29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Na mraky

Na zpravodajském serveru se v pátek v poledne objevil titulek: Zeman nebyl u klenotů ve formě. Viróza, řekl Hrad. V prvním odstavci následuje upřesnění: Prezident Miloš Zeman nebyl při čtvrtečním slavnostním vyzvednutí korunovačních klenotů v katedrále sv. Víta zjevně ve formě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Šimek 11.5.2013 8:22

Re: Záletného presidenta jsme už měli,

Ve funkci presidenta ?

P. Hlosta 11.5.2013 7:54

Re: . . . v podmínkách tvrdého přirozeného výběru si zvířata nemohou dovolit . . .

Vzhledem k tomu vašemu "důůdlaj, důdlaj Kubiško" je mi zcela jasné, do které skupiny obyvatelstva patříte. Vaše výchova spočívala v konzumu propagandy za socialismu. Byl jste jí krmen bez podstatně hodnotnějších prvků nejen kultury, ale i omezením svobody v rozhodování se za sebe sama. Výsledek je znatelný právě dnes, kdy je třeba si uvědomovat v čem vlastně ta svoboda spočívá a že nikdo za vás neudělá nic a že budete jen ožebračován, když sám nehodláte konat.

Rozhodně v žádný pád vám nikdo minulou dobu nevrátí. Dokonce ani vy si ji nevynutíte spolu s vámi podobnými. Nejsou už k tomu žádné podmínky, jako je třeba existence velmoci, která uplatní tím směrem svou sféru vlivu. Taky není po válce, aby se dobrovolně vzdali občané svých určitých práv u vize komunistické ideje.

Vy s určitostí vypustíte duši jako otrok. Lze jen doufat, že vaši potomci nebudou tak ovlivnění vaším životem a rozeznávat budou ty hodnoty člověka, které dokáží navrátit vládu opravdových lidí do jejich rukou. Není totiž člověk jako člověk. Někdo si Kubišové pro její životní postoje váží, jiný převzal od STB jejich propagandistické sviňárny.

J. Němec 11.5.2013 6:55

Re: Pane Šulci, myslíte si,

To pokládáte špatnou otázku. To je jako kdyby jste se ptal, jestli se nakonec lidé v tom Sovětském Svazu neměli úžasně. Jak tu Darwinovu evoluci, tak informaci o tom, že v SSSR se mají nejlépe jste se dozvěděl svého času ve škole. A pro obojí se dají najít nějaké ty dobře zmanipulované důkazy. :-D

V. Ondys 11.5.2013 6:47

:))))))))))) No nevím, asi by bylo zajímavější slyšet jeho odpověď

na přímou otázku, jak to skutečně bylo, třeba by se ukázalo, že je to přece jen normálně nedokonalej muskej navzdory všem naším společensky příkladnejm lokajům i řiťolezcům. :)))))))) A co jich u nás furt je se spoustou kabátů ve skříni se všema kostlivcema.

S. Rehulka 11.5.2013 6:08

No, budte rádi,.....

....že tam jenom koulel očima a kolísal,

že ho nenapadlo nasadit si tu korunu, jako napadlo svého času

genosse Reinharda ! To by mohlo jen cirhozu jater urychlit !

L. Krajicek 11.5.2013 5:46

Re: Pane Šulci, myslíte si,

že dnešní domestikovaná zvířata hrála ve stovkách milionů let trvající evoluci nějakou významnou roli?

Odpovídat snad ani nemusíte.

P. Sulc 11.5.2013 5:13

Re: Pane Safranku, ono to tak zcela neni.

Nikdy jsem o tom nic necetl, ale vy jste rozhodne duveryhodna osobs. Nicmene, vim ze domestikovana zviratka si potrpi na alkohol, pivko, od pana.Snad pan president nema prvniho psa ci prvni kocicku.

L. Krajicek 11.5.2013 4:32

Re: . . . v podmínkách tvrdého přirozeného výběru si zvířata nemohou dovolit . . .

Ano máte pravdu. Ovšem v případě volby našeho prezidenta nebyla tato podmínka splněna ani u jednoho z kandidátů.

Jinak řečeno, jeden chrápe, kudy chodí a kde sedí, tedy narkoleptik (dyssomnie, imperativní spavost), druhý je ožralý kudy chodí a proto padá, tedy alkoholik tak mezi třetím a čtvrtým stádiem. Nejdřív zánět palce a nyní viróza jsou dílo tiskového oddělení.

Až se tvá ztracená . . . .  důůdlaj, důůdlaj Kubiško.

J. Vyhnalík 11.5.2013 4:04

Re: Pane Safranku, ono to tak zcela neni.

Mýlíte se. Drogové závislosti, včetně alkoholových (zkvašené ovoce) jsou u zvířat poměrně běžné. Samozřejmě, že v podmínkách tvrdého přirozeného výběru si zvířata nemohou dovolit se oddávat alkoholu soustavněji.

J. Štrobl 11.5.2013 2:13

Re: Záletného presidenta jsme už měli,

No zase taková pomluva to není. Neříkám, že byl VH alkoholik, ale dokázal se spráskat jako carský důstojník také. Vzpomínám si, jak ho tahali v Okrouhlici (u Havlíčkova Brodu) ožralého z mlýnského náhonu a tenkrát měl namále, že se neutopil.

P. Pavlovský 11.5.2013 1:58

Záletného presidenta jsme už měli,

veřejná ostuda to ale nebyla. Bylo to o něm notoricky dávno známo a problém to byl maximálně pro jeho manželky.

Naopak jeho obviňování z alkoholismu, se kterým se na NP občas setkávám, je prachsprostá pomluva, V. Havel pil určitě míň než já, který přes svůj kladný vztah k vínu alkoholik rozhodně nejsem.

Ostatně kdyby V. Havel alkoholik byl, musel by při svých uvězněních mít absťák. Nic o tom není známo, a že by to režim jistě s gustem rozmáznul!

Abstinenční příznaky pokud jde o sex tu možná byly, ale to se považuje u normálních mužů za normální.

P. Sulc 11.5.2013 1:40

Pane Safranku, ono to tak zcela neni.

V prirode monoganie neexistuje, zivicichve jsou polygamni a samci jsou vice promiscuitni nez samicky. Takze JFK byl vice mene normalni, byt krestanska moralka je jina. Nicmene ve vyvoji zivocichu na nasi planete zadni ozralove nebyli, stali by se nejspise koristi tech neozralych. Jen ten dobry cesky narod ma ted ten podivny primat.ve stredni Evrope. Ale kdo vi, mozna Unie vyda zase nejakou tu smernici, ktera to napravi.