3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

POLITIKA: Mnoho povyku pro nic

Mikuláš Minář odstoupil z funkce předsedy svého obskurního spolku MICHPrD a oznámil, že vstoupí do politiky, kdež se chystá vytvoříit vlastní hnutí. A nastala mela a opoziční politici začali hlučet unisono, že je to podraz.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Růžička 5.10.2020 10:24

I vy jeden lingvistický vtipálku. A ten váš všeobecný rozhled. Zas o důvod proč na tenhle web nelízt, stejná špína jako jako idnes a lidovky.......

L. Netolická 4.10.2020 14:19

Obskurní hnutí?8-o Copak nemáme p. Holásku už demokracii a musíme si vše nechat od Babiše a spol. líbit? To, že protestujeme proti Babišovi, jeho porušování pravidel, to se nesmí a znamená to, že nerespektujeme volby?;-O Nejste vy náhodou zastydlý komunista?!!

P. Han 4.10.2020 15:20

A vy snad respektujete volby? Samozřejmě můžete protestovat, na to máte právo. A že máte obskurní hnutí? No máte a co? To bylo ANO taky, a teď se ne něj podívejte. :-P Akorát že to vaše hnutí posloužilo jako výtah do politiky jen Minářovi...

L. Netolická 4.10.2020 19:57

Volby respektuji, ale mám právo jít demonstrovat, když s něčím, či někým nesouhlasím. Minář zatím do politiky nevstoupil, rozhodně si nemyslím, že se chtěl organizováním demonstrací zviditelnit, aby mohl vstoupit do politiky. Hnutí ANO je Babišův podnikatelský projekt, který se mu stará, aby jeho zájmy byly naplněny. Je to nedemokratický subjekt, kde vůdce vše řídí, platí a všichni ho poslouchají. Ovládl státní správu, která mu jde na ruku, vlastní a ovládá významná média a porušuje tak i český zákon. Babiš shromáždil ve svých rukou obrovskou mediální, politickou a ekonomickou moc a neustále ji pro sebe rozšiřuje. Je to velmi nebezpečná situace, kdy nám hrozí, že se staneme nesvobodnou a nedemokratickou zemí . Pro svoji moc Babiš udělá vše, jelikož mu hrozí trestní stíhání v různých kauzách a při své funkci, kde porušuje zákon o střetu zájmů, odstřižení od dotací, pobídek, státních zakázek atd. Oligarchizace politiky vede do záhuby.

D. Polanský 4.10.2020 9:25

A proč by nemohl do politiky, jsou tam takoví, co nedokázali ani tolik co on?

P. Han 4.10.2020 15:21

Někdo píše, že nemůže? Koukám, že tu pan Holásek zveřejnil svůj názor a vy jste z toho všichni podebraní.

A. Poláková 4.10.2020 8:59

Minář začínal na Hradčanském náměstí s partou cca devíti děv s bílou maskou. Měl je hezky rozesazené do kruhu a čas od času nějaká padla k zemi, jsem si říkala asi "padlá dífka". Šli jsme kolem , náměstí pusté a prázné, přes ohlášení hapeningu proti katolické církvi. Ovšem poblíž snaživě poskakovali investigativní novináři a bylo jich více něž účinkujících, záběry se opakovaly, aby byly co nejpřesvědčivější. Tedy mne opravdu nijak nepřesvědčily :-). Jsem ateista, nic jesm nepochopila :-) .Účinkující se vesele bavily , když šly na plac nasadily zdrcený ksicht a padly k zemi .A už večer byl Minář s celou partičkou ve veřejnoprávní......sice bez většího ohlasu, ale byl tam. No a pro příště už jeho entrée ohlašovali raději předem ,v té naší milované veřejnoprávní.......Tak si říkám ,nemá ten hoch někde nějakého strejčka, takového s vlivem (nikoli pod vlivem).

