27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 28.2.2007 7:32

Kdyby neměli

na hlavě kýble másla, tak by jistě zahájili protiútok. Gripeny se přímo nabízejí. Ale s něčím takovým jako je kalousek se to asi nedá. Pan Čunek je v roli lišky, za kterou se žene smečka lačných psů (novináři), řízená pány v červených sakách. Jak známo, liška MUSÍ prohrát

Sid 28.2.2007 6:31

Pane Kaiser, jaky je vas majetek a kde jste k nemu prisel?

Odstrel Cunka ma svuj vyvoj:

1) Obtezoval svou sekretarku - nevyslo to 2) Vyhnal Romy - zase mimo 3) Dostel uplatek 500tis. KC - opet nevyslo

4) Ma nejak moc majetku - tady neni konkretni obvineni, to by mohlo vyjit...

Co vlsatn, pane Kaiser, Cunek udelal, ze by mel odejit?

Taky George 28.2.2007 10:00

Re: Pane Kaiser, jaky je vas majetek a kde jste k nemu prisel?

Možná se mýlím, ale řekl bych, že dochází munice. Je to jen pokus o opětovné rozhoření uhasínajíci kauzy, tak pan Kaiser fouká, co mu síly stačí. Jde však o to, že může foukat jako blázen, ale když nemá co by hořelo...???;-P

Ivan 28.2.2007 15:14

Re: Pane Kaiser, jaky je vas majetek a kde jste k nemu prisel?

Nějak začala fungovat cenzura.

Ve slušném státě by skutečnosti, že si bezpečnostní referent ve zbrojovce "naspoří" miliony měla být důkazem dostačujícím pro odsouzení. Nemožné totiž nelze udělat navzdory tomu, jak tvrdošíjně se modří ptáci snaží zabránit povinnosti majetkových příznání a doložení příjmů dostatečných k nabytí majetku.

BERAN 28.2.2007 2:16

Honička na Čunka

Jako jediný ze stávajících politiků má vsetínský starosta zcela čisté ruce v zakázce na Gripeny, to snad uznají i jeho největší pronásledovatelé. Na rozdíl od zavedených a úspěšných politických harcovníků vstoupil ten Valach mezi pražské otrlé korupčníky jako terra inkognita a čistý list.

Jak se zbavit takové nepohodlné vši  v kožichu? Pro znalce filmové historie je znám klasický návod: Občan Kein - americký film o senátorovi, který ve svém idealistickém nadšení pro demokracii po příchodu do W DC nahlas označí korupci při stavbě přehrady. Reakce novinářů i "rozhožčené veřejnosti" je velice podobná současné kauze "Čunek" i článku pana Kaizra .

Ten film je opravdu velmi inspirující. Nenechte si ho ujít v jakémkoli klubu nebo vysílání pro pamětníky!!!

rony 28.2.2007 8:30

Re: Honička na Čunka

jen pro informaci, ten film se jmenuje "Občan Kane". Jinak Jirku Čunka znám osobně a věřím mu. Doplácí na svoji nezkušenost s "velkou" politikou a v neposlední řadě i na tichou práci pražských lidoveckých (ale nejen lidoveckých) koryfejů.

ok 28.2.2007 9:39

Re: Re: Honička na Čunka

že by pražští novináři byli lidovci? Spíš post-komunisté. Nepotřebují autentického nekomunistického politika, tak jdou po něm. Proč nejdou po Kavanovi? ;-D

Ivan 28.2.2007 15:10

Re: Re: Honička na Čunka

Až Čunek vysvětlí, jak si mohl bezpečnostní referent ve zbrojovce našetřit ty miliony, tak mu uvěřím.  To ovšem vysvětlit nejde, leda že by je našel v krabici od bot po tatínkovi jako jakýsi Srba. Tomu ovšem taky nikdo se špetičkou kritického rozumu a špetičkou morálky neuvěří.

