18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Náckovské spodky

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Anton 7.12.2009 10:12

Re: Pravicový extremismus neexistuje

Hitler byl dokonce v roce 1938 deklarován americkým týdenníkem Time jako muž roku, důvodem bylo sjednocení národa a příkladná sociální politika.

Světu tenkrát ještě jaksi nedocházelo, že to financuje nakradenými penězi od židů, nucenou prací v koncentračních táborech, atd.. Prostě socialismus pro jedny na úkor druhých.

Schumacher 7.12.2009 10:12

Re: Pravicový extremismus neexistuje

Ano. Pravicový extremismus vymysleli levičáci aby odlišili svůj extremismus, který pokládají za splečenský standard. Docilní hlupáci  to po nich papouškují.

Peman 7.12.2009 10:11

Pane Brezino, výborně

R^R^R^

Helsinkské a jiné výbory, ve kterých jsou činí levičáci, vždy sehrají pouze roli trapných "užitečných idiotů". Na nic víc, přes svoji namyšlenost, že jsou výkvět inteligence, nemají.

Hitlerovi pohrobci jsou podle nich vrcholně nebezpeční. Že v jistém národě v "blízkém zahraničí" dodnes doslova miliony uctívají pravděpodobně nejhnusnějšího vraha lidských dějin Stalina jim nevadí, to neřeší.....

Zebra 7.12.2009 10:10

„socialisté žijí po celém světě a tam také publikují“

Tak fajn, toníčku, vygooglujte si Case Mudda a The Blackwell Encyclopaedia of Political Thought a proveďte důkaz příslušnosti k socialistické levici u prvního a u autorů citovaných v oné encyklopedii. Na socialismus Sokratův se vyloženě těším.

drak 7.12.2009 10:10

Re: Já ty značky neznám,

Co se potravin tyce, tak zatim se mi dari cinske hruzy nekupovat, ale jde to cim dal tim hur, napr ze sesti znacek jahodovych kompotu v obchode, sest jich bylo vyrobeno v Cine. Co dodat? Co se obleceni tyce, tak diky vetsinou Prostejovu se mi zatim vesmes dari Cine unikat, ale jde to take cim dal tim hur. Co se automobilu tyce, tak zatim to jeste jde, ale cinske hruzy uz mame druhym ci tretim rokem i na nasem trhu, nezli to obyvatele odhlasuji penezenkami, tak to mozna par let potrva, ale dopadne to nakonec jako se vsim, zaplavou cinskeho smejdu a nedostupnosti cehokoliv jineho. Co se ale tyce spotrebni elektroniky a vypocetni techniky, tak az na par japonskych, korejskych ci malajskych vyrobku uz vlastne ani na nic jineho takrka nejde narazit. V tzv. bilem zbozi se situace rychle obraci k Cine. U obuvi uz ani nevim, co mam na nohou, snazim se Cine vyhybat, ale uz ani nevim, zda se mi to dari nebo ne.

baklažán 7.12.2009 10:09

doporučuji si přečíst:

Kdo nezná, ať si najde čas a přečte si vzpomínky "Tenkrát na Východě" od Jana Patočky (syn profesora Patočky, nezaměňovat se zeleným pomatencem Jakubem Patočkou), kde se poměrně dost píše i právě o Uhlovi. Řekl bych, že p. Březina se o Uhlovi a jeho názorech vyjadřuje ještě poměrně shovívavě...

Google mi našel tento odkaz: http://www.freewebs.com/vanek/tenkratnavychode.htm 

Bohužel je to verze bez diakritiky, ale číst se to dá. Kdysi to bylo na pokračování na virtually.cz, ale tam jsem to teď už znovu nenašel (ale moc jsem to nehledal).

jan 7.12.2009 10:08

nepiště o čem nevíte

někteří z majitelů značek ze zisku podporujou náckovské organizace - jesli jste rasista tak si je klidně kupujte dál, hajte je v novinách a užijte si je - já to nosit nebudu a jsem rád že vim co eventuelně nekupovat

jakovy 7.12.2009 10:07

Mirku Re: Mé zkušenosti:

já chodil na SVVŠ 1964-67. Na jeansy jsem neměl, to nám přešívala teta z montérek. Gatě jsem měl černé zvony jako vlk v "Jen počkej" (možná, že to bylo +, ale seriál ještě nenatočili). Přesto za mnou přišel pan třídní profesor Grygar (strýc toho, co otvírá ty okna dokořán) a řekl mi: Běžte se nechat ostříhat, profesorský sbor si stěžuje na vaše vlasy. A to jsem neměl máňu, jen tak do půl uší. Poslal mně tam ještě 2x než byl sbor spokojen.

