29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: My jsme mládež nová, mládež Zemanova!

Jeden z posledních, kteří se veřejně zastávají PaPra – rozuměj Pana Presidenta, tedy Milouše Zemana -, je známý "kontroverzní" (jak se říká, když chce o někom nepříliš pěkně, ale nežalovatelně mluvit) spisovatel, dramatik, komunista a chartista "Pavka" Kohout. Moc si toho našeho PaPra nedávno v Lidových novinách chválil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 16.1.2014 14:17

Pane M. Hoblík

Precete si co napsal pan P.Papez aspon trikrat ma totiz v tom hodnoceni naseho uboheho prezidenta pravdu

V. Novák 16.1.2014 14:06

Re: A to

"takovou chorou nenávistí a snahou zničit každého, kdo mu v minulosti nějakým způsobem ukřivdil, jako je tomu u Zemana".

V. Patkoš 16.1.2014 12:53

Re: A to

Nějak netuším, na co teď reagujete

V. Novák 16.1.2014 12:49

Podle mne jen pitomec se nechá vodit za nos

semknutou kulturně-mediální frontou, která ještě neskousla, že její favorit mimo pražské kavárny neprorazil.

Svoji druhou větu byste měl do kamene vytesat - a tím kamenem se občas majznout, dokud se vám nerozsvítí...

V. Novák 16.1.2014 12:45

A to "víte" odkud? V novinách to psali?

...

V. Patkoš 16.1.2014 12:31

Re: Tož nevím,

Nechápu proč si všichni fandové Zemana vsugerovávají, že jakmile si někdo dovolí Zemana kritizovat, tak je hned zhrzelý fanda KS. Troufal bych si říct, že většině kritiků MZ je nějaký Karel volný, prostě je jen štvou prasárny, které Zeman neustále dělá. A tím, že by byl Zeman nad něčím povznesený jste mě rozesmála. Člověk, který se dokáže nad něco povznést by rozhodně netrpěl takovou chorou nenávistí a snahou zničit každého, kdo mu v minulosti nějakým způsobem ukřivdil, jako je tomu u Zemana.

L. Richter 16.1.2014 12:29

Tak jsme se dozvěděli, že

autor pevně stojí na té správné uvědomělé a noblesní části kulturní fronty.... s tím zbytkem Kohoutů a Renčů je potřeba pěkně po demokraticku zatočit, jako s Dejdarem :-/

B. Köhlerová 16.1.2014 12:10

Re: Tož nevím,

Souhlasím. Je to čistá nenávist a čisté osočování. Ale nejlepší na tom je, že je jim to houby platné. Kdyby se uprskali vzteky, tak je zjevné, že Zeman se tím očividně baví. Tyhle nenávistné výpady voličů knížete s čírem jsou jen bezmocnou reakcí na člověka, který má své chyby, kdo je taky nemá, ale rozhodně je povznesený nad takové ubohosti, jaké jsem si tady přečetla. A musím říct, že se taky bavím.

J. Vlk 16.1.2014 12:07

Jmenovče, kulháte také při té slintavce ?

V. Novák 16.1.2014 12:04

Zeman je všude? No - každý presstitut a novinářský šmok

si rád do něj kopne. To jo. To je všude.

A pak taky špekulace o špekulaci nějakého jiného špekulanta, co si vyšpekuloval, co Zeman myslel tím co řekl - a pokud si to nemyslel, tak si to nemyslí určitě ze zlého důvodu. Případně co Zeman myslel tím, co neřekl - ale určitě si, lump jeden proradná, potměšilá, myslel. A když už se nedá vymyslet vůbec nic - tak se to zopakuje, jiný šmok ocituje a jede se nanovo.

Pokud někdo působí jako vymačkaný citrón, tak kulturně-mediální fronta, jež se stébla chytá, prstíčkem hrabe a špendíčkem kopá - jen aby do Zemana zavrtala. A moc jí to nejde. Spíše se odkopává, jako když "citovala" údajně zhnusené studenty z onoho jistého gymnázia - a ti se ostře ozvali na sociálních sítích, že si jima presstituti vytírají huby a oni nic takového neříkali.

