19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Ministrovo šálení

Nejpopulárnější ministr nepopulární vlády (slepý mezi jednookými je králem), ministr nespravedlnosti Jiří Pospíšil neopomene žádnou příležitost, aby přitáhl pozornost novinářů a případně předvedl svou skvělost před televizními kamerami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Skála 16.1.2012 13:23

Mně je naprosto nepochopitelné,

že v dnešním rozmachu "investigativců" se stále píče jen o "kauze MUS" a nikoli o "kauze pánů A.B., C.D., a E.F." Stal-li se kriminální čin, tak jej musel někdo provést. Kdo to byj a co provedl? Proč o tom nikdo nenapíše?

J. Boleslav 16.1.2012 11:40

Divné je

že mu ty jeho v podstatě monotematické a patologicky nenávistné články pořád ještě někdo zveřejňuje.

J. Rey 16.1.2012 13:18

Re: Divné je

No je to asi tím,že již nejsme Českoslovanská socialistická republika, a každý má možnost se vyjádřit.Zrovna tak,jako jste to učinil Vy.Co se zrovna týká pana ministra Pospíšila,tak si myslím,že ani moc nepřehání.Je přeci známo,že jeho přátelé exekutoři z Plzně mu dodávali návrhy na novelu zákona o exekutorech t.z.v šité na míru.Na míru koho,si dosaďte sám.

J. Boleslav 16.1.2012 14:03

Re: Divné je

Podle mého názoru je trochu rozdíl v tom, zda Vám zveřejní celý článek, který už po několikáté pouze plivá na jednoho a téhož ministra, byť z trochu jiných stran, nebo jestli Vám k tomu umožní říct svůj názor v diskusi.

V. Běhal 16.1.2012 9:11

Neochvějně tupý Jemelík

Za co měl být J. Čunek souzen, když sama svědkyně prohlásila, že lhala. Soudně bylo prokázáno, že posudek, podle kterého byl důvod k úpladku, byl lživý . Ano, státní zástupci porušovali zákony, policie porušovala zákony aby J. Čunka mohli znemožnit. Posoíšil je gauner, protože státní zástupce, kteří porušovali zákony, v tak důležité kauze, nevyhodil a naopak vyhodil Veseckou, která nezákonosti zastavila.

P. Lenc 16.1.2012 9:23

Re: Neochvějně tupý Jemelík

V případě Jemelíka vůbec nejde o to,jesli Pospíšil je takový,nebo makový.Jde o Jemelíkovu doslova patologickou nenávist k Pospíšilovi,která by mohla být úsměvná v případě jednoho článku.Ale po celé sérii těchto až hanopisů jsem nabyl dojmu,že pan Jemelík je opravdu duševně nemocný člověk.

S. Trkola 16.1.2012 11:45

Re: Neochvějně tupý Jemelík

Ať je p.Jemelík jaký je ,ale kdy se konečně prokáže kdo nese odpovědnost !! Je zřejmé,že si vláda neví rady jak ten  problém vyřešit ,aby  nikdo nebyl vinen. Ty strany které všimné dostali neni v jejich zájmu prokázat něčí vinu!!! To by bylo asi zemětřesení !!! Proto se to odloží a zaplatí to DPH !!

J. Boleslav 16.1.2012 14:07

Re: Neochvějně tupý Jemelík

Jestli jste si toho nevšiml, tak v poslední době se ve věci zjištění a potrestání viníků této kauzy (MUS) již docela hnuly ledy.