18.6.2024 | Svátek má Milan


Diskuse k článku

POLITIKA: My si euro vzít nedáme!

Celkem se netajím s tím, že po manuální stránce jsem někde na pomezí Pata a Mata. (Což je ještě pořád dobré, neb můj drahý choť je v tomto ohledu na úrovni Šichtařové, která má toho času pravou ruku v sádře a levou vykloubenou.)

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 27.3.2017 9:02

kecáte, pane Rychlý

Šichtařová se nejádřila "možná" nepřesně, ale záměrně nepřesně, jak bývá u ní zvykem.

Loni jsme nedokázali investovat díky nepřipravenosti mnoha projektů, takže to byl jeden z důvodů přebytku. V tomto máte pravdu. Ale pokud to náhodou netušíte, tak eurodotace jsou vypláceny až po realizaci projektů, nikoli předem. Takže loni jsme nedostali prachy na to, co jsme měli začít investovat, ale na to, co už jsme proinvestovali rok předtím.

Nepodezírám vás z toho, že máte IQ tykve, takže vaše matoucí závěry jsou úmyslné. Ultrademagog jak z praku

K. Frauknecht 27.3.2017 8:47

Re: to jsou tedy novinky

Pan Šejna kecá výrazně víc. Přebytek vznikl mj. (!) tím, že neproběhlo spolufinancování investic přiblblých europrojektů.

K. Frauknecht 27.3.2017 8:41

Re: Jak to vidím já.

Dneska bude dobrej den! Dlouho sem se tak nezasmál :-)))).

M. Prokop 27.3.2017 8:39

Re: Jak to vidím já.

Od "hnutí" také ne, tam vám to jen ještě nedošlo.

M. Prokop 27.3.2017 8:39

"Kobliháři, jak říkáte, nestojí o dotace."

To je minimálně vtip týdne, ne-li měsíce. Bureš z ničeho jiného nežije.

Z. Málek 27.3.2017 8:36

Re: Jak to vidím já.

A teď tu o Karkulce.

P. Čech 27.3.2017 8:34

Re: Jak to vidím já.

Kobliháři, jak říkáte, nestojí o dotace. Jsou to vesměs lidé chytří, kteří se bez dotací klidně obejdou. Dotace a veškeré jim podobné pobídky dávky a přídavky je nutno obecně zrušit. Jejich existence totiž postrádá jakýkoliv smysl. Je třeba dotovat jen jediné a to lidi nemocné či s nějakým zdravotním handicapem. Jiné dotace je třeba obecně zrušit.

P. Čech 27.3.2017 8:30

Re: Jak to vidím já.

Že hnutí jsou lepší než strany není ideologie, ale konstatování skutečnosti. Tedy, zde mám na mysli moc těchto hnutí a stran, ne je samotné. Rozdíl mezi nimi vidímv tom, že ona hnutí, až nastolí v zemi pořádek, sama se rozpustí, protože ztratí smysl existence. To od politických stran nemůžete očekávat. Smyslem jejich existence je moc ve státě, moc nad občany.

Z. Rychlý 27.3.2017 8:28

Re: to jsou tedy novinky

Kecáte oba pane Šejno. Pravda je, že jsme přidělené peníze z EU nedokázali prošustrovat (pardon - realizovat). A zatímco paní Šichtařová se možná nepřesně vyjádřila (ale důsledek zůstal stejný-přebytek v rozpočtu), vy jste jen demagogický kecal, který z toho udělá závěry hodné 14.sjezdu KSČ. Nepodezřívám vás, že máte IQ tykve, takže vaše matoucí závěry jsou tedy úmyslné. Levičák jako z praku.

M. Šejna 27.3.2017 8:17

Re: to jsou tedy novinky

mě je celkem ukradené, jestli někdo českou pravici považuje za pravici nebo nepovažuje. Každopádně loni Česko čerpalo jedny z největších eurodotací v historii, takže tentokrát bych řekl, že zástupci té neexistující "české pravice" nekecali a že kecá Šichtařová.

M. Prokop 27.3.2017 8:16

Re: Ze priliz mnoho zen, ne vsechny,ale hodne,

Znám i chlapy, levé jak turecké šavle.

M. Prokop 27.3.2017 8:14

Re: Jak to vidím já.

Jo a ideologie stát neovládají. Ovládají ho konkrétní lidé, využívající ideologie k houfování a hlavně blbnutí lidí.

Třeba tu ideologii, že hnutí jsou lepší než strany! :-P

M. Šejna 27.3.2017 8:14

no jistě

tak mi to, nejaký Schwarzi, vysvětlete. Moc by mě zajímalo, co tedy vlastně bylo Šichtařovou sděleno, když loni Česko čerpalo do státního rozpočtu snad největší eurodotace v historii.

M. Prokop 27.3.2017 8:12

Re: Jak to vidím já.

Nezapomínejte na kobliháře. Ti sice neblbnou s € (to ostatně komunisté taky ne), ale stát postavený na dotacích (o nic jiného Burešovi přes všechny kecy nejde) bude (ne)fungovat jako ... EU.

P. Čech 27.3.2017 7:59

Re: POLITIKA: My si euro vzít nedáme!

