2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ascari 18.12.2008 11:26

Re: topolánek

ve volbách volí voliči ne hoštapleři z ODS. A když už tak proč zrovna Palase,tu provařenou a (Pitrem) pověřenou figurku?

ascari 18.12.2008 11:24

Re: topolánek

jedna věc je prokázat trestný čin,to je zvláště v hospodářské kriminalitě obtížné a kromě ochoty a nezkorumpovanosti v tomhle ohledu naší policii a st.zástupcům chbí i schopnosti.Druhá věc je co s takovými lidmi.Největší slávu si získal Čunek.Tvrdím že neoprávněně.Vysvětlení Krause kakaového a Standy Grosse byla mnohem dementnější popř.žádnáOblíbené Paroubkovo "nebyli ani obviněni" ve mě vyvolává salvy smíchu(řečeno s Cimrmanem,co je to za zločinecká esa,když se nechají chytit). Mimochodem nejslabším článkem naší justice jsou právě státní zástupci.Platí kde není žalobce není soudce.Nechtějí li neobviní a  chtějí li opravdu moc,obviní i nevinného.Takže co s takovými esy? Můžeme je jen nevolit,propírat v tisku,ale i potrestat nevolením jejich stranu,jen tak se vytvoří suituace, že se stanou nepohodlnými i pro  stranické kolegy. Z tohoto hlediska je zvolení Palase za Tošenovského otřesným příkladem.

Vláďa 18.12.2008 11:17

ODS - hrobník národa

ODS je hrobníkem ČR už jen svojí eurofobií. Kdyby jsme zde měli, alespoň 50 % demokracie jako mají staré evropské země. Jsou až směšní tím jak mají péči o bruselskou byrokracii a přitom jsou každý jeden ministr a předseda vlády šéfy byrokratických aparátů na ministerstvech a ve vládě. Mimochodem je dosti legrační jak se  ODS vytahovala e-státem a výsledek je, že ministerstev  je víc než  za socanů. Pokud se dobře pamatuji, chtěli nejméně tři ministerstva  zrušit. Výsledek, budeme mít dalšího místopředsedu vlády. Malý a výkonný stát podporují tím, že zavádějí drakonické pokuty, zpoplatňují kdeco apod. Pokud se týká myšlenkové platformy na které ODS stojí, má to opravdu složité. Jejich myšlenková základna stojí totiž na následujících principech: a) neviditelná ruka trhu, b) neexistence špinavých peněz a c) o peníze jde až v první řadě. To je smrtící kokteil, který nemůže vydržet  žádná ekonomika a jejím výsledkem bude absolutní propadák ODS. Pro mně nepochopitelné je též jejich boj proti jakékoliv regulaci. V praxi totiž realizují pravý opak a to tak, že vždy špatně - viz regulační poplatky ve zdravotnictví. To že vybraných 6 mld. Kč zachrání zdravotnictví, kde se za rok otočí 300 mld. Kč je opravdu, ale opravdu k pousmání. Já osobně si myslí, že bez regulace to nejde. Neznám jediný systém, ať v neživé nebo živé přírodě, který by fungoval bez regulace. Pokud jakýkoliv systém nemá regulaci velmi rychle se zhroutí.

Pája 45 18.12.2008 11:07

Re: AMÉBA

Milá "amébo", proč by mu to měl vštěpoval nějaký major při PŠM, stačili to do něj "nahustit" rodiče (tatík ředitel zbrojovky a mamka ved. sekretariátu ved. krajského tajemníka KSČ).

Pája 45 18.12.2008 11:01

Re: PETR 1

Koukám, že vám vyschnul modrý inkoust, že "jedničko petře". Nebo jste na přátele z "modrých strak" ze skromnosti zapoměl? 

Petr1 18.12.2008 11:00

Re: topolánek

Tome v podstatě s vámi souhlasím. Je to otázka min. na další dvě až tři generace. Švagrová se zapomněla v roce 1968 v BRD tak vím, jak to tam s berňáky chodí.

Ludva 18.12.2008 10:54

Demagogie o politické korupci ?

To asi ti přeběhlíci náhle procitli a začali hlasovat pro stranu, proti které kandidovali ? Chachacha. Jinak ti přeběhlíci prokázali medvědí službu. Kdyby se vládu tehdy nepodařilo sestavit 3x, byly by předčasné volby, které by tehdy drtivě koalice vyhrála. A vládla by bez nynějších potíží.

Petr1 18.12.2008 10:53

Re: topolánek

Mufe jasně, ale u Součkové je to to nebe volající,. Kamoš z vesnice se kterým chodila do školy, ROZVODOVÝ advokát a přece dostal zakázku jako hrom. A to měli na ministerstvu určitě spoustu obchodních advokátů.

Honza 18.12.2008 10:52

Re: Jasně Bartoni, je třeba dát Topolánkovi čas ať má klid na práci.

