28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Na ostří nože

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lájoš B. 18.1.2007 13:30

Re: Re: Daneši

Naprosto s tím nesouhlasím. Kalousek by Vám o tom mohl vyprávět ....

Kočka 18.1.2007 15:27

Re: Re: Daneši

Rvmyslím si, že by to nikdo z nich už neuměl

František I. 18.1.2007 17:35

Re: Re: Daneši

Připitomělý jižní sockomoušku, proč by to proboha dělal? Když jste mohli pod blahovolnou rukou policie a soudů krást v miliardách, podvádět, korumpovat, proč by se nenašli dva odrodilci? Ty vám do vašeho panoptika chybí. Nebo snad Paroubek rezignoval za své průšvihy s jednou pražskou bankou nebo v aféře Péťa? Opravdu mile zpozdilé....

Korsika 18.1.2007 19:56

Re: Re: Re: Daneši

Milý Františku, nevím, proč mne nazýváte jižním sockomouškem, Vy mne znáte? Máte báječné vyjadřovací schopnosti. Ale přesto Vám přeji báječný večer.

Korsika 18.1.2007 11:43

Re: Daneši

a ještě něco.Určitě si nemyslím, že by oba pánové chtěli zachránit svět, jenom tak. Myslím si a to je moje právo, že dostali dost, aby přeběhli. Nezazlívám jím to, peníze jsou peníze, nevím, co bych dělal já, kdyby to byl třeba meloun. A co vy, pane Emile?

Loula 18.1.2007 11:45

Re: Daneši

Emile, je to prosté. Když poslanec ČSSD podpoří ODS, bude a je Paroubkem nazýván zrádcem a Topolánkem je nazývám čestným poslancem. Kdyby popslanec ODS podpořil ČSSD, byl by Topolánkem nazýván zrádcem a Paroubkem by byl nazývám čestným poslancem.  Opakuji zde citát amerického generála z 30tých let, když se vyjádřil o jihoamerickém diktátorovi "Je to z ku.vy syn, ale je to náš z ku.vy syn".  Partaje - obě- hrají jednoduchou hru. Protivník - bez ohledu na jeho morální vlastnosti - je zloděj a darebák, kdežto náš příznivec - bez ohledu na jeho morální vlastnosti - je čestný muž. Divím se, že jste to ještě neprohlédl.

Korsika 18.1.2007 11:49

Re: Re: Daneši

Pane Loulo, lépe bych to určitě nenapsal. Jsem rád, že jste jako málokdo nad tím a to je dobře. Přejii hezký den.

loula 18.1.2007 12:45

Re: Re: Re: Daneši

Díky, vám také hezký den.

Xaver 18.1.2007 13:32

Nad tím by se loulo měli zamyslet především ti, kteří vámi popsaný způsob manipulace

spolkli i s navijákem. Ale ukazuje se, že tahle infekce politickou zaslepeností se nedá jen tak rozchodit.

pepa 18.1.2007 14:45

Re: Re: Daneši

no ODS přeběhlíka nazývala opilcem (kot)

vládík 18.1.2007 10:02

Kdo je korumpován?

Nejsou korumpováni spíš všichni, kdo se drží za sukně mateřské strany (kterékoliv)? Nejsou korumpováni poslaneckým platem, paušálními dietami a ostatními "výdobytky" a strachem o opětovné zařazení na kandidátku? Nejsou korumpováni předsednictvím a místopředsednictvím ve výborech a podvýborech?

Loula 18.1.2007 11:48

Re: Kdo je korumpován?

Vládíků, proboha, co to říkáte. Tam je 200 žen a mužů, jeden důvěryhodnější  a čestnější než druhý. Nebo snad o tom pochybujete? Jo, ještě 88 v druhé komoře, abych nezapomněl.

vládík 18.1.2007 18:32

Re: Re: Kdo je korumpován?

Jen malá oprava : 81  (3 x 27).

