29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 18.2.2006 0:19

Můj oblíbenec se stal obyčejným idiotem

Mluvím o Miloši Zemanovi... Jednak mi byl mnohem sympatičtější než Klaus, ale.. pak mi byl mnohem sympatičtější " odsunutý" pan Battěk, než MZ. No a pak už to jelo.. Pan Zeman neunesl slávu. Začal se podobně jako ( dodnes) Klaus obklopovat lidmi " udělajícími cokoliv", servilními, a samozřejmě s "divným" charakterem. ( Šlouf, Srba aspol.) Skončil tak jak si zaslouží, (nadějnej) hlupák. Jak se však může tento divný pán s divnými přáteli otírat o lidi slušné jako je např. pan Špidla? Pane Zemane, u lidí s rozumem a citem  jste skončil - ve vámi oblíbené žumpě!
Jan Novák 20.2.2006 19:27

Re: Můj oblíbenec se stal obyčejným idiotem

Já si nemohu pomoci, ale od prvního Zemanova věštění ohledně komunistických hlasů někdy v dvaadevadesátém roce - ten člověk, dá-li se tak nazvat -zcela bezkonkurenčně utvrzuje mé přesvědčení, že "komunista neřekne pravdu ani když se splete".
míša mýval 17.2.2006 22:50

vůl zůstane volem

Jednu věc dosud Milošek nepochopil. Jak známo, komouši se v korupci od socanů neliší. Jenom to nejsou takový nepřejícný hyeny, držej basu a u koryta nemlaskaj
Adonis 18.2.2006 8:33

Re: vůl zůstane volem

Nejvtipnější příspěvek diskuse, ani Tatarák není tak dobrej...
AeroKarel 17.2.2006 21:22

"Býval to rozumný člověk. Býval."

No Schumi, nebylo to tak, že jeho magořina sice existovala, ale nebyla tolik vidět?
Já ho znal pouze co autora proslulého článku v Téčku.
Proto jsem se těsně po plyšáku na jeho vystoupení ze začátku těšil. Ale velmi rychle jsem viděl, že to už není žádný humor, žádná analýza, žádná prognostika.
Jen směs egoismu s demagogií.
Nic moc rozumného pro mne ......
zíralek 17.2.2006 21:24

Re: "Býval to rozumný člověk. Býval."

Už  jste nakrmil troli?
I.L 18.2.2006 9:45

Re: "Býval to rozumný člověk. Býval."

Neromantizujete si ten jeho davny clanek? Ono v nem bylo taky dost demagogie, pocinaje tim slavnym srovnavanim naseho skolstvi (ktere mimochodem dnes je zhruba ve stejnem stavu, setrvacnost je velika) s Nepalem. A naopak, nedemonizujtete Zemana ted? Pro mne zustava v tom panoptiku politiku porad jednou z nejprijatelnejsich figur. Furt lepsi hulvat s (obcas) jasnym usudkem nez krive, pokrytecke, korupcni, populisticke, hloupe a zbabele figurky nevidici si ani na spicku nosu, co vidime i v Bruselu, take V. Klaus je jednou z cestnych vyjimek, podotykam.
I.L 17.2.2006 20:48

Spidla v MfD

V dnesnim jeho interview se ctenar dozvi dve zasadni skutecnosti: mladeho Spidlu mlatili pry policajti po demonstraci roku 1969, az z toho dostal deprese. (Mozna, jak to ale mame po 35 letech overovat.) Zato nyni, nebude se prece vyjadrovat k ceske politicke scene, protoze on je prece EVROPSKY komisar. Nevim jak kdo, ja se po precteni tohoto interview priklonil opet spis k nazoru, ze Zeman je sice treba hulvat, ale schopnejsi politik - a pro mne duveryhodnejsi, nez treba pan EUkomisar. I kdyby to byla nekdy vetsi duveryhodnost jen ve smyslu "i lhat se musi umet" :-)
zíralek 17.2.2006 20:35

škoda že ho nezvolili.

Ten by se z muslimama páral jako s Arafatem.
Jahn Becher 17.2.2006 19:00

Miloš Zeman je mi velmi sympatický

Jest totiž školní ukázkou mého oblíbeného rčení: "Správný komunista nemá pravdu ani když se splete."
 
ahori 17.2.2006 15:37

Píše jen pro peníze? Nebo vylézá ven to, co..

v něm asi bylo. Jeho psaní je plné nenávisti - asi se tam u něj někde tento pojem zaryl hodně hluboko. Teorii třídní nenávisti jsme znali velmi dobře. To co předvádí Zeman ve své knize je důkazem, že nenávist má v jeho hlavě velmi silná rezidua .
Neměl jsem S. Grosse vůbec rád. Ale jestli přispěl jen trochou k tomu, že se tenhle samolibý hulvát nedostal na hrad, tak by mu to mělo být připočteno při každém hodnocení k dobru.
 
Rek 17.2.2006 15:59

Re: Píše jen pro peníze? Nebo vylézá ven to, co..