D. Müller 3.10.2020 14:40

Pan Holásek se opět pasuje na super arbitra. Obsah jeho jízlivých článků vždy směřuje k tomu, že je někdo blbeček. Parta mladých lidí,, která nesouhlasila s agrofertizací státu, je terčem jeho výsměchu již dlouhou dobu. Jenže oni si to odpracovali, neseděli u piva nebo psacího stolu, neplkali, ale dostali opakovaně na náměstí statisíce lidí. Pozvedli znovu étos, že tento stát je náš a nikoliv Zemana a Babiše. Jestli se pustí se stejnou energií do politiky, můžeme být překvapeni. Na rozdíl od opozičních stran zvládá kontaktní kampaň. A závěrem, je úsměvné, že etablovaně strany a hnutí komentují vstup jednoho studenta do politiky. Přece jen asi nejde o úplného blbečka, jak nám ho po měsíce vykresluje p. Holásek.

J. Jurax 3.10.2020 14:50

Nicméně pan Holásek vyslovuje v článku myšlenky, s nimiž lze souhlasit.

S těmi Vašimi zde vyjádřenými naopak souhlasit nemohu.

I. Pávek 3.10.2020 16:18

No pane Müllere, jak vidno z řiti, tak vás ten rezavý hnědokošiláč v barvách hitlerjugend a s Maxipsem Fíkem na prsou rajcuje. Ano chápu. Je to přímo ukázkový prototyp příštího nového člověka a politika. Vzorem jsou mu Feri, Sobotka, Gross, i Hamáček, a ten největší vzor jak prožít bezpracně život Benda. A šedou eminencí za zády, Bohem, se kterým je v kontaktu, opravdu není možné aby nepozvedl tento stát - teď jsem se zarazil a nemohu nalézt žádnou zářnou úroveň tak lákavou, aby šly za ním davy. Možná pár feťáků, příživníků všeho druhu kteří cítí plný struk na vemeně státu. A k tomu co možná co nejvíc slabomyslných, které lze opít rohlíkem.Nemyslím si, že je to blbeček. Je to mazaný hochštapler, který ví, jací lidé mu budou tleskat a vy patříte k nim. Pan Holásek ho vykresluje přesně. Jsem zvědav, jestli ten přerod v ,,POLITIKA" dokončí oblekem a vázankou nebo hnědou uniformou.

L. Zach 4.10.2020 12:08

@Pávek

Jestli Vám stačí k odsouzení někoho barva jeho košile, tak Vás celkem upřímně lituju.

I. Pávek 4.10.2020 16:32

Mě nelituj, já už mám svoje za sebou. Polituj sám sebe, protože na víc nemáš. ;-D

Š. Hašek 3.10.2020 19:52

Pane Müllere,

jste dobrý agitkář. Pak už nic.

Zapomněl jste, že hodně nás starších muselo (!) číst "Jak se kalila ocel". Stejně nechápete.

Minář je mlaďoučký bolševický hlupák. Hurá s dětmi na Letnou! Zajímavé je, že mu postarší Svěrák žere.

R. Langer 4.10.2020 7:11

Bohužel jsem zjistil, že i když se to nezdá, tak Svěrák má vnitřně k bolševikovi docela blízko, i když z vnějšku to tak vůbec nevypadá. Samotnému je mi to líto, protože jako umělce si ho velice vážím... :-(

J. Krásenský 4.10.2020 7:45

Jednou komunista vždycky komunista?

P. Han 4.10.2020 8:12

Pan Holásek je komentátor a komentuje. A vám to vadí. Toť vše. Ve slovníku cizích slov si najděte význam slova arbitr. Za toho se pan Holásek nevydává. Na rozdíl od vás.

P. Táborský 3.10.2020 13:07

To se taky může stát, že Minář v parlamentních volbách uspěje, dostane se do parlamentu a výsledkem nekonečných jednání bude menšinová vláda ANO-ČSSD-Minář, protože ODS a Piráti budou chtít být v pohodlné opozici, SPD ANO neakceptuje a ostatní z parlamentu vypadnou.

