29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Emanuel 28.11.2007 15:22

klídek

Petřík - klídek. Jaká suverenita? Jaký stát? Kde to žijete? Když žijete v Evropě, tak jste Evropan a zapomeňte na to, že jste Kotlinář. Jak to prostě je. A je to tak dobře.

Harazim Kejhák, PhD. 27.11.2007 21:39

Boj za mír je boj s evropskými plutokraty

neboť nám chtějí vzít naši státní svrchovanost! Ta hrůza, dosud jsme v Evropě mohli rozhodovat o všem sami, pokud jsme se nejdřív konsultovali s blahorodími v Moskvě, dnes bychom se měli rozhodovat bez jakékoliv pomoci! Soudruh Brežněv nám nadělil svoji doktrínu, s tou jsme alespoň věděli, co jde a co ne. S touto nejistotou, kterou dnes tak trpce zápasíme, je třeba skončit, zeptejme se našeho nejlepšího přítele, soudruha Putina, jak na to!

Stanislav Ševeček 28.11.2007 6:54

Re: Boj za mír je boj s evropskými plutokraty

Právě si pročítám sborník CEPu, pane doktore, vydaný k šedesátému výročí Marshallova plánu.

Moc poučné.

Máte pravdu - nejlépe se někoho zeptat na jeho názor.  Dneska třeba Merkelové, nebo Srkozyho. Třeba nám móóc dobře poradí - samozřejmě k našemu prospěchu. A kdybychom neposlechli, nařídí nám to z brusele.

Stanislav Ševeček 27.11.2007 21:07

Nemám v úmyslu omlouvat

Topolánkovy hurá úspěchům EUkapitalisma.

Ale - několik diskusních vystoupení na téma EU na kongresu ODS bylo docela brutálních - doporučuji si poslechnout záznam.

Je to vlastně prosté - spadli jsme do hajzlu, který nemá zevnitř kliku; vypadal přitom jako bezpečná čistá toaleta.

šakal 27.11.2007 21:41

...

...(7:- /)

Karim 27.11.2007 17:12

Podmikatele, delnictvo. africane, Turecko atd atd chteji do EU, ale Klaus, Lukas Petrik...

.....Zahradil a par komunistu agituji proti EU.  Jake jsou alternativy? Stat se pridruzenym statem USA jako Porto Rico (ale sorry Cechy nejsou u more jako Porto Rico) - nebo pestovat "nezavislost" ve stylu Beloruska?

Nebo se stat cleny hospodarskeho prostoru EU? Jako Svycarsko nabo Norsko?  To jedine je  asi  realne - ale to jsou presne staty, ktere si nyni mohou rikat, ze se rozhoduje o nich bez nich.......  nemaji totiz hlas vubec zadny....

Autor se mozna v navalu nenavisti vuci Topolovi a zbozstovani Klause trosicku pomatnul.....

  

ivoš 27.11.2007 20:06

Re: Podmikatele, delnictvo. africane, Turecko atd atd chteji do EU, ale Klaus, Lukas Petrik...

Autor je po vzoru svého velkého guru tzv. "konzistentní".  Dosti vypovídající je kupříkladu článek "Napoleon nebo Hitler"  viz http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_zahranici.asp?c=A070226_103856_p_zahranici_wagInu, "His masters voice". Pomatenost tohoto typu zřejmě postihuje více lidí, dokonce bych řekl, že je na senzitivní jedince dobře přenositelná.

libero 27.11.2007 16:04

Rozčilení není program.

Tak jak na to reálně, aby nás EU nesežrala? Nedělám si legraci, opravdu by mne nějaká reálná cesta zajímala. Mne nenapadla žádná.

Mafgor Milda 27.11.2007 17:13

Re: Rozčilení není program.

V Německu a Rakousku mají zcela jiné starosti, bojí se, abychom je nesežrali my. Takže pravda bude někde uprostřed, bez společné měny a tím i ekonomiky nemáme šanci vzdorovat Číně a USA. Nejlépe je, spolu komunikovat a hledat ta nejlepší řešení.

Hnyk 27.11.2007 17:27

Oprava

Nikoliv nesežrali, nýbrž nevyžrali. A nebo nevykradli.;-P

jepice 27.11.2007 18:03

Re: Rozčilení není program.