Psí vrah Čumil 18.1.2007 9:34

Pane autore -

-;-)

aTeo 18.1.2007 9:30

Výchova poslanců v Čechách?

http://ateo.cz/frame/phpgal/pict//2.779.jpg ;-)

Lájoš B. 18.1.2007 8:41

Korupčníci a zrádci ?

Koho si ČSSD dala na přední místa kandidátek je zcela její věc, teď má ty lidi v parlamentu. Až to začnou být slušní, vzdělaní a neprofláknutí lidé,  bude po problému.

Obecně to platí o všech stranách. Připomenu třeba opilce Kotta a Turka, kakaového podnikatele, komunistického bachaře a třeba i usvědčeného spolupracovníka STB v čele KSČm.

V tomto smyslu strany negarantují nic a vítězí kariéristi, loktaři a kamarádíčci. Navíc drtivá většina z nich vidí v politice jen ekonomickou kariéru.

Karel 22 18.1.2007 8:27

"Ani se nedivím Miloši Melčákovi, že vyžaduje po ODS glejt, že nebyl korumpován. Vystavit by mu jej mohl třeba Marek Dalík."

Vy o tom, pane Daneš, něco víte? Jestliže ano, pak to oznamte policii. A nebuďte takový tajnůstkář, jako Paroubek, který důkazy nechce zveřejnit, neb ještě není správná doba (vhodnější sotva bude) a který zároveň tvrdí, že důkazů netřeba - vše je přece jasné. Lidi, kteří ví všechno a nic neřeknou a neprozradí, mnozí považují za pitomce. Já též.

loula 18.1.2007 9:25

Re: "Ani se nedivím Miloši Melčákovi, že vyžaduje po ODS glejt, že nebyl korumpován. Vystavit by mu jej mohl třeba Marek Dalík."

souhlasím s Vámi, důkaz o korupci žádný není, a pochybuji, že je nějaký objeví. Zůstává pouze pachuť a nedůvěra k politikům jako taková.

Mirek Šejna 18.1.2007 11:28

Re: "Ani se nedivím Miloši Melčákovi, že vyžaduje po ODS glejt, že nebyl korumpován. Vystavit by mu jej mohl třeba Marek Dalík."

Daneš to samozřejmě neví. Ale to se v této zemi nenosí. Kubice také neměl důkaz, že Paroubek je pedofil a nájemný vrah. Přesto to napsal do své proslulé zprávy. A Topolánek řekl ještě po volbách v TV do očí Paroubkovi, že se mu nehodlá omlouvat za to, že o něm prohlásil, že je společen s organizovaným zločinem. Topolánek to zdůvodnil slovy, že je to pravda, takže se omlouvat nehodlá. Na policii to ale dodnes také neoznámil.

terra 18.1.2007 13:27

Re: Re: "Ani se nedivím Miloši Melčákovi, že vyžaduje po ODS glejt, že nebyl korumpován. Vystavit by mu jej mohl třeba Marek Dalík."

Jen pro přesnost, Šejno, v žádné zprávě kohokoliv nestálo nic o tom, že Paroubek je pedofil a nájemný vrah. Ale to vám už asi nikdy nikdo nevysvětlí.

loula 18.1.2007 19:06

Re: Re: Re: "Ani se nedivím Miloši Melčákovi, že vyžaduje po ODS glejt, že nebyl korumpován. Vystavit by mu jej mohl třeba Marek Dalík."

Jak to bylo s tím vrahem nevím, ale o pedofilii Peroubka tam bylo řečeno, že byl na jachtě svého známého, kde mu byla k disposici nezletilá dcera tohoto přítele. Ano, slyšel jsem věrohodný výklad tohoto obratu, to "byla mu k disposici" znamená, že mu vařila kafe a nosila noviny. Jistě víte, jak se pomocí masových prostředků ovlivnuje veřejné mínění. A zpráva Kubiceho byla určena pro zveřejnění, třebaže pro toto tvrzení důkaz nemám.