Zebra 7.12.2009 10:06

Re: „no a? To mi chcete říci, že když je to kdesi na univerzitě nebo v encyklopedii, nejedná se o levicové extrémní hnutí ?“

Ale no vždyť už jsem vám radil, abyste zůstal u jednoduchých textů. Ale když nedáte jinak, tak až se vzpamatujete, vygooglujte si pro začátek Cas Mudde a The Blackwell Encyclopaedia of Political Thought a proveďte důkaz výskytu salonního levičáctví v díle prvního a v dílech autorů citovaných v oné encyklopedii. Na salonní levičáctví Sokratovo se vyloženě těším.

Sven Australan 7.12.2009 10:05

nackovske spodky....

 Petr Uhl je mozna priblbly marxista, ale nikdy nebyl revolucionar !   Vice nez pred pul stoletim, jsem chodil do stredni skoly v Londynske ulici na Vinohradech, mymi spoluzaky  byla Pavlina Filipovska (mila a prijemna holcicka), Venca Klaus ( zvany Timur bez party) -      -ovsem, o tech dnes neni rec.  Do vedlejsi tridy chodil Petr Uhl a ten jako kluk, byl ubreceny a uzalovany mazlicek. Zalovani pani ucitelce, preci neni "revoluce", ne ?!

Pan_Ptakopysk 7.12.2009 10:05

Re: Jen si tak trochu plivnout

V čem spatřujete projev mé nekompetentnosti k vyjádření?

FrantišekN. 7.12.2009 10:04

"Znalci" z Helsinského výboru by mohli vědět,

že značku Thor Steinar koupil nedávno arabský investor ze SAE a od té doby ji náckové nenosí...

ok 7.12.2009 10:04

vládnou nám komunisté

Je to jen jeden z mnoha důkazů, že nám vládnou komunisté a jejich potomci. Komunistické rodinky.

waylon 7.12.2009 10:02

Re: Pravicový extremismus neexistuje / Mein Kampf

...tak to jste úplnš vedle, doporučoval bych hlubší studium.

Stredocech 7.12.2009 10:01

Ne, levicový extremismus neřešíme," říká paní Kovaříková. "Zaměřili jsme se na jen pravicový extremismus a rasovou nenávist, protože nestíháme všechno

Tato jediná věta vyjadřuje skoro všechno. Dalších slov netřeba.R^R^R^

Informace 7.12.2009 10:01

Re: Dopis helsinskému výboru

R^R^R^

Anton 7.12.2009 10:00

Re: Naprostý souhlas!

Tvá mamka má naprostou pravdu, to se šeptalo tenkrát i mezi disentem.

Uhl se deklaroval jako přivrženec trockismu, který hlásá diktaturu dělnické třídy, násilné převzetí moci, odstranění soukromého vlastnictví, atd... prostě extrémní levice.

brok 7.12.2009 9:59

Re: aktivistka

Fašismus je levicový, stejně jako nacismus. Nacismus je totiž odvozen od názvu strany Nacional Socialistische Deutsche Arbeits Partei. Krátce nacistická strana. Fašismus vznikl jako italská varianta. Nacionálně-socialistickou ideologii doplnil o revokaci Římské říše a byl spíše takovou komickou variantou levicového nacismu.

Jindřich 7.12.2009 9:59

Re: Pravicový extremismus neexistuje

Velmi blízké vztahy mezi nacistickou a komunistickou stranou existovaly již před válkou. Například známou Mosteckou stavku organizovanou komunisty podporovali a a vlastně řídili Hitlerovi emisaři. Dle některých pramrnů byl ve štábu stavky i sám Adolf. Vesměs levicové strany (např. ve Francii, Rusku) nepřekážely politickému růstu Adolfa Hitlera, protože s jeho programem sympatizovaly. Nakonec se západní demokracie, aby dokázaly Hitlera porazit musely spojit s ještě větším zločincem, než byl A.H. - Stalinem. Proto dnes ta neochota vykládat moderní dějinyobjektivně.

eTony 7.12.2009 9:59

Re: Kampaň to je naše parketa

Vidíte, jak jste marxismem zblblej.........Každý levicový, socialistický režim je příkaznický, diktátorský, s cílem ovládnout jiné, pokud možno všechny. Poslední světová válka vypukla díky nezkrotné touze ovládat druhé i s jejich územím. A téměř vždy to bylo spojeno s moralismem.

Nikoli kapitalismus, ale socialismus je zlo.

RS XII/08 7.12.2009 9:55

Re: Pravicový extremismus neexistuje / Mein Kampf

Rozhodující přitom je, že Hitler sám vůbec nepočítal se sovětským útokem a pro jeho plány tato otázka nehrála vůbec žádnou roli.

 Jeho “Plán Barbarossa” proti Sovětskému svazu byl hlavním válečným plánem, pro který byly operace proti Polsku, Norsku, Francii a Anglii prologem k rozhodujícímu boji o “životní prostor na Východě” a proti “bolševickému smrtelnému nepříteli”.

