4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Na co se zapomíná

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matlas 3.4.2010 14:48

Ta strana se již patrně očistit či reformovat nedá.

Nejlepší by bylo je, spolu s komunisty, zrušit a kdybychom nebyli v idiotské společnosti, tak ještě přiměřeně potrestat.

M. Stuchlik 1.4.2010 22:07

Re: Hm, docela dobře si pamatuji

zajímavé je jak se urputně mlčí o roli Nečase v kauze pistolí pro policii vyrobených uherskobrdskou zbrojovkou, které stříleli ikdyž neměly.

M. Stuchlik 1.4.2010 22:02

Re: Ale kvičíte, modří ptáci !

Heil Paroubek

J. Láníček 1.4.2010 19:29

Ale kvičíte, modří ptáci !

Když vám teď někdo sáhne na novou ikonu a Mesiáše, kterého sem nejspíš seslalo samo nebe, aby zachránil, co se v té podvodnické modré bandě ještě dá. Pan čistý, který se s Topolánkem za ta celá dlouhá léta ani pořádně nepotkal - podle těch vašich nových songů. Nový svěží vánek do naší politiky !? Budete ale muset vyretušovat všechny ty fotografie a televizní záběry, ve kterých celá dlouhá léta stál Nečas věrně po boku svého zapuzeného dřívějšího vůdce. Tak jste Topolánka celý čas velebili, teď je z něj zloduch a vyvrhel. A místo jara  je tady Nečas,  teď můžeme očekávat  ty  nové "svěží"  modré větry !

P. Kolář 1.4.2010 18:06

A Paroubek je pan Uřvaný-Klamající,

zatímco Drath je pan Hulvát-Neurvalec, Kraus Cocoa-Baby, Tvrdík Air-Průs... a tak bychom mohli pokračovat až do alelujá.

E. Kůrka 1.4.2010 14:50

Re: Hm,

nevím, že by se Nečas stylizoval do pozice hulváta, zato V.Bokovi se to daří bezchybně.

A. Novák 1.4.2010 14:38

koneckonců i Špidla

ještě víc šedý než Nečas, nastupoval jako záchranář. Po vykopnutí z vlády se úspěšně pět let zašíval v Bruselu  a teď začíná svou "apoštolskou" misi u nás...tak uvidíme :o)

J. Řezníček 1.4.2010 12:54

Pan Nečas

Je to jen rychlořešení z nouze. Takoví jako I.Langer, P. Bém, Gandalovič jsou ve vedení ODS léta a ti mu nevadí, když je tak čestný ?  O  Řebíčkovi a Jančíkovi nemluvě. A když  Paroubek s Klausem loni svrhli vládu, to mohl Topolánek padnout taky..  ODS je tak prohnilá a zkompromitovaná, že jí snad nepomůže nic.  Když Topolánek prohrál r. 2008 krajské volby,také mohl padnout, ne ? Místo toho zajistil vysoké příjmy krajským členům strany jako "vládním zmocněncům" pro stavbu dálnic. Ztráta pro republiku pár milionů Kč jen pár podpisy předsedy. Nebo studium Řápkové a mladého Bendy ? To "straně" nevadí ? A "čestnému" Nečasovi ?

Případným oponentům sděluji: ČSSD je na tom podobně,vím to.

M. Prokop 1.4.2010 12:45

Sobotka

má spadeno spíš na presidentování.

V. Bok 1.4.2010 9:24

Re: Hm, docela dobře si pamatuji

No, dokonce mám pocit, že někdy v té době žil chvilku bez manželky, jak psal dobová Blesk. Fuj, jsem ošklivej.

Ale jinak je Nečas trochu jako zjevení. Ovšem, pozice tvrďáka a hulváta, do které se posldní dobou zkouší stylizovat mu tedy nesluší. Naopak. Neumí to.

P. Boublíková 1.4.2010 9:15

Hm, docela dobře si pamatuji

že se Nečasovi tenkrát, když odmítl nabídku stát se ministrem vnitra, právě narodilo třetí nebo dokonce čtvrté dítě a svůj krok tedy zdůvodnil nutností věnovat víc času rodině. Ani kvůli tomu nemusím vyhledávat dobový tisk.

Buďto dokažte, že měl jiné důvody - například ho někdo kvůli jeho minulosti na ministerstvu obrany vydíral - anebo si ty pitomé a sprosté (protože nepomáhat v této situaci manželce by bylo dost drsné) pomluvy omílané už 15 let strčte víte kam.