29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
horda1973 25.9.2006 4:58

představivost

p.Paroubek si prostě nedovede představit soudce který by udělěl nějakou hloupost nebo levárnu nebo něco nezávislého-nemá prostě představivost.

Forstmeister 25.9.2006 0:51

Trefný příspěvek

Trefný příspěvek. Ti, kteří budou proti jeho obsahu a nadsázce "brsnit", jsou asi tou, příspěvkem potrefenou, husou. Toť můj názor. Přeji pěkný pracovní týden. 

Jana 24.9.2006 15:18

Bárta

Bože Bárto, ty jsi blb, na tvůj novinářský slint nemá cenu ani reagovat, vylez už ze zadku ODS a mysli občas svým mozkem, jestli nějaký máš, ale spíš nemáš(Y)!

helman 24.9.2006 20:57

Re: Bárta

Souhlas,

Langer ze sebe udělal vola a pan Bárta ho asi pase.

A neotírejte se o finskou vlajku, kéž by tady žili tak rozumní lidé jako tam. A navíc, modrá je vlajka Švédska a nebo třeba Demokratické Republiky Kongo, zatím pouze demokratické.

Auiam 24.9.2006 12:39

Prokazovat odposlechy

a jejich propojeni se zajmy jedne politicke zajmove skupiny (za ticheho predpokladu, ze oranzova a ruda jedno jest) v zemi, v niz vsichni, kdo se na nich podileji, patri budto k policii ci statnimu zastupitelstvi anebo jsou jejich rukojmim (napr. tim, ze ke sve praci potrebuji bezpecnostni proverku a v pripade, ze by poskytli svedectvi, by o ni prisli), neni proveditelne.

Tato zeme postrada kontrolni mechanismy proti zneuziti pravomoci verejnych cinitelu!

Taktez postrada lidi obdarene osobni statecnosti, kteri se neboji dodrzovat zakony v pripade, ze od nadrizenych obdrzi rozkaz, ktery je v primem rozporu se zakonem! 

Vanek 24.9.2006 8:39

Bezpečnost ČR je především ohrožena lidmi z vedení Bezpečnostní informační služby

V posledních hodinách se ve sdělovacích prostředcích ČR hovoří o tom, že ČR se dostává na seznam zemí ohrožených terorismem. Já osobně jsem přesvědčen, že bezpečnost ČR je především ohrožena lidmi z vedení Bezpečnostní informační služby a celou řadou vysokých představitelů PČR. Zde bych mohl konkretizovat např. ředitele BIS Jiřího Langa, který spolu s dalšími v souvislosti s utajovaným soudním procesem, vedeným proti mé osobě, dostatečně a opakovaně prokázal, že ve vedení BIS je naprosto nezpůsobilým. Ředitel BIS Jiří Lang a jeho dobře placení nohsledi, včetně několika vysokých představitelů PČR si dokázali po letech vlády ČSSD v bezpečnostních složkách vytvořit prostředí, které jim za současného neblahého - tristního stavu v politice ČR zaručuje relativní beztrestnost a to vše pod legendou, že se jedná o utajované skutečnosti a o boj s terorismem.  Tento alarmující stav je zapříčiněn nejen apatií veřejnosti, ale i naprosto nedostatečnou kontrolou těch, kteří mají ze zákona dohlížet na činnost bezpečnostních složek. Ředitel BIS Jiří Lang a jeho kamarila si samozřejmě uvědomují, že tento stav nebude trvat věčně a tak si ve svém prostředí budují mechanizmy, které by měly v budoucnu zmírnit jejich trestněprávní odpovědnost. Již určitou dobu je na několika konkrétních případech v BIS a v prostředí PČR patrné, že i řadoví pracovníci těchto bezpečnostních složek si uvědomují zločinné konání svých nadřízených a o těchto skutečnostech podávají svědectví. Tento stav věcí byl také hlavním důvodem k tomu, že hanebný soudní proces vedený proti mé osobě byl z velké části utajen před veřejností. Ti, kteří jako mí důvěrníci byli tomuto skandálnímu soudnímu procesu přítomni, mohou např. potvrdit, že při svědecké výpovědi současného ředitele BIS Jiřího Langa, jen stěží uvěřili, že toto individuum spolu s dalšími může za současného stavu řídit tajnou službu.