R^R^!!:-D

Gonzales 18.12.2008 10:41

Re: topolánek

R^R^

Améba 18.12.2008 10:36

Re: topolánek

ODS=komunisti a StBáci.Na Kladně byli zakládajícími členy ODS bývalí členové komunistické LM,členství dnešních komunistobijských lídrů této mafiánské strany v nomenklatuře SSM je také známa(Bém,BendlTopolánek).Znám je i případ vytěžování bývalého agenta StB Walise špičkami ODS (šlo o poskytnutí agenturně získaných informací na pol.oponenty)Pokračovat lze donekonečna,ale logika mi velí,že mezi ODS a bývalou nomenklaturou nejsou zásadní rozpory,naopak je zde oblast ,kde se - přes vnější proklamace-kde se náramně dobře doplňují.Což je důvod,proč nikdy nevolím ODS-NESNÁŚÍM BOLŠEVIKY!A obvzlášť ty přebarvené!

Améba 18.12.2008 10:18

Re: topolánek

Jediní čistí na politické scéně ČR je ODS.Nelobují, nedefraudují a vůbec nevytvářejí zájmové bloky,spjaté ekonomickým zájmem.To jenom ti výše zmiňovaní,protože jsou to levičáci a ti jsou od přírody předurčení ke kriminální existenci...Člověče,vždyť vy pletete jablka a hrušky!Kdopak byl z výše jmenovaných odsouzen,snad kromě Srby?Kdo je u koryta,přitahuje vždycky jedince ochotné se obohatit.Vzpomeňte na zlaté časy grunderského privatizování v půli devadesátých let,na kauzy s privatizací Knižního velkoobchodu(J.Macek),na nejasnosti při nákupu vojenského materiálu v té samé době(ek.náměstek MO J.Kalousek)řada by byla jistě dále dlouhá.Z tohoto pohledu jsou na tom nejlíp bolševici-nevládli,nekradli.Budete je taky svatořečit?

brabus 18.12.2008 10:14

Re: topolánek

Víte Tome, já s Váma taky skoro souhlasím. Jen si opravdu myslím, že nastavování tržního hospodářství v ranné době 90 let bylo přeci jen něco jiného, než dělat zákony v dnešní době. Tady nebylo z čeho se poučit. Žádná země v evropě nezažila dobu, kdy se muselo během 2-3 roků přejít, ze zcela komunistického stylu hospodářství založeného na RVHP, na podnikání a fungování v soukromém sektoru. Řeči Švejnara, jak se to mělo udělat, byly jen teoretické keci, které nikdo v praxi nevyzkoušel........... Naopak byl zločin ČSSD, která tady byla 8 let u vlády, že se nepoučila z prokázaných chyb ODS a neudělala jasnou a průhlednou reformu právního systému tohoto státu. Takže je úsměvné, když křičí jak by to udělali............ A co tady dělali od roku 98 do roku 2006????

muf 18.12.2008 10:04

Re: Cituji: Měli bychom proto nyní dát novému Topolánkovu vedení čas na to, aby předvedlo, jak míní krizovou situaci ODS i vlády řešit

dobře..kdyby  si pán ráčil přečíst co jsem napsal, zjistil by, že jsem mluvil o tom, že urážky nic neřeší, ať přijdou z kterékoliv strany..a z úst ženy působí víc než vulgárně..nic víc, nic míň..

Améba 18.12.2008 10:01

Upřímné přání ODS:

Jděte už konečně do pekel za svými vzory a velkými učitely !Gotwald s Husákem Vám již v kotli drží  flek.A do kotle tam přikládá ten soudruh major,co Mírovi Topolánkovi vštěpoval na PŠM základy marx-leninské teorie.Určitě je pyšný,kam až to jeho žák dotáhl.

muf 18.12.2008 9:58

Re: topolánek

v řadě případů jde o vykonstruované aféry - je celkem jedno kým - s účelem pošpinit dotyčného..

i když se nic neprokáže,  kus špíny na dotyčném zůstane..a v případě, že se nic neprokáže či se dokonce ukáže obvinění jako lživé a účelové jsem ještě neviděl jediného člověka, který by se veřejně omluvil..to platí paušálně pro všechny..mimochodem - Součkové se za tu dobu nic neprokázalo, nicméně nic  ti nebrání v tom, že  jsi použil spekulaci jako  hotovou věc... odsoudit a potrestat můžeš čin, který se prokáže..jelikož však zákony, podle kterých se dnes soudí, vymýšlejí naši zákondárci nikoliv pro lidi, ale pro krytí svých špinavostí lze pachatele jen  těžko usvědčit..

tom 18.12.2008 9:44

Re: topolánek

Dle Vašich příspěvků jste člověk, s kterým by se dalo diskutovat. Jen jako volič zločinecké společenství ODS jste trochu jednostranný. Dle mého názoru má ODS k pravici tak daleko, jako já k miliardáři. Jsem bývalý emigrant a volič skutečně pravicové strany CSU. V mých očích je ODS a ČSSD stejná svoloč. I zbytek parlamentu. Proti výše jmenovaným stojí takový hoštapléři jako Kočárník, Dyba, Macek a spol. A stovky miliard ukradených za jejich zhasnutých světel v bankách, kampeličkách, fondech a podnicích. Definovaných jako špatný podnikatelský záměr. Těmto zkrachovalým podnikatelům ale zbyly ulité milióny a žijí v luxusu. V západní demokracii něco těžko představitelné. Tam by hned daňový úřad zajímalo, kde jste k tak velkého majetku přišel bez zaplacení daně z příjmu. Tím neomlouvám Vámi jmenované socany. Ale jen za jejich vlády zavřeli alespoň někoho a to ještě z vlastní strany. To by ODS neudělala.