Už je vidím, jak si chystají příbory a ubrousky, všichni pěkně spolu: Španělé, Dánové, Francouzi, Irové, Estonci, Maďaři, Švédové, Němci, Litevci, Holanďani..... Tak se ještě hezky navzájem posolíme, zazpíváme si naposled hymnu a necháme se sežrat.

Nebo že by to bylo jinak a první přijdou na řadu Italové?

šakal 27.11.2007 18:55

No...oni si to všichni představují nějak takhle:

Němec: "Teď ty polský voly pěkně vosolíme a sežereme. A když přijde Putin na sváču, tak se zase šábnem." Francouz: "Nejdřív si brouknu Marseillézu a pak těm všivejm Alemánům v rozpočtu pustím žilou." Angličan: "Budu při společném jídle zdvořilý, ale žabí stehýnka ať zůstanou ve francouzském hrnci." Rakušan: "Das ganze Czechische Volk is eine Simulantenbande!"

...Takhle si to o těch druhých říká naprostá většina našich našich evropských bližních. Vedle ní tu máme zástup 10 miliónů lidí, kteří mají na tu věc názor propracovaný a zcela jednoznačný...

Češi: "Eště nikdy nebylo, aby nějak nebylo."

...A na závěr maličká skupina poněkud výstředních postav...  

Blbci a Špidla: "Pomodlíme se evropský otčenáš a při jídle nemlaskat, holoto bezbožná!" Jakoby mi něco říkalo, že tahle "Velká žranice" neskončí jinak, než že se tu zase všichni sežereme navzájem ;-P

jepice 27.11.2007 19:25

Re: No...oni si to všichni představují nějak takhle:

Hm, máte pravdu, Šakale. Když já vždycky zapomenu, že jediní vegetariáni v unii jsme my, Češi. Holt beránčí povaha. Ale ono jim zmehne, lidožroutům. Než si ten ubrousek uvážou pod krkem, tak my se tu zatím utrkáme a na českých loukách zůstanou ležet jen holé kostičky. ;-P

šakal 27.11.2007 19:49

...A dfepáá beránci!...

...Smějící se bestie...to neznáte? Politika pasivní rezistence - to udolá každýho ;-P ;-D

brana 27.11.2007 20:06

Re: ...A dfepáá beránci!...

predstava lidozrouta na te scenerii evopskeho bitevniho pole, ktery svou pasivitou udolava aktivniho lidozrouta je obtizna.

brana 27.11.2007 20:13

Re: ...A dfepáá beránci!...

Predstava evropskeho bitevniho pole na kterem udolava pasivne rezistentni lidozrout  lidozrouta aktivniho je vskuku uklidnujici vlasteneckou vizii.

šakal 27.11.2007 20:26

...Halt...co mi zbejvá...

...Vybyla na mě kategórie pasivně rezistentní lidožrout ;-)

Porád lepčí, když vás politický aktivistí voznačej za "pasivně rezistentního lidožrouta", než když vás novináři a televizní komentátoři a různé celebrity vás častujou jako "zastydlýho národovce" a "extremistu",  prezident vám nadává do "čecháčků" a "šejdířů" a lůza všeho druhu vás má za "lumpa" a "tuneláře".

...Pasivně rezistentní lidožrout v porovnání s timdle docela ujde :-)

brana 27.11.2007 20:44

Re: ...Halt...co mi zbejvá...

taktak, vybral jste si neznou jepici roli na tom nasem humanim konzumišti 

Pete Brich 27.11.2007 21:40

Re: No...oni si to všichni představují nějak takhle:

A pak že zdroje nejsou;-D;-D;-D

PB

Mafgor Milda 28.11.2007 22:07

oni si to všichni představují nějak takhle:

asi si, soudruhu Šakale, připadáte vtipnej. Němci si o Polácích nikdy nemysleli, že jsou voli, spíš o průměrných a podprůměrných českých šakalech, že to jsou švejci s papíry na hlavu. Francouzi mají zase plno zemědělců, kteří si na ty podpory zvykli, těžko jim to teď trhat z ruky.  Ti docela průměrní obyvatelé kterékoliv evropské země nikdy těm cizím moc nedůvěřovali, je to staletá zkušenost. Proto je každý začátek těžký, nebojí se jenom Češi ale i ti, o kterých si myslíme, že nás chtějí nějak přechcat. Jenomže nakonec nám nic jiného nezbude, než se nějak dohodnout a táhnout za jeden provaz. Jinak nás převálcují Číňani, Rusové nebo jiný azijský nájezd.