Mablung 28.2.2007 9:47

Re: Honička na Čunka

Pokud by vstoupil mezi ty hnusné, otrlé pražské hyeny čistý a neposkvrněný, tak by byl schopen vysvětlit původ svých peněz. Průšvih je v tom, že on to nedovede. Když velký zloděj obviní malého zloděje, neznamená to že malý zloděj nekradl. Znamená to jen, že ten velký zloděj v tom umí plavat lépe ...

BERAN 28.2.2007 10:17

Re: Re: Honička na Čunka

Opravdu si vyhledejte ten americký film Občan Kane (omlouvám se za fonetický přepis). Tam se seznámíte s přesnou odpovědí na vaše logické, ale naivní argumenty.

krmič 28.2.2007 12:01

Re: Honička na Čunka

Nepletete si to s filmem "Pan Smith přichází"?

mell 28.2.2007 1:16

Zase jeden novinář srab

Pane Kaiser, přečetl jsem si váš článek a musím říci, že ty vaše úvahy jsou silné i pro můj trénovaný žaludek. Ještě štěstí, že politika není jenom to, co si přeje nějaký novinář, i když možná jenom tlumočí názory někoho jiného. Vy už dáváte pana Čunka na hadičky ARA, ale ještě jste neprozradil, kdo vám to poradil. Nevím za koho kopete, ale vaše úvaha, že pro KDU-ČSL by bylo nejvhodnější, kdyby se raději s někým spojila a co nejdříve tak vyklidila pole, by posloužilo pouze ČSSD nebo několika pražským lídrům ODS,  naši politickou kulturu by to ale jen  poškodilo, protože stát bez normální vlády a řádné opozice, spěje k dlouhodobé krizi a to by spojení ODS a ČSSD, bez silné opozice, bylo.

Pro vaše úvahy by odchod pana Čunka mohl být krokem tímto směrem, naštěstí o tom nerozhodují jenom novináři, protože ti se na kauzách Čunek prozatím ukázali, až na vyjímky, jenom  jako úplní diletanti a někteří přímo jako sluhové nejsilnějších.

Jsem zvědav, kdy začne některý novinář porovnávat neprokázaný půl milmionový rádobyúplatek pana Čunka a možná 3 miliardový úplatek pro celou politickou špičku. Pro sraba je bezpečnější šlápnout na mravence, než se nechat zašlápnout slonem.

Stachanov 28.2.2007 0:33

ukázkový šachmat čunkovi

zkusili to a vyšlo to. Zdánlivě charismatický čunek se po první ráně zapotácel a už se nedokáže rovně postavit. Je to až zarážející, jak se dějiny opakují. Ještě se nezavřela bažina nad grossem a už na totéž místo vešel čunek a zopakoval všechny jeho chyby: nejisté výpovědi, jejich změny...Možná je orzdíl ve vzdělání. Gross je sice právnická rychlokvaška, ale jinak mentalitou středoškolák. čunek asi taky zůstal v maloměstě, bez urážky. Kalousek a tlustý to zahráli v jinačím stylu

Jihočech 28.2.2007 8:43

Re: ukázkový šachmat čunkovi

Přesně takto nahlížím na to jáR^

AKIBUA 28.2.2007 19:31

Re: ukázkový šachmat čunkovi

Já bych ani pana Čunka ani KDU tak rychle nepohřbíval. Odsouzený stejně nebude, jako ostatně nikdo z politiky. Cena páně Čunka je v podpoře americké základny. Dokud bude tento projekt ve hře nestane se mu vůbec nic. Zpravodajské služby musí umět vyrábět veřejné mínění a žádný orgán činný v trestním řízení si ani neškrtne. Jako odpůrci základny mi sice jezdí mráz po zádech, když si přehrávám argument pana Čunka o velkém byznisu 200 zimomřivých strávníků, ale jeho hlas je důležitý. Strašně mi chybí hysterické výroky pana Kalouska z dob likvidace pana Gosse, nebylo by na škodu přidat nějaký odkaz na netu, abychom mohli potěšit svoji duši něčím o "božích mlýnech"