20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lea 26.7.2006 6:40

to,co předvádí trojkoala

je snad z čirého zoufalství.  Tyhle taškařice si ještě platíme. Přijetí deseti bodů  s potutelným úsměvem,jak jsem někoho doběhl, na mne dělá dojem,že ODS pohrdá občanem. I ten největší trotl ví,že jde o způsob,jakým chce každá z těchto stran slibovaných to bodů dosáhnout. A ty způsoby jsou rozdílné. Věc je o to pikantnější,že tahle ptákovina snad byla výmyslem Kalusa a Topol už nyní skáče,jak lidovci pískají.

ptch 26.7.2006 8:20

Re: to,co předvádí trojkoala

...tyś byla vždycky blbá, Leo

J. Mach 26.7.2006 10:22

Re: Re: to,co předvádí trojkoala

No, blbá je snad příliš silné, ale ne zcela informovaná a mírně zmatená a dost levá, to jo.

zoch 26.7.2006 6:29

Vy jste,pana Bárta,naprosto vedle !

Naprosto jste si zaměnil původ a následek. Doporučení : Sedněte si do stínu a pokuste se přijít na to,co že je pro socany naprosto prioritní. Od tohoto poznání se odvíjí řešení. Možná ,že při tom přijdete i na to,jakého troubu ze sebe udělal Topolánek akceptací oněch deseti bodů ČSSD. Četl jste je vůbec ? A vzpomínáte,jak se k nim vyjadřovala ODS v rámci předvolební kampaně ?

Autorství této kuriozní aktivity bych připisoval spíše Kalouskovi ,ale od věci není možná ani to,že Topolánkovi takový návrh doporučil jeho " věrný kamarád" Tlustý,aby se jej zbavil.

zloch 26.7.2006 6:56

Re: Vy jste,pana Bárta,naprosto vedle !

zochu, troubu (hlásnou) děláš jedině ty.

Astn 26.7.2006 7:19

Re: Vy jste,pana Bárta,naprosto vedle !

Pan Pavel Bárta se stal nejlepším analytickým komentátorem politologské extraligy. Předstihl na předních místech takové esa jako jsou p.Pečinka, Haas, Macek, Štěpánek...Sláva mu. První místo znamená, že si při četbě jeho komentářů dám kafíčko a kochám se jeho pravdomluvnou ódou.

Semiramis 26.7.2006 7:26

Re: Re: Vy jste,pana Bárta,naprosto vedle !

Pane Astn, máte kupodivu pravdu - bez ironie! P.Pečinku neznám, ale ostatní vámi jmenovaní pánové mívají břitké komentáře k jádru věci. Jsou opravdu dobří. I já se při kafíčku kochám při jejich čtení!

zoch 26.7.2006 9:10

Re: Re: Vy jste,pana Bárta,naprosto vedle !

U pana Bárty se mísí antipatie vůči Paroubkovi a potažmo ČSSD s jinak možná zdravím rozumem. Potom jsme svědky takového nevkusu jako je podsouvání vlastního názoru výrazivem ko-Kott apod.   To zrovna nevidím jako ideální úroveň. S p. Haasem sice nemusím ve všem souhlasit,ale vážím si ho,protože udržuje úroveň.

Pokud se ještě jednou vrátím k samotné úvaze resp. článku p.Bárty,pak mi v něm chybí jedna a to pro mne nejpodstatnější skutečnost. Zabývá se pouze současným stavem v momentální chvíli aniž by zhodnotil možnosti a postupy,které měl k dispozici Topolánek  i Klaus bezprostředně po volbách a aniž se zabývá tím,co způsobilo onen volební výsledek.Asi bych měl v této souvislosti zmínit dobrý článek p. Haase včera. Je totiž jasné,že svým nešťastným vyjádřením o tom,že nehodlá někdy pověřit Paroubka sestavením vlády způsobil Klaus onu zabetonovanost,protože Paroubek na to reagoval tak,že do současné chvíle není možné s ním hnout a nebude to podle mne možné,pokud nebude Zaorálek v křesle předsedy PS,aby tím eliminoval presidentův názor. Paroubkův postoj se mi v tomto ohledu zdá legitimní. Naprostá neschopnost Topolánka být schopným vyjednavačem hatí vše. Přitom stačí si uvědomit,o co jde . Ale ODS dělá,že nic nepochopila a tím z nás dělá hlupáky. Přitom dohoda je možná a Topolánkovi nebo tomu,kdo jej bude muset nahradit stačí jen jít se svou kůží na trh ve své partaji a prosadit takové řešení,které vede k dohodě.  Všem,kdo ještě tyto řádky budou číst říkám tímto první podmínku :  Na jakémkoli projektu na kterém se bude podílet či schválí jej ČSSD se nesmí podílet Miroslav Kalousek. Pokud toto nebude akceptováno,domnívám se,že není možná dohoda !!    Podmínek je ale víc. A opět jenom schopný vyjednavač se silným mandátem může dosáhnout toho,že ČSSD některé podmínky vypustí,protože jiné budou splněny. Tak se dělá dohoda vždy. Nikdo nemůže vyhrát absolutně.