nestor 27.11.2007 14:56

dva prostředníky

Od té doby, co se Kalousek stal jedničkou, mohu Ti udělit už jen dvojku. Nakonec si demagogie nic jiného nezaslouží.

Ivan 27.11.2007 13:50

Prodává ne Bruselu, ale USA.

Topolánek neprodává suverenitu ČR do Bruselu, EU žádnou suverenitu po ČR nežádá. Zato prodává suverenitu ČR do USA.  Brusel žádnou vojenskou základnu na území ČR nechce. V NATO se rozhoduje konsensuálně, každý stát samostatně a nikdo nemůže někoho jiného zneužít pro svoje zájmy, jak to chtějí dělat a dělají USA.

jasan 27.11.2007 14:04

Re: Prodává ne Bruselu, ale USA.

panacku, mate maglajz v terminech....  USA tu chtej zakladnu ale nechtej o nas rozhodovat... Brusel o nas (temer)bez nas chce rozhodovat.

Tak si v hlave srovnejtr definici suverenity....

gerontusinza 27.11.2007 14:33

Hele Jasánku.....Re: Re: Prodává ne Bruselu, ale USA.

pokud si myslíte že budete rozhodovat o datu kdy se máte díky USA vypařit tak si troufám vám sdělit ,že do toho vám USA kecat nedovolí.... Oni si vystřelí na Rusko kdy a jak budou chtít... Závěr :oni te přežijí ale vy a já nikoli...... Takže račte jít se svým Hujerstvím do celé všeobjímající všeamerické (Y)(Y)(Y). A pokud nechápete, není to moje ale jen vaše vina -idiote...;-D

westík 27.11.2007 15:17

Re: Hele Jasánku.....Re: Re: Prodává ne Bruselu, ale USA.

geronte, když máte takový strach o svůj krk, odstěhujte se na KUBU.Je  tam teplo, nebudou Vás tolik bolet klouby a možná i ta prostata se zlepší. Nevím ovšem,zda teplo  působí na zlepšení kvality šedé kůry mozkové

gerontusinza 27.11.2007 15:41

Pokud jste madam tak blbá jak se projevujete, prosím vynechte mě.....Re: Re: Hele Jasánku.....Re: Re: Prodává ne Bruselu, ale USA.

vaše duševno a vaše osobní pohnutky mě nezajímají vy krávo sááááánská......;-D

jirka.s. 27.11.2007 16:32

Re: Pokud jste madam tak blbá jak se projevujete, prosím vynechte mě.....Re: Re: Hele Jasánku.....Re: Re: Prodává ne Bruselu, ale USA.

Roztomilé, symptomatické pro gerontosaura! Ještě jsi zapomněl kopnout do (Y)!!! Senilníš a s Alzheimerem si už evidentně tykáš! ;-D

Čtenář 27.11.2007 17:35

Re: Re: Pokud jste madam tak blbá jak se projevujete, prosím vynechte mě.....Re: Re: Hele Jasánku.....Re: Re: Prodává ne Bruselu, ale USA.

... a ty už seš jednou nohou na prosektůře ..

jirka.s. 27.11.2007 18:13

Re: Re: Re: Pokud jste madam tak blbá jak se projevujete, prosím vynechte mě.....Re: Re: Hele Jasánku.....Re: Re: Prodává ne Bruselu, ale USA.

Mně to nevadí, mám tam známé, pitomečku! ;-D

libero 27.11.2007 16:06

Re: Re: Hele Jasánku.....Re: Re: Prodává ne Bruselu, ale USA.

V létě bych řekl, že má úžeh, no, jak to tak dnes vypadá, uklouzl na náledí a udeřil se do makovičky. Ale zajímavé je, že je to denně.