29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Na mraky

Na zpravodajském serveru se v pátek v poledne objevil titulek: Zeman nebyl u klenotů ve formě. Viróza, řekl Hrad. V prvním odstavci následuje upřesnění: Prezident Miloš Zeman nebyl při čtvrtečním slavnostním vyzvednutí korunovačních klenotů v katedrále sv. Víta zjevně ve formě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dočekal 11.5.2013 17:42

Alternativní pohled:

M. Zeman chvíli předtím dojednal na ruské ambasádě významné kontrakty pro domácí průmysl. A vzhledem k ruské nátuře to prostě bez množství alkoholu nejde. Tudíž závěr je, že pan prezident se ZÁMĚRNĚ OBĚTOVAL pro blaho ČR bez ohledu na své zdraví. ..... A vy tady nadáváte! :-)

Z. Paldus 11.5.2013 16:35

Re: No a co.

Někdy možná, ale určitě ne ve funkci a před kamerou.

J. Kadeřábek 11.5.2013 15:29

Re: To, že je ovar ožrala, se vědělo už dávno.

No dobře tak 55% voličů.

K. Podroužková 11.5.2013 15:17

Bezpochyby...

...Zemanův "Velký den". Ráno k nám, ještě zcela zdráv, pozval ruské podnikatele a nabídl k dostavbě Temelín, to byla první ostuda! Postižen "virózou", kterou chytil u Rusů, vyjádřil odpoledne zřetelně svůj postoj k této zemi. To druhé je jen ostuda, to první i tragédie.

V. Vovák 11.5.2013 14:43

Re: Záletného presidenta jsme už měli,

co si já pamatuji, tak v době, kdy byla naživu paní Olga, běhával z recepce přes nádvoří domů, ukázat se paní Olze, že je v provozuschopném stavu. Bylo to docela legrační, malý trpaslíček šupajdící přes nádvoří tam a zpátky. :-)

V. Vovák 11.5.2013 14:39

Re: To, že je ovar ožrala, se vědělo už dávno.

zopakujte si procenta. Do druhého kola voleb šlo 59% voličů a MZ volilo 55% z nich. To není ani náhodou 55% národa jak tvrdíte vy. Nejste vy z ministerstva financí, nebo sociálních věcí, že vám jdou tak excelentně kupecké počty?

F. Navrátil 11.5.2013 14:35

Re: Pane Šulci, myslíte si,

   Pane Krajíček, závidím vám vaši víru, že vše začalo velkým třeskem, Darwinovou evolucí a samo od sebe. Proti tomu je perpetum mobile věcí, která bude vyřešena v nejbližší budoucnosti. Desatero je výmysl zmanipulované bible. Zlo je pouze to co mě omezuje a ohrožuje. Pokud to činím já ve svůj prospěch a prospěch svých blízkých tak to přece žádné zlo být nemůže. proto asi ten nacismus a komunismus byl ve své základní myšlence tak "jasný".

J. Vyhnalík 11.5.2013 14:24

Re: to je zcela prosté milý Šejno,

Za usínání nikdo nemůže, ale může za to, že pokud to o sobě ví, neměl by zastávat odpovědnou a reprezentativní státní funkci a ještě se o vyšší ucházet.

Tím nijak neomlouvám Zemana. Jako většina alkoholiků si svoji nemoc nepřipouští a jako president bude mít léčení hodně obtížné.

Snad se to stane mementem pro příští volby presidenta. Pokud si projdeme všech 9 (11) vážnějších kandidátů, kolik z nich slibovalo naději na důstojný výkon mandátu? Vycházejí mi 3 (4) kandidáti.

M. Šejna 11.5.2013 14:10

duševní ubožáku Urbane

přát někomu smrt jen proto, že není Vaším oblíbencem, je ukázka totální duševní ubohosti. Je neuvěřitelné, kam jste se svou nenávistí dospěli vy příznivci pravdy a lásky.

F. Navrátil 11.5.2013 14:09

Re: No a co.