www racek 18.12.2008 9:42

no jo, stejně jsem jen čekal, že

se dočtu, za to vše může paroubek z rathem ...

kupodivu, tentokrát má pan bartoň úplnou pravdu. takříkajíc nechtěně ...

Gonzales 18.12.2008 9:33

Re: Cituji: Měli bychom proto nyní dát novému Topolánkovu vedení čas na to, aby předvedlo, jak míní krizovou situaci ODS i vlády řešit

Nevím, že by mezi námi došlo někdy k "potykání". To za prvé. Za druhé - jistý(á) Vlasta... nějak reaguje stejným jazykem na někoho, kdo v podobném "slohu" založil toto vlákno. Proto (pokud tedy umíte řadit příspěvky) zaměřte raději svůj svatý hněv již na zakladatele tohoto vlákna. 

baf 18.12.2008 9:27

Re: topolánek

ta kafka co tak levně prodala

muf 18.12.2008 9:12

Re: Cituji: Měli bychom proto nyní dát novému Topolánkovu vedení čas na to, aby předvedlo, jak míní krizovou situaci ODS i vlády řešit

jestli je "nomen" rodu ženského tak pak jistě..jestli ti připadne vulgarita jako způsob řešení problému, a je úplně jedno ze které strany, pak se nedivím, že diskuse vypadá tak ja vypadá..

Petr1 18.12.2008 9:00

Re: topolánek

Ale nezapomněl, souhlasím s tím, ať Jourová dostane odškodné. Ono nejde vždy o trestné činy, ale o morálku. Na to jaxi socani zapomínají, nejhorší je samozřejmě ODS. Ono se to většinou těžko dokazuje. Zářný příklad Součková. Bez řečí se šábla s rozvodovým advokátem kdesi z vesnice o 10 milionů, které mu dohodila. A to se nedokáže. Takže měřit věem stejným metrem.

Gonzales 18.12.2008 8:53

Re: Cituji: Měli bychom proto nyní dát novému Topolánkovu vedení čas na to, aby předvedlo, jak míní krizovou situaci ODS i vlády řešit

Myslíte ten uhlazený "jazyk" nahoře v základu vlákna? Tak to potom jóóó.

Gonzales 18.12.2008 8:48

Re: topolánek

Myslíte toho floridského jurisprudenta?;-D

muf 18.12.2008 8:45

Re: topolánek

Tošenovského především odmítli vlastní soukmenovci..a nejen jeho..Tošenovský možná opravdu doplatil na  politiku ODS a hlavně nejužšího vedení..to je ovšem věc samotné ODS a nikoliv voličů..

muf 18.12.2008 8:41

Re: topolánek

Petře, kromě  toho, že mícháš jabka, hrušky a ořechy  - kolik z oněch tzv."kauz" o kterých tady píšeš se dostalo k soudu a bylo pravomocně rozhodnuto?  ODS je 2 roky u lizu a  jen těžko ji můžeme podezřívat, že by nevyužila té možnosti a nezničila nebo aspoň nediskreditovala

politického protivníka ...pravda - ODS má sama co dělat se sebou a s kolaičními partnery a jen horko těžko se jí podařilo zamést kauzu Čunka pod koberec..navíc jsi ještě nějak "pozapomněl" na kazu "jourová" a její nezákonnou vazbu..kdopak jí asi zaplatí ony 3,5 melounu co  zcela poprávu bude požadovat? Dost zoufalý a slaboduchý pokus svést odpovědnost na druhé..

anonym 18.12.2008 8:34

Krize v ODS a vládě

Pro výsledek příštích voleb bude rozhodující jak se vláda postaví k hospodářské krizi a jejím dopadům. Pardon, zapomínám, že nás se krize přece netýká...

norbert clai 18.12.2008 8:30

Re: topolánek

naprosto normální - koupil akcie za určitou sumu a následně je prodal dráž.Co je prosím na tom divného ????;-D

ascari 18.12.2008 8:18

Re: topolánek

tak pseudokauzy? Vysvětlete tedy např. věrohodným způsobem obchod století Standy Grosse.

ascari 18.12.2008 8:16

Re: topolánek

ono je to k reakci na článek - tedy k tvrzenému úpadku morálky a zrušení ODS.Čili je to k věci.Že to čtete nerad to chápu.Mimochodem není pravda že voličům vadí zloději a preferují slušné a schopné.Vítězství Palase nad Tošenovským je toho důkazem.Tak vzhůru do dalších voleb: Příště budou kolotoče zdarma( někdy i střelnice)