V. Vlk 16.1.2014 11:30

Re: Příběhy

Těch "krásných " hesel byla fůra. Mně se třeba líbily : "Americké agresoři  utopíme v Rudém moři! " nebo "Konráde, Konráde, co to děláš poráde?" na Adenauera . Giganticky blbé ale možní vtipné bylo na ceduli u zelináře: "Dnes kyselé zelí ! Další rána válečným štváčům! "a "Imperialistům na vzdor, splníme výkup brambor!"

M. Málek 16.1.2014 10:54

Re: A co je vlastně obsahem tohoto článku?

Já taky, moc.

M. Málek 16.1.2014 10:53

Re: A co vy pane Vlku

Krásně napsáno, můžu a musím souhlasit, líp bych to totiž nesved.

J. Dvořák 16.1.2014 10:42

Je to jaksi ehm ?

Já čtu pana Vlka obvykle s chutí, ovšem tentokrát jsem nějak vytušil reklamní pot na prodej knížky.

P. Papež 16.1.2014 10:27

Re: A co vy pane Vlku

A co takhle pane moudrý a zralý Malečku, zajít za vaším miláčkem Zemanem a pokusit se mu vysvětlit, že by se mohl omluvit za Bamberg, akci Olovo, prodej MUS, virózu, ješitnost a další trapnosti. Pro mnohé by to byl důkaz, že na tom nejste ještě tak blbě.

P. Papež 16.1.2014 10:19

Re: Vlk se opět nažral

Podle mne jen pitomec nevidí, co se skutečně děje, jak se chová hlava státu, jaké renomé má ve světě, jak je ješitný a egoistický. V roce 48 také banda blbců opěvovala Gottwalda a nepřipouštěla si, že není takový, jakého jej chtějí sami vidět.

P. Khail 16.1.2014 10:16

Re: Rad bych si vasi e-knihu koupil, ale nejde to

Chtěl jsem v USA uplatnit "free tax" na zakoupené věci, nelze, možnost neexistuje. V ČR se vrací od určité výše nákupu, na letišti je na to zvláštní okénko, kde to můžete uplatnit. Přesto si nemzslím, že USA je primitivní země (a to pomíjím skutečnost, že pokud platím debetní pletbní kartou, musím ji v USA označit za kreditní, jinak nastane problém). Každá země má své speciality. Třeba v ČR je cena většinou udávána včetně DPH, v USA bez daně. Co je lepší si netroufám posoudit ani odsoudit, někdo prostě těmito zábranami netrpí a rád si kopne.

M. Šejna 16.1.2014 10:08

Dnes skvělé, Vlčáku Starej

určitě Tě tak mohu nazývat, když i Ty se tak rád vyžíváš v komolení jmen jiných. Asi si mě taky nepamatuješ, ale setkali jsme se před 10 roky. Na Tebe si nepamatují Pavka a PaPra, Ty si zas, Vlčáku Starej, nepamatuješ na mě. Já si ale pamatuji, že Tvoje vizáž připomínala už tehdy současnou vizaž Tvého oblíbence PaPra.

M. Šetka 16.1.2014 10:01

papr je dobrý,

ale já mám od počátku oslovení jiné: "soudruh prasedent"

J. Vozábalová 16.1.2014 9:58

Re: Příběhy

Taky jsme jako školáci vykřikovali podobná, ale na střední to už bylo lepší - doba se přibližovala k ´68 - a tak naše oblíbené bylo "Není maso není kmín, jen když lítá Gagarin - HURÁ" a z náměstí jsme se ztráceli už v průběhu prvního projevu - jen ti, kteří se nevyhnuli nesení transparentu museli vydržet o něco déle.

M. Hoblík 16.1.2014 9:50

Vlk se opět nažral

a zvrací za něj někdo jiný. Jenom opravdu pitomý člověk za každou cenu plivá na svoji rodinu, stát, prezidenta.

V. Váňa 16.1.2014 9:45

Tak jsem na rozpacích

Pana Vlka čtu rád a obvykle s ním souhlasím. Jenže v tomto článku jsem nenašel dost nosnou myšlenku, aby šla prohlásit za pointu.