  Pane Kašpare, tolerantnost je chválihodná vlastnost, ale v tomto případě už hraničí s hloupostí. Zúčastnit se aktu, vyzvednutí korunovačních klenotů, v podroušeném stavu lze po právu hodnotit stejně, jako sednout si za volant s alkoholem v krvi. V tomto případě, bohužel je pan president beztrestný, ale měl by si uvědomit, že každý slušný občan tohoto státu jej musí odsoudit. Lidmi tohoto druhu nám nezbývá než pohrdat a stydět se, že byli zvoleni údajnou většinou našeho národa. Na druhé straně, závist, msta a lež nemůže přinést nic jiného, než to se děje a čeká nás v blízké budoucnosti.

J. Urban 11.5.2013 13:49

To, že je ovar ožrala, se vědělo už dávno.

Přesto - nebo spíš právě PROTO - mu dalo 55 procent tohoto "národa" svůj hlas. Gratuluji, čecháčkové, máte důstojného zástupce za prezidenta. My ostatní budeme doufat v co nejvčasnější státní pohřeb.

M. Šejna 11.5.2013 13:25

pane Křivane

Schwarzenberg usnul sám a dobrovolně. Aspoň to tvrdil v TV, když prohlásil, že Zemanovy řeči zná nazpamět a proto prý nepotřeboval být vzhůru.

Leda, že by kníže v TV lhal, což mi připadá nemožné. Lže prý jen Zeman.

M. Losa 11.5.2013 13:24

Re: No a co.

Pokud byl na veřejnosti opilý, tak se stalo opravdu něco hrozného. Je to přeci preident ČR.

J. Novotný 11.5.2013 13:14

To mi jaksi připomíná

projev politruka motostřeleckého praporu v Klatovech v roce 1982. Nastoupené jednotce oznámil: "Soudruzi! Na tomto praporu se strašně chlastá! Týká se to zejména čtvrté roty, první roty, třetí roty, druhé roty, páté a šesté roty - o četě technického zabezpečení a raketometech nemluvě!!"

L. Křivan 11.5.2013 12:58

Re: to je zcela prosté milý Šejno,

za usínání nikdo nemůže, za opici ano. Tu si Zeman přivodil sám a dobrovolně.

M. Šejna 11.5.2013 12:36

Zeman byl ožralej

Zeman byl ožralej jak prase. Opravdu to jeho vrávorání nevypadalo na virózu. Jen mi připadá divné, že když Zeman ve sněmovně upozornil na Schwarzenbergovo spaní, tak byl označen za hulváta, ale když novináři upozorňují na Zemanovo chlastání, tak to najednou od nich hulvátství není. Když Kalousek na protest proti Zemanovým slovům o spaní Schwarzenberga opustí při Zemanové projevu sál, tak je to prý forma protestu proti Zemanově hulvátství, ale teď najednou sám Kalousek vtípkuje o Zemanově "společenské únavě". Ten samý Kalousek, o jehož chlastání se povídají příběhy. Jenže Kalouskovo chlastání se nesmí ve sněmovně komentovat pod hrozbou trestu projednání v příšlušném parlamentním výboru.

L. Křivan 11.5.2013 12:24

Re: . . .Za tu poslední větu, Krajíčku,

byste zasloužil pár přes hubu.

L. Křivan 11.5.2013 12:18

Re: No a co.

President není předseda JZD, a nemělo by se mu to stát ani jednou.  Když chce chlastat, tak neměl kandidovat na tuto funkci.  Věděl, že je alkoholik, tak měl mít tolik soudnosti a zůstat na Vysočině. Objímaným stromům alkoholik nevadí.

I. Skolin 11.5.2013 11:23

Re: No a co.

A kdo z nás ( kterým to vadí ) byl kdy prezidentem ČR ?

E. Heusinger 11.5.2013 10:51

a la Jaroslav Hašek

Zeman byl ožralej jako prase, ale Havel byl jen tak trošku veselej.

