27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ministr Blažek jako přítel žalobců

Politika je umění možného, praví letitá definice, občas se to může pohnout až k umění nemožného, silná politická slova se vracejí svým autorům a minulost je dohání.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 9.3.2022 19:08

Blbost, Benešová...

K. Filip 9.3.2022 14:29

Stačím, když bývalý vojenský prokurátor člen KSČ Stříž hrozí lidem tříletým trestem za zprávy proti vládnímu názoru na Ukrajinu. Mimochodem dosadil ho don Pablo-Blažek.

T. Diblík 9.3.2022 7:00

Před třiceti lety vykládal pan Bohdan Dvořák každému, kdo chtěl poslouchat, že a proč je nezbytná debolševizace. Z nejvyššího státního zastupitelství se stalo hnízdo vojenských prokurátorů a ta "podniková kultura" tam zůstala. Jestli se státní zastupitelství vymkne z moci výkonné, můžeme se těšit na Českou prokurátorskou republiku

P. Hatina 9.3.2022 6:07

Tak ten závěr to jistí ;-D

J. David 9.3.2022 5:02

I prokurvátor Urválek byl žalobcem. Kouzelný rétor, viz. https://thexvid.com/video/nSWkYvohLw4/projev-josefa-urv%C3%A1lka-v-politick%C3%A9m-procesu-s-rudolfem-sl%C3%A1nsk%C3%BDm.html, kdy si pak mladé juristky ucvrkávaly do spoďárů. Nu, dnešní juristická verbež je stejného zrna, jako Urválci tehdejší doby. Sudenty juristy jsme na VŠ považovali za "blby" (vysezené hýždě a přežvýkávání lejster a rétorika). Nu, dnes je vidět, že palmáre juristy typu Urválka/Blažka, zastíní i mzdu políra, typu Matyáše Brauna.