Za nejlepší pak považuji řešení padni komu padni.Jmenovat Zaorálka a postupovat třemi pokusy. NA FÉROVKU !!! 

Džejpí 26.7.2006 9:35

Re: Re: Re: Vy jste,pana Bárta,naprosto vedle !

Pane Zochu, zač nás máte? Vy socani v čele s Paroubkem na férovku? To myslíte vážně?

Martin 26.7.2006 5:06

autor taky je hodne nedouceny

kdyz cile programu ma za cely program http://modra-sance.blogspot.com/2006/07/rozverny-topolanek.html ale to vime ze pravice je schopna pochopit jen jednu stranku. taky pak podle toho voli ruzne modre sance a miluje kdyz existuje jen jediny spravny nazor :)

Ruda 26.7.2006 7:53

Re: autor taky je hodne nedouceny

Na to se nedá reagovat jinak, než konstatováním, že jste vůl jak lev. Umíte něco jiného než odkazovat na ten Váš ubohý blog?

Martin 26.7.2006 14:41

Re: Re: autor taky je hodne nedouceny

neni to muj blog ale trefne popisuje vase manipulace a lzi :)

Ben Fato 26.7.2006 8:12

Re: autor taky je hodne nedouceny

Proboha, co je to za blábol?

Asi nemá vůbec cenu diskutovat s vámi o zásadních rozdílech mezi pravicovými a levicovými hodnotami, co? Jsou to totiž věci tak známé, tak omleté, že jen zaslepený dema

Ben Fato 26.7.2006 8:14

Re: Re: autor taky je hodne nedouceny (2)

Omlouvám se, zde je dokončení:

jen zaslepený demagog může napsat něco tak hloupého, že pravičáci milují, když je jen jeden názor. Nebo jste si popletl pravou a levou. I to se stává.

Martin 26.7.2006 14:42

Re: Re: Re: autor taky je hodne nedouceny (2)

nespletl, protoze velmi dobre vidim jak se pravicaci vztekaji kdyz se na neviditelnem psu objevi cokoliv co neni po jejich stranicke linii :)

Martin 26.7.2006 14:46

Re: Re: autor taky je hodne nedouceny

pravicove a levicove hodnoty ? autor z toho linku pripomenul, ze to co si chtel topolanek dat za prohlaseni vlady jeste pred pul rokem bylo nazyvano cestou k socialismu kterou stoji za to si jen otlouct o hlavu. co zpusobilo, ze behem pul roku toto socialisticke desatero se nahle stava cili pod ktere se muze podepsat temer kazda vlada ?

?? 26.7.2006 1:16

Gensek Pablbek rychle mluví; pomalu myslí....

On nejen pomalu myslí; ale ještě  hodně blbě!  To co předvedl, tomu u  nás na vsi se říká "naběhnout si na  vlastní vidle " ;-O!!Rv

Milan 26.7.2006 1:04

Oranžgutáni odmítají podpořit vlastní volební program.

Bodejť by taky ne, když jim šlo a jde jenom o beztrestnost za zlodějny a vraždy a o možnost dalších lumpáren.

janabok 26.7.2006 1:01

fajn...

slušná analýza...

zarputilým socialistům se samozřejmě líbit nebude...

StandaT 26.7.2006 0:25

Docela dobré je

Na této situaci je docala dobré to, že - i díky doposud nestrávenému demokratickému centralismu - vymizeli z těchto stránek Vízek, Jičínský, Jelínek a další ideologická monstra.

Cynicky se těším, že soudruzi zase získají, i díky své neskutečné krátkozrakosti a plytkosti myšlení, možnost znovu dokazovat, jaká příkoří musí překonávat;-D. Radost mi kazí pouze to, že do propasti strhávají i nás ostatní:-(.

jirka.s 26.7.2006 8:42

Re: Docela dobré je

Moc se, Stando, netěšte, že zmizeli. To jsou jenom v těchto vedrech na dialýze, jejich prochlastané ledviny to nezvládají. Bohužel na mozek ještě žádnou dialýzu (pročištění) nevymysleli.