J. Pankovic 3.10.2020 13:46

Kde by vzal tolik hlasů? Ten může směle útočit tak na 2% a to mu ještě fandím :-)

P. Táborský 3.10.2020 21:31

Je to jenom jedna z variant

J. Jurax 3.10.2020 14:54

Černý scénář, který se stěží naplní. Ať Minář založí cokoliv, do parlamentu se to těžko dostane.

J. Urban 3.10.2020 11:55

Malokdy s autorem souhlasim, dnes ano. Minar vyzyval, tu Babise, tu opozici. No, neposlechli ho.;-D Tak se rozhodl si neco zalozit, ostatne nase opozicni strany si ziji dal ve svych akvariich a jemu by prostor nejspis neposkytla ani jedina (ne ze by o to stal). Mel by snad byt Minar horsi nez Klaus sen., Klaus jun., Barta, Okamura ci Babis, z nichz kazdy si neco zalozil? To je ta demokracie, "pratele" z opozicnich stran! A ze to pomuze Babisovi? Nepomohli a nepomahate mu nahodou hlavne vy uz vic nez dost, nez abyste mohli nekoho karat?

L. Zach 3.10.2020 11:35

@Kašpárek

"Chvilkaři" leží panu Holáskovi v žaludku, to si zvyknete.

A dost mne baví že zrovna autor někoho označuje za komika.

J. Kašpárek 3.10.2020 10:20

" A to je svatá pravda, protože pořádání demonstrací s jasným podtextem, že volby organizátoři neuznávají, je cestou spíš k anarchii, než k čemukoli jinému." Další autor, který na NP manipuluje a lže. MCHD nikdy na žádné demonstraci něco takového ani náhodou netvrdil! Tak proč pane Holásku LŽETE? .. dál už jsem člínek nečetl, takové "autory" si může přibrat do týmu snad už jen Ovčáček..

J. Kombercová 3.10.2020 10:27

Podtext není tvrzení, je to takové čtení mezi řádky. Tak žádné lhaní, neřvěte nám tady, děkuji.

Š. Hašek 3.10.2020 9:30

Asi tak.

Velice přesně si pamtuji, jak Minář a ti kamarádi se přímo opájeli skandováním nezletilců (mnozí tam byli s tříkolkou), nezletilců, kteří byli všelijak pomalovaní a drželi nápisy, které ani neuměli přečíst.

Pozor i na to, že ten Minář určitě dostane finanční dary od Schw., Halíka ..... i ze státní kasy, od některých hejtmanů, jednoho primátora.

L. Zach 3.10.2020 12:07

:-))

Jojo, co si pamatuju, kolem mne na Letné těch tříkolek bylo! A někteří tam byli - považte - na koloběžce a s paní učitelkou.

A ty ostatní přivážely autobusy a vítal je Soros s připravenou obálkou.

D. Müller 3.10.2020 14:49

Pane Hašku, jak je vidět, když se neumíte s realitou vyrovnat, Tak si jí musíte upravit. Vůbec nechápu, kde se ve vás bere dlohodobě tolik zášti.

M. Moravcová 3.10.2020 8:28

Včera jsem nadhodila otázku? Vytvořila opozice nějakou stínovou vládu, kde by se chystala na převzetí moci a řešení republikových problémů?

J. Basler 3.10.2020 8:38

Nevytvořila nic, poslední opoziční vlády byly asi za dua Klaus & Zeman. Teď: ti hoši se nejsou schopni domluvit na ničem. Hlavně ne na ztrátě svých směnovních korýtek a své "naprosto jedinečné" stranické identity. Kdyby nebyli k pláči, tak jsou k smíchu. A bohužel, Babiš tohle velmi dobře ví. Trochu ho asi vyděsil Minář a "jeho" demostrace. Ale ten už je definivivně ze hry - ještě o tom ale neví.

Š. Hašek 3.10.2020 9:31

Vidím to stejně.