DS 18.1.2007 7:40

Daneš

Soudruh Daneš zase vyzvracel svou nenávist k Topolánkovi a ODS.On propagátor vlády KSČSSD rozhodně nepochopí ,že jsou lidé kteří se moc bojí vlády pod vedením Paroubka ve spojení s Filipem

ladislav 18.1.2007 7:31

Boží prostota

No pokud tady opravdu vážně uvažuje, že takové kroky jako učinili Melčák s Pohankou se dělají zadarmo a jen z obavy o stabilitu země, tak je hňup, nepostřehl vývoj v Česku a měl by se dát vyšetřit.Nic jiného se k tomu nedá napsat.

loula 18.1.2007 6:32

Jenom upřesnění

mluvčí vlády o jednání Topolánek - přeběhlíci(konstruktivní poslanci) neřekl, že neví, kdo se jednání zúčastnil, nýbrž řekl, že tato informace ještě nebyla uvolněna. A to je něco jiného.

Rudolf 18.1.2007 9:35

Re: Jenom upřesnění

Správně. Ale na korektnost informací jsme si u českých novinářů již zvykli. I na blbost těch, kteří novinářům věří. A že politologové mlčí? Jak typické. Nikdo z nich totiž vývoj neodhadl. A nebo se jim vývoj nehodí do krámu.

4ten85 18.1.2007 6:29

Melčáka s Pohankou

nemusel nikdo korumpovat. Jsou prostě částí Zemanovy kliky v ČSSD a nejsou sami. Paroubek udělal fatální chybu, že si vysočinského Bimba na sebe poštval. Samozřejmě, že by bývalo lepší, když už volby takhle dopadly, aby se velké strany domluvily na velké koalici nebo alespoň opoziční smlouvě č. 2 a konečně změnily před novými volbami volební zákon, aby nás napříště ušetřily podobných zábav jako po letošních volbách. Všechno ale nasvědčuje tomu, že s Paroubkem to nebylo možné. Kubiceho zpráva ale obsahuje natolik závažná obvinění navíc potvrzená pokusy o maření vyšetřování zneužíváním inspekce MV ještě před volbami, Paroubkova podezřele křečovitá snaha dostat se k moci i po volbách i za cenu pošpinění ČSSD nepokrytou spoluprací s komunisty, to všechno jsou věci, které se nedají přehlédnout. Ta vládní sestava je sice zoufalá, o reformách si můžeme nechat jen zdát, ale odstavení Paroubka od moci je jednoznačný zisk. Melčák s Pohankou budou jednou možná vypadat jako národní hrdinové.

loula 18.1.2007 6:36

Re: Melčáka s Pohankou

Jenom ke Kubiceho zprávě. Topolánek v červnu - před prvním kolem - uzavřel veřejnou smlouvu s občany, kde vyjmenovat asi 15 kauz dotýkající se domnělé korupce Paroubka nebo vysokých funkcionářů ČSSD a řekl, že se zasadí o vyšetření těchto jmenovitých kauz a veřejnost bude průběžne informovat. Počkejme tedy na první průběžnou informacvi, očekávám, že by ji Topolának měl uvolnit buď při  získání důvěry nebo nejpozději v červnu, rok po veřejném slibu.

clay 18.1.2007 0:59

když jsem to dočetl do konce...

došel jsem k závěru, že pokud by se váš článek týkal mě. Dopadl byste jako Ráth. Dostal byste přes držku

PRASI DENT 18.1.2007 5:04

Re: když jsem to dočetl do konce...

 Myslíte tím zezadu v nestřeženém okamžiku, abyste byl vzápětí bit, jako Macek....Jinak Melčákovi by měl vystavit glejt asi Zeman a Pohankovi ten Dalbalík.....

Halama 18.1.2007 5:40

Re: když jsem to dočetl do konce...

Bez obav.Vás se takové články nebudou týkat nikdy.Vy jste ještě větší nýmand než Pohanka s Melčákem dohromady.;-D;-D