E. Sevrát 11.5.2013 10:14

Re: Záletného presidenta jsme už měli,

Abych pravdu řekl,tak mi je opilství jak V.H. tak M.Z.,Kalouska,Šteniny atd. zcela fuk.Stejně jako,to jestli si vzal V.K. protokolární pero nevhodným způsobem.Bohužel,dnešní novináři se hnidopiší v těchto záležitostech protože je to jednoduché,nemusí nic řešit  ani znát a veřejnost jim na to radostně naskakuje.Skutečné problémy ČR,EU a činny politiků ovšem řeší minimálně a nefundovaně.Prostě chléb a hry.A jak je vidno,tak jsem si blbě naskočil i já.Tím s tímto nepodstatným tématem končím.Škoda času,

J. Kombercová 11.5.2013 10:10

Re: No a co.

Někdy ano, ale ne soustavně. Bude hůř. :))

J. Kašpar 11.5.2013 10:08

No a co.

Stalo se něco hrozného? I kdyby byl opilý, naše společnost to hodně toleruje. Komu to vadí, tak ať se zeptá sám sebe, kdy byl nevhodně opilý. Mám za to že každému se to někdy stalo.

V. Pruner 11.5.2013 10:05

Bohužel

Je mi trapně z toho, jaký president se u nás zvolil. Z nabídky do druhého kola jsem se zděsil a volit jsem raději nešel.

Že to takhle dopadne mohl očekávat každý, kdo pamatuje už jeho doby angažovanosti před objímáním stromů. Objímání stromů pak možná sloužilo k přechodné výpomoci udržet vzpřímenou pozici, když nebyl po ruce kandelábr, nebo alespoň dopravní značka.

Když si nemusí kupovat alkohol z důchodu, dalo se čekat, že spotřeba stoupne. Očekávání, že současný, stejně jako minulý prezident připustí, že něco v jejich činnostech není správné je jen čiré bláznovství.

Jen nevím, jestli ještě budu mít to štěstí, abych se dožil konečně nějakého presidenta, za kterého bych se nemusel stydět.

J. Kombercová 11.5.2013 9:43

Re: Záletného presidenta jsme už měli,

No tak sláva... tak to můžeme Zemanovo opilství omluvit, protože Havel taky. Muhehe,

E. Sevrát 11.5.2013 9:37

Re: Záletného presidenta jsme už měli,

Samozřejmě,že si to nepamatujete,protože V.H. byl modla a tak si to v té době nikdo nedovolil napsat,snad kromě Šípu či Haló novin a podobných škvárů,které normalní a slušný člověk nečte.Když bylo podezření,jako tenkrát když si někde v orientě V.H.zlomil pádem v koupelně žebra tak Špaček tvrdíl,že si v koupelně nerozsvítil.Od kamarádky, novinářky,která se zúčastnilla prvního letu do USA vím,že se V.H. a J.D. v letadle z radosti nad úspěšným projevem v kongersu při zpátečním letu ožrali (a nejenom oni) tak,že pozvraceli letadlo.Ovšem tehdejší novináři to z obdivu k V.H. ututlali.

J. Štrobl 11.5.2013 9:14

Re: Záletného presidenta jsme už měli,

Samozřejmě, že ne. To bylo někdy na začátku 80. let.

P. Sulc 11.5.2013 9:06

Re: Pane Šulci, myslíte si,

Pochopitelne nemela, priste budu psat vsechno polopate, jako u soudu, aby mi kdejaky blbec nechytal za slovo. Takze budete v pohode.

L. Krajicek 11.5.2013 8:45

Re: Pane Šulci, myslíte si,

Aha. Takže dinosaury stvořil pánbůh stejně tak jako třeba ptakoještěry, ptakopyska nebo prvoky. Také placatou zeměkouli a slunce obíhající kolem ní.

Jen se o tom jaksi omylem zapomněli zmínit v bibli, která jediná není zmanipulovaná.

J. Kombercová 11.5.2013 8:28

Re: Záletného presidenta jsme už měli,

Ano, tohle je zásadní otázka.

Nepamatuji se, že by za svého působení na Hradě měl s alkoholem problém. Co bylo předtím, kdy byl jen občan, do toho nikomu nic není.