29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: My jsme mládež nová, mládež Zemanova!

Jeden z posledních, kteří se veřejně zastávají PaPra – rozuměj Pana Presidenta, tedy Milouše Zemana -, je známý "kontroverzní" (jak se říká, když chce o někom nepříliš pěkně, ale nežalovatelně mluvit) spisovatel, dramatik, komunista a chartista "Pavka" Kohout. Moc si toho našeho PaPra nedávno v Lidových novinách chválil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 16.1.2014 8:32

Re: Příběhy

Připojuji se.

J. Boleslav 16.1.2014 8:31

Re: A co je vlastně obsahem tohoto článku?

Ale pravdivé.

J. Boleslav 16.1.2014 8:31

Pavka prostě nedokáže překročit

svůj (ex)bolševický stín. Jednou (bolševický) blbec, navždy (bolševický) blbec. Pokud se někomu líbí tak zjevně odpudivé hov.ado jako je Ovar, musí být nutně na hlavičku. Demence prostě pokračuje mílovými kroky u obou (ex)soudruhů.

P. Švejnoch 16.1.2014 8:24

Re: A co je vlastně obsahem tohoto článku?

Drahý pane Lyčko, odpovím Vám zcela analogicky: On Vás někdo nutil číst můj příspěvek?

Nebo jste mi původně chtěl ozřejmit pointu článku a posléze jste (stejně jako já) zjistil, že tam vlastně žádná pointa není? :-)

P. Lenc 16.1.2014 8:17

Příběhy

ze života jsou někdy veselé, někdy tragické a většinou pravdivé.Článek je veselý, tragický a pravdivý.Děkuji pane Vlku.

V. Němec 16.1.2014 8:15

Re: A co je vlastně obsahem tohoto článku?

I mě připadá, že tentokrát je to na úroveň pana Vlka velice podprůměrné...

I. Lyčka 16.1.2014 8:11

Re: A co je vlastně obsahem tohoto článku?

A on vás někdo nutil to číst, případně vypracovat z toho referát? Já třeba přeskakuji články Lukáše Jelínka a nekomentuji ho. Dělejte to tak vy s panem Vlkem a budete mít klid. Já si pana Vlka zase počtu rád.

P. Švejnoch 16.1.2014 7:41

A co je vlastně obsahem tohoto článku?

Z poměrně obsáhlé litanie vyplynulo jediné: Autor nemá rád Miloše Zemana a Pavla Kohouta.

Mám za to, že na tak prostinké sdělení nebylo třeba tolika slov...

K. Křivan 16.1.2014 7:38

PaPr ?

Pokud se pamatuji, říkalo se takovým dědkům páprda.

A. Bocek 16.1.2014 7:32

Poprvé co nemohu dospat

až bude Sobobotka jmenován a budu mu ze srdce přát vládnutí po 4 roky.Nebude to z obdivu k jejich programu, ale bude to ukončení hvězdné hodinky našeho "Pandrholy"

K. Frauknecht 16.1.2014 7:26

:-))) dobrý

Díky.

V. Provazník 16.1.2014 7:18

Vždyť je to buran, česky póvl, hospodský žvanil

a profesionál. "Smól bat bjůtifl"

J. Pšenička Ing. 16.1.2014 7:04

Proč

Trilobita od P. Kohouta jsem četl a nestačil jsem se divit. Pochvalný paján je dílem profesionála, chválí inteligentně, nenápadně, dobrosrdečně ("pije jako já", míněno Zeman), místy se za chválu téměř jakoby omlouvá a kritiky otcovsky vybízí k velkorysému přístupu k ožralému monarchovi. Proč?

P. Maleček 16.1.2014 6:23

A co vy pane Vlku

No a co tahle pane moudrý a zralý Vlku zajít za vaším miláčkem Klausem a pokusit se mu vysvětlit, že aspoň za tu amnestii by se mohl omluvit. Pro mnohé by to byl důkaz, že na tom nejste ještě tak blbě, jak pravdivě naznačujete u Zemana.

P. Sulc 16.1.2014 4:41

Rad bych si vasi e-knihu koupil, ale nejde to

Chteji "BANKOVNI PREVOD" zda se , ze v primitivni zemi se kredit karty jeste neujaly, nutno jit do banky a platit za prevod. A , zahada nad zahady, nejak zapomeli odepsat DPH, ac to melo jit do USA. Takze nic, kniha nebude.

I. Procházková 16.1.2014 2:13

Vždycky může být ještě hůř ...

Uvedenou knížku jsem již zakoupila před lety v Dejvicích, měli tenkrát poslední výtisk (vydání z roku 2004). Kniha měla vtipně udělaný přebal s nápisem Klement Gottwald: Spisy XVI. Fakt dobrý! Právě jsem ji vyšťárala v knihovně a tak si ji znovu přečtu. Ovšem PaPr mi může být ukradený, bylo jasné hned od začátku, jak to dopadne. Nebožtík PhDr. Slavomil Hubálek měl pravdu (dej mu pánbůh lehký vodpočinutí). To byl ten psycholog, co komentoval volbu prezidenta a také rozdělil obyvatele ČR na tři třetiny - nelichotivé, ale pravdivné hodnocení.

J. Vozábalová 16.1.2014 0:50

Už mi došel humor.

Pane Vlku, vřelé díky. Jsem člověk veskrze pozitivní a překonávat nepřízně s nadhledem a humorem je mi opravdu vlastní, ale v případě PaPr mi už humor opravdu došel, zbyla čirá hrůza měnící se v případě přítomnosti PaPr na obrazovce v nevolnost.

No, moje pocity nejsou až tak důležité, jen jsem Vám chtěla poděkovat, po dlouhé době jsem se v této (ve skutečnosti tragické) souvislosti dokázala zasmát a taky si uvědomit, že pět let (už jen čtyři) je v životě státu a národa natolik malinká epizoda, že vlastně nemá valného smyslu se doopravdy trápit. V této volbě sice zvítězil lid nad lidmi, ale že by hrozilo dalších pět let - no to by snad ani ten lid už nepřipustil!

V. Kolman 16.1.2014 0:25

STÁLO TO SICE ZA P/R/D,.....

...ale byli jsme tenkrát mladí :-(