Ono je ten problém totiž někde jinde. Nedostatek kvalitních politiků je jevem obecným. Skoro se dá říci že žádný kvalitní politik neexistuje a je to jen chiméra. Na druhé straně kvalitních lidí je hodně, ovšem všichni mimo politiku. Jakmile se v politice shodou náhod objeví kvalitní člověk, okamžitě se na něj všichni politici za vydatné pomoci novinářů sesypou a obvykle jej z politiky odpornými podpásovými údery vystrnadí.. Dnešní politika je špína a hnus a žádný kvalitní člověk si v ní nechce ušpinit charakter. Vůbec se tomu nedivím.

J. Schwarz 27.3.2017 7:59

Re: POLITIKA: My si euro vzít nedáme!

problémem ČSSD je hlavně to, že tvrdošíjně nazývá loupež "solidaritou". Z tohoto základu již plyne vše ostatní.

J. Schwarz 27.3.2017 7:57

Re: Ze priliz mnoho zen, ne vsechny,ale hodne,

Tak zaprvé u některých "výrobků" bez manuálu opravdu nevíte jak se dostat dovnitř. A i když to víte, pak s jednou rukou v dlaze a vykloubeným ramenem to jde fakt těžko. Zkuste si to! A nemusíte se kvůli tomu dát zrovna přeoperovat na ženskou. Nechte se přejet parním válcem.

J. Schwarz 27.3.2017 7:54

Re: to jsou tedy novinky

Spíš nějaký Šejna nechápe, co bylo vlastně řečeno...

P. Čech 27.3.2017 7:53

Re: to jsou tedy novinky

Žádná čeká pravice neexistuje. Kecají pouze Kalousek, Fiala, Filip, Sobotka a Bělobrádek (všchno jsou to i s jejich stranami levice a nebo levý střed). Na řeči politiků se nedá nic smysluplného stvět. Vedou jakýkoliv stát jen do záhuby jen proto, že vycházejí z politických ideologií a z volné soutěže politických stran. Pokud lidé nepřijdou na to, že právě a jen toto je tou žábou na prameni demokracie, nikam se nepohneme.

V. Kolman 27.3.2017 7:50

Re: Ze priliz mnoho zen, ne vsechny,ale hodne,

Každý génius je pro lidstvo ztracen - narodí li se jako žena.

P. Čech 27.3.2017 7:46

Jak to vidím já.

Češi Euro podrží a udrží? Já jen doufám, že jej vůbec nezavedou. Tam, kde dnes je, nechť si jej ponechají a celá naše ČSSD se tam může odstěhovat i s těmi, kdo Euro chtějí a kdo jsou ovládáni jakoukoliv z existujících politických ideologií. S jednou výjimkou. Je třeba tam odstěhovat i komunisty, ikdyž Euro nechtějí. Mám za to, že potom by konečně zavládl v této zemi klid, nutný k zefektivnění fungování státu. Dokud budou stát ovládat politické ideologie, nikdy se nehneme z místa a v tom to všechno vězí.

M. Šejna 27.3.2017 7:28

to jsou tedy novinky

tak jsem prý měli loni přebytek rozpočtu proto, že se omezily dotace z EU.

:-D

Já si vzpomínám, jak loni pravice tvrdila, že přebytek byl způsoben mimo jiné mimořádně vysokými dotacemi z EU.

Zdá se, že někdo tady kecá. Buťo česká pravice, nebo Šichtařová.

P. Maleček 27.3.2017 7:07

Re: POLITIKA: My si euro vzít nedáme!

Kdybyste viděl co za lidi je u socanů - spíš sosanů tam dole (zvláště v čele radnic a krajů), tak byste se toho průsaku zdola děsil a už teď koukal kam emigrovat.

Vím, je to hrůza, ale to co vidíte v socanském čele, je proti tomu co ovládá spodní socanská patra, konzervativně demokraticko - protikorupční nebe.

P. Sulc 27.3.2017 5:32

Ze priliz mnoho zen, ne vsechny,ale hodne,

jsou pitome slepice, je vseobecne znamo. Ale ze je pro ne problem na pul hodiny vymenit baterku, to prekonava vsechno pomysleni. Kdyby jen pohych 5% nakladu, co daji na zkraslovani tela, aby lakaly samecky, daly na vzdelani, kupovaly si ruzne popularne vedecke knihy, to nejde, to je jen fantasie. A to nektere jeste maji tu drzost, zr nam reknou:Vy chlapi myslite jen na sex. Ne, obcas jim musime neco opravit, treba poradne zastrcit elektrickou zastrcku.

V. Plocek 27.3.2017 1:44

POLITIKA: My si euro vzít nedáme!

Problémem ČSSD není euro, o kterém se zmiňuje autorka článku. Jejich problémem je nedostatek kvalitních politiků, tj. lidí s odborností, a schopností přesvědčit další lidi, s působivým vystupováním na veřejnosti. Když se na vedení strany podíváte, tak tam není jeden politik s charisma. A to se již zbavili těch nejnevhodnějších, jako byl Hašek a spol. Ale neumí nabrat nové lidi, nebo stávající vedení nepřipustí "průsak" ze spodu, kde by se také někdo mohl navést. A to je základní problém nejen ČSSD.