť patent na krásu nemá většina z nás, stačí se kouknout do zrcadla) atd. Podařilo se z něj udělat ďábla a odpornou stůru v lidské podobě, ještě k tomu s bradavicí -no a tím se prach vystřílel. Voliči ČSSD toto vše přečkali a odpověděli loni napodzim ve volbách do senátu a do krajů. Nejásám nad tím, ale nemohu teĎ litovat ODS a v podzimních volbách už neuslyším na hesla typu - musíte nám dát hlas, jinak tu budou vládnout komunisti - protože ti tu kvůli neobratné politice ODS už skoro vládnou stejně. ODS je v rozkladu a může své zkáze zabránit jen tím, že se zcela přerodí, vyháže všechny neschopné politiky z funkcí, přestane házet špínu na strany okolo, a nabídne voličům program, který pak dodrží i za cenu, že nebude nějakou dobu u moci. Pak dostane můj hlas.

pra 8.4.2009 13:51

Re: Matocha

Proč tolik slov pro konstatování, že chcete a budete volit socialisty. Nabídnout program, který porazí program socialistů: "Máme to založený na závisti a nenávisti" - prozradil to jeden funkcionář ČSSD z Ostavska - totiž nejde.

strejda 8.4.2009 13:57

Re: Matocha

Minulý program ODS byl založen na lži. Naprostou většinu smlouvy s občany ODS nesplnila. Místo 0% DPH na poraviny je 9 %. Atd. atd. Stačí být gramotný a číst sliby ODS.

;-) 8.4.2009 14:36

Re: Matocha

Strejdo, víte, ono se to s podporou SZ, KDU-ČSL a ČSSD plní o 106.

Já ti sice podrazím nohu při příchodu ke stolu, ale klidné budu vykřikovat, že jsi mi to objednané pivo nedones, že jo.  ;-)

Niky 8.4.2009 18:03

Re: Matocha

R^

sokol 8.4.2009 16:29

Re: Matocha

přesné,  krátké, výstižné - děkuji

jája 8.4.2009 22:17

Re: Matocha

To se pletete (mimochodem jen já vím, koho budu volit, rozhodně ne vy). Ale já vám to mohu klidně říci, protože když nemůžu volit ODS a nechci volit levici, budu volit nějakou maličkou stranu ( ne zelené lumíky nebo KDU) - ale co taková Strana piva? Pokud zase bude kandidovat, má můj hlas:-D

MK 8.4.2009 17:59

Re: Matocha

Jo, to by se musela ODS i ČSSD zbavit těch svých moravských zlatokopů, kteří si bez jakýchkoliv skurpulí urvali svá místa u vesel.  Jinak bude úroveň na naší politické scéně stále pod psa.

Jiřík I. 8.4.2009 9:43

Re: Matocha

I BUDOVÁNÍ SOCIALISMU VŠICHNI HÁZELI KLACKY POD NOHY-ASPOŇ SOUDRUZI NÁM TO VE ZPRAVODAJSTVÍ A NOVINÁCH TVRDILI,FURT JSOU NĚJACÍ NEPŘÁTELÉ,KTEŘÍ NEDAJÍ KLID NA PRÁCI;-).Paroubku,Ty jseš fakt zlej,nechej na pokoji naše Modré budovatele,ať se ještě trošku opeří!

ceskej Honza 8.4.2009 7:44

Pochopil nekdo, co chtel "básník" Matocha napsat?

DS 8.4.2009 8:35

Re: Pochopil nekdo, co chtel "básník" Matocha napsat?

Já to také nepochopil.jediné co mi z toho plyne je kopnutí do Topolánka a do Bursíka a odvést pozornost od gaunera Paroubka

udiven 8.4.2009 9:15

Re: Pochopil nekdo, co chtel "básník" Matocha napsat?

"básník" Matocha nechtěl napsat nic! jen seřadil úryvky a odjinud opsané informace. ačkoli je možná i ta horší varianta - že chtěl a tohle je výsledek!!! no nazdar.

Petr 8.4.2009 6:32

Vyhrávat umí...

Je zajimavé, že Ty jsi zatím nevyhrál....