 Již v “Mein Kampfu - Mém boji” Hitler označil dobytí Ruska jako “německou misi” křížové výpravy proti “světovému židovstvu, bolševismu a asiatskému živlu”. Již na jaře 1940 byly připravovány plány na přepadení Ruska. V březnu 1941 Hitler oznámil 250 vysokým důstojníkům wehrmachtu zničující tažení proti Sovětskému svazu, válku, ve které nebude vázán dosavadními zásadami lidských práv.

“Válka proti Rusku nelze být rytířsky vedena. Jedná se o světonázorový a rasový boj, který musí být vedený s dosud nikdy tak bezbřehou tvrdostí.”

V den přepadení Hitler pak napsal Mussolinimu: “Tímto svým rozhodnutím, ke kterému jsem se propracoval, se nyní vnitřně považuji zase za svobodného. Spojenectví se Sovětským svazem mě často velmi tížilo”.

Anton 7.12.2009 9:53

Re: Mé zkušenosti:

Jsme asi stejný ročník, mám podobné zkušenosti jen s opačným znaménkem. Za dlouhé vlasy jsme byli šikanováni, modré kalhoty (džíny) jsme nesměli nosit, na škole co "profesor" to zbabělý maloměšťák a komunista.

Asi jste chodil do školy někde na venkově, ale v Praze to bylo jinak. 

Merlin 7.12.2009 9:52

Re: Pravicový extremismus neexistuje

R^R^R^

Informace 7.12.2009 9:50

Re: Já ty značky neznám,

Dám to sem ještě jednou, abyste viděli, do čí kapsy jdou vaše peníze.

Obchodní vztahy s Čínou podporují obohacení velkých nadnárodních společností, které tam delokalizovaly výrobu, často na úkor domácí výroby a pracovní síly. A pak podporuje obohacení čínských podnikatelů. Podle magazinu Forbes v Číně je 400 bohatých, jejichž majetek dosahuje 314 miliard dolarů. V tomto ohledu Čína dohání a předhání Ameriku. Na druhé straně je v Číně 10 procent obyvatelstva pod úrovní chudoby, má k dispozici míň než 90 dolarů ročně. Podle průzkumu Merril Lynch v r. 2007 majetek bohatých v Číně vzrostl o 20,3%.

Já zásadně čínské zboží nekupuju. Tady u nás lidi chtějí taky pracovat a jíst.

BJ von Wolfenstein 7.12.2009 9:49

Re: Pravicový extremismus neexistuje

Dovoluji si mírně nesouhlasit: IMHO byl pravicovým extremistou třeba Milton Friedman. S jeho názory na fungování ekonomiky z 95% souhlasím.;-)

Harpyje 7.12.2009 9:49

Re: Dokonalé totalitní myšlení.

Na pojmenování nezáleží, protože jak srp a kladivo, tak i hákový kříž jsou symboly zločinných totalitních režimů. Neexistuje pražádný důvod tolerovat příznivce těchto totalitních ideologií, kteří si vytyčili za cíl svržení demokratického uspořádání státu. Jestli pokládáte Vy osobně tu, nebo onu politickou stranu za "zločinnou" je naprosto nepodstatné. Srovnávat protest dánského krále s nošením hader značky Thor Steinar je naprosto pomatené a navíc perverzní.

wert 7.12.2009 9:47

Re: Článek je perfektní.

zapomel jsi na Havla

vltava 7.12.2009 9:42

Pravicový extremismus neexistuje

Pravicový extremismus je jenom slovo, vymyšlené levičáky. Ve skutečnosti jak fašismus, tak nacismus byly levicová hnutí. Důkazem je program NSDAP, cituji: - zrušení bezpracných příjmů, - znárodnění monopolů, - rozdělení zisků z velkoobchodů, - dostupné vzdělání pro všechny. A nemusíme ani do minulosti, program dněšní Dělnické strany je levicový úplně stejně.

Pravicový extremismus je protimluv. Pravice nemůže být extremistická, protože její nejvyšší hodnotou jsou individuální práva a svobody, na rozdíl od levice, kde je nejdůležitější masa a jednotlivec je jenom Kanonenfutter.

No ale pro poválečné levičáky bylo nutné se nějak odlišit od zločinů nacismu, proto si "pravicový" extremismus vymysleli. Bohužel jejich účelová lež přetrvává dodnes.

Jindřich 7.12.2009 9:41

Re: Pro Ivana

Váš příspěvek je dokonalou ukázkou marxistického projevu, který je ve své nejvlastnější povaze zločiný a nepřátelský přirozenému vývoji demokratických principů.

xxxKubeš 7.12.2009 9:40

Autorovi dík

R^