Ano, MZ bývá v médiích často zmiňován, ale obávám se, že to je spíše na kritiku médií než jeho samého. Klasickým příkladem je počátek roku, kdy se všichni, kdo udrží tužku (nebo mají klávesnici) předháněli v tom, co MZ v suvislosti s vládou udělá nebo neudělá. MZ mlčel. Ale ke svému údivu jsem nahlédl na jeho oficiální webové stránky, a ono to nebylo tak, že pan prezident regeneroval ještě týden po Silvestru a nic nedělal. Měl docela naplněný program, avšak prakticky o NIČEM z jeho aktivit média neinformovala. Pouze spekulovala o něčem, k čemu se MZ vůbec nevyjádřil. To učinil mnohem později.

Je jasné, že pokud jsme dnes a denně zahlcováni negativními zprávami o jedné a téže osobě, začne stokrát opakovaná lež (nebo manipulace) býti pravdou.

Od pana Vlka bych fakt nečekal tak lacinou kritiku, jako komolení Miloše na Milouše nebo použítí kritiky 50. let, abych uvedl správný kádrový profil Kohouta, který si dovolil pochválit MZ.

Pochopil jsem správně, že když mě náhodou pochválí osoba non grata, že se sám stanu osobou non grata? Není to, pane Vlku, přece jen trochu laciné? Máte to zrovna Vy zapotřebí?

B. Lukáš 16.1.2014 9:30

Re: Příběhy

Jjsem dříve narozený a přidávám  jedno z prvomájových hesel, které jsme jako školou povinné děti museli v průvodu vykřikovat : "Blechy vši a mravenci , Trůmanovi spojenci". " Hurá, ať žije první máj".

Pane Vlku dík, Váš příspěvek účinně zapůsobil na zlepšení mé "blbé nálady".

F. Lesniak 16.1.2014 9:16

Tož nevím,

ale k poznámce, že Zeman vypadá jako vymačkaný citron bych uvedl, že je zřejmě pravda, ale to opravdu komické od člověka, který vypadá, jako oživlá mumie. Ano, Vlk má pravdu, že Zeman je všude. Ale hlavně denně omílaný ve všech plátcích. Tak už se s tím proboha smiřte že vyhrál volby, protože s tím stejně nic nenaděláte. Také jsem v prvním kole, ostatně asi jako většina z voličů, volil někoho jiného. Ale co naplat, zůstali dva kandidáti a lidé se rozhodli pro menší zlo. A dost možná, že kdyby média tak před volbami prezidenta tak očividně netlačila na pilu a nepodporovala tu šílenou hysterii Karla s čírem, tak by Zeman ani nevyhrál. Ale jeden klad Zemanovi nelze upřít a to ten, že zatočil s Kalouskem, Kubicem a ostatními šmejdy. Uvidíme, co nám přinese vláda nová.

J. Skála 16.1.2014 9:06

Re: A co je vlastně obsahem tohoto článku?

Aby z toho chlíva čouhali alespoň dva volové, připojuji se ke kritice. Pana Vlka čtu obvykle rád, dnes šlápl vedle. Ano, přímo do toho.

P. Han 16.1.2014 9:05

Re: Rad bych si vasi e-knihu koupil, ale nejde to

V bance jsem nebyl už asi 10 let. Zvládnu-li si na internetu přečíst noviny, zvládnu tam i běžné bankovní operace.

R. Tesařík 16.1.2014 8:49

Re: A co vy pane Vlku

Proč?

R. Tesařík 16.1.2014 8:48

Re: A co je vlastně obsahem tohoto článku?

a drahý pane Švejnochu, pointa tam je, že ehm.

R. Tesařík 16.1.2014 8:47

Re: A co je vlastně obsahem tohoto článku?

no , čumí tady, ten váš příspěvek, jako vůl z chlíva...Nejde přehlédnout.

J. Boleslav 16.1.2014 8:34

Re: Proč

Jsou s Ovarem stejná krevní skupina. A zadarmo se najedl v Lánech s prézou, to se jen tak někomu nepovede.