Vladimír Hučín, 24.září 2006 Přerov

 

Tikal 24.9.2006 0:25

Hučín nás VAROVAL !

V případě Vladimíra Hučína byly odposlechy a další metody sledování běžně praktikovány Grosstapem. Zveřejněním celého trestního spisu V.Hučína by mohla být celá ČSSD prohlášená jako zločinecká organizace.;-O  

důchodce Kája 23.9.2006 23:46

Langer je pěknej vejlupek

Jestli má někdo prsty v Kubiceho blábolu, a asi má, tak jiné jmémo by bylo velmi nepravděpodobné. Ten jeho lišácký úsměv a jeho tlamička  jej prozrazují ať zatlouká jak chce. Na druhou stranu ale by měl být nejvyšší náčelník právě takovej lišák, aby uklidnil lidi, že má všechno v merku. (Prohlášení hlasatelky na Primě- díky opatřením onoho se Praha stala nedobytnou pevností !!!;-D

pic 24.9.2006 6:45

Re: Langer je pěknej vejlupek

Můj ty světe kulatý, je to živý?! Nejsi ty hrabě Kocharowski?

Dan 23.9.2006 21:51

Ten Bárta je nejspíš barvoslepej........

Proboha Bárto, víš jak vypadá finská vlajka? Asi ne. Ale prozradím ti že neni  modrá. Modrej je jen kříž.......... To je úroveň 8-o

Kamil 23.9.2006 18:34

Udělali vůbec Langer s Topolánkem nějakou chybu ?

Učinili vůbec Ivan Langer a Mirek  Topolánek ve svých vyjádřeních  nějakou chybu ?Z článku jsem vyrozuměl, že nikoliv. Myslím, že oni chyby nedělají. Možná jsou dokonce muzikanti.

pavel p. 23.9.2006 17:53

Nasralláh není české

česky jsme NASRANÍ na šaškárnu politiků, kterou platíme VŠICHNI !!!!!!!!!!!! Dokonce i ti, kteří poslanecké strany nevolili, případně nevolili vůbec.

Mard 23.9.2006 13:44

Paroubek je skutečně demagog

Jeho otázka zda si dovedete představit soudce který nařídí odposlech opozice je opravdu demagogická. Na základě tvrzení osoby Kořistka, které nemohl doložit žádným důkazem, byl soudcem povolen odposlech telefoních čísle využívaných podezřelými Dalík, Večeřek a povoleno odkrytí bankovního tajemství účtu v Komerční bance patřící osobě Topolánek.

Tedy dovedu si představit že v případě kdy je navíc i důkaz (únik tajného materiálu) může levicově zaměřený soudce nařídit odposlech telefonnních hovorů pravicových politiků. Odposlech prostor může povolit pouhý státní zástupce, k tomu soudce není potřebný.

Dan 23.9.2006 21:54

Re: Paroubek je skutečně demagog

A upřímně,  myaslíš že mu to Dalík nenabíd?

janoryna 23.9.2006 13:31

já si taky myslím, že seznam volaných stanic

společně s telefoním účtem je indície policejního odposlechu. ods a tím i langer mají vždy pravdu a nikdy jinak.

penzista 23.9.2006 12:26

Šibal Paroubek

se bude vždy snažit ze všeho vylhat a svést vinu na ty druhé.

Ale 23.9.2006 10:05

Hi, oranžády a indiáni

Tak zkuste napsat, kde autor lže!

emerson 23.9.2006 15:38

Re: Hi, oranžády a indiáni

klid draku - vždyť je víkend .- drtivá většina oranžád a rudochů přide ke svým complům do úřadů zas až v pondělí ráno.;-D;-D;-D

Martin 23.9.2006 3:13

jste smesny

pokud vysetrovani neprokaze vinu lide jako vy ho odmrsti jako spatne vysetrovani, kdo vas naucil myslet takhle po bolsevicku ?