26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Na nacionální frontě klid

Tedy zatím, řekl bych, ale k věci. „Tak nám zabili Ferdinanda,“ přiběhla říct Švejkovi zděšená paní Müllerová, no a pak vypukla první světová válka a začaly Švejkovy patálie.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Jandáková 28.3.2019 0:52

Re: LEVICE JE DIALOGU-FOBNÍ

a pro rafinované (=nepřiznané) vyhýbání se otevřenému dialogu (znemožňováním jeho otevřenosti urážkami hned v úvodu) o tématech, bezprostředně se týkajících "lidu", jehož dobro má ÚDAJNĚ levice na srdci, platí věčná rovnice:

Fobie z dialogu = fobie z refexe = fobie ze zodpovědnosti.

.

PRINCIPEM OTEVŘENÉHO DIALOGU JE BEZBRANNOST.

A takové férovosti se mnozí strašně bojí.

M. Jandáková 28.3.2019 0:39

LEVICE JE DIALOGU-FOBNÍ

Středoevropané nejsou "eurofobní", leda "bolševiko-fobní", nemůžete-li se už zbavit levácké praktiky účelově deformovat řeč a vydávat odpor vůči konkrétnímu za strach z neznámého.

.

Právě kvůli Vaší (spolu)účasti na zlo-myslném zkreslování popisu reality, jehož cílem je znemožit otevřenou, smysluplnou diskuzi o bezpečnosti v Evropě, jejím vydáváním za souboj s "nacionalismem" (viz titulek) si Vaše další myšlenky, "o osobě politika",TAKÉ diskuzi nezaslouží. LEVICE JE DIALOGU-FOBNÍ. Její řečí je útočení na oponenty, často rafinovaně "mimoděčné", tedy úskočné, o to více však oponenty nutící zaujímat obranný postoj. Místo dialogu. Za komoušů jsem tuto metodu nemohla tak detailně a zblízka analyzovat, je hrozné, že je to zpět v celé své bolševické "kráse".

.