Neradujte se předčasně. Zeman svůj nesporně geniální mozek zaměstnává naplno plánováním toho, jak se dostat po Klausovi na Hrad. Ono bagatelizování komunistického nebezpečí stejně jako bezcitné politické odstřelování všech Zemanových nepřátel v ČSSD je jen součástí jeho manévrů ...
Taraszátaras 17.2.2006 17:36

Re: Píše jen pro peníze? Nebo vylézá ven to, co..

Asi máte pravdu, s tou nenávistí. Jste zřejmě světec, a těm prdýlkám, které se s ním svezly na fleky, na které by jinak samy nedosáhly, byste poděkoval za podraz a nastavil druhou tvář. Já narozdíl od Vás bych jim zkusil natrhnout kušny, což Miloš dělá. Teorie o Grossovi je s prominutím úplně blbá.
OBČAN XY 17.2.2006 15:13

PŘÍLIŠ MNOHO POZORNOSTI

 Je věnováno blanickému Škrholovi z Vysočiny,jehož pomstychtivost je zjevná a pro své zájmy učiní mnohé,podobně,jako jeho kolega z Oposmlouvy Klaus s nímž přes rozdíly v jednání,jsou téměř stejné "krevní skupiny".....
OBČAN XY 17.2.2006 15:04

PŘÍLIŠ MNOHO POZORNOSTI JE VĚNOVÁNO -

 Blanickému Škrholovi z Vysočiny,jahož pomstychtivost je zjevná ...Pro svoje zájmy učiní mnohé a svými postoji se řadí k pseudolevici,která je škodlivá podobně kryptopravičáctví jeho opoprotějšku Klause s nímž ho váže velmi podobná "krevní skupina"........
Xaver X.X. 17.2.2006 14:52

Právě Zemanova ČSSD přispěla k vytvoření podmínek pro korupci a klientelismus

Bohužel, bez podpory ODS by to nešlo.....Nicméně fatální fakt - ona tu korupce a klientismus půřed tím nebyly? I vy humoristo....
Taraszátaras 17.2.2006 13:51

Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

když jsem si přečetl Vaší volební vizi, tak se mi tak sevřelo, že nebudu moci nejmíň dva dny, a spraví to jenom čípek. Věcně: Co má společného sebepodivnější obchůdek M. Krause v Africe s korupcí? A Zeman snad exministra Svobodu porodil? (Nebylo by to snadné, Svoboda je cvalík.) To pan prezident se ukázal jako zdatnější rodička, takový Kožený, Vostrý, Kočárník, Dyba atd., škoda, že porodné není vypláceno se zpětnou platností.
Evropan (original) 17.2.2006 14:25

Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

proti bolsevikovi a socanum jsou Kozeny, Vostry a aspol. uplni svetci, me nic neudelali a nic proti nim nemam.
Taraszátaras 17.2.2006 14:37

Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

A co Vám udělala sociální demokracie?
Evropan (original) 17.2.2006 14:49

Re: Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

OK, zvysuje mi neprimerene dane, Rath vykrada mou zdravotni pojistovnu (OZP), nutim me k vecem, ktere bychy nikdy dobrovolne nedelal.
Taraszátaras 17.2.2006 15:26

Re: Re: Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Daně se za sociální demokracie snížily, zvýšilo se akorát zdravotní a sociální pojištění, ale pořád ještě je pro OSVČ poloviční než pro zaměstnance. VZP vykrádala ODS via paní Musílková prostřednictvím nekorektních smluv (IZIP), Rath se snaží udělat pořádek a přetnout penězovody. K čemu Vás dál socani nutí jste neřekl, ale myslím, že se Vám určitě žije líp, než se žilo v období "balíčků". Pokud by se měly na SD hledat chlupy, tak by se jich našlo na kožich, ale rozhodně ne v oblastech, o kterých zde pěje modré ptactvo. Zdravím.
ela 17.2.2006 16:09

Re: Re: Re: Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Co to tady táráte???Pracuji jako účetní pro více OSVČ.Jsou i tací,co ještě mají zaměstnance.Zaměstnanci platí na zdrav.a soc.pojištění daleko méně,než OSVČ.To,že zaměstnavatelé ještě za ně odvádí na VZP a OSSZ další velké peníze si nemůžete plést s odvody jednotlivých zaměstnanců!!!Takovýc chytrolíni,jako jste vy,by měli denně cucat JÓD. 
Taraszátaras 17.2.2006 17:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Paní Elo, já netárám, já tarasám. OSVČ platily do zdravotního a sociálního v průměru třetinu toho, co zaměstnanci, než jim socani přiskřípli perka a stanovili minimální odvody z minimální mzdy. Pokud si OSVČ neumí vydělat ani na minimální mzdu, tak buďto lže (a krade a parazituje), nebo je úplně neschopná. Ono by to ale předtím chtělo přiznat všechny příjmy, které jdou mimo účetnictví. Asi máte štěstí a pracujete jenom pro úspěšné a poctivé OSVČ. Před třemi léty kolem mě tady jeden prý také jel. Já ho ale propás.
dutch 17.2.2006 20:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Jasně Avare,co OSVČ to parazit a zloděj,zvlášt kdy se jen tak drží nad vodou a snaží se být v chudých regionech nezaměstnaný.Vy byste nejraději všechny sehnal do houfu abyste měl přehled a přes odbory mohl do všeho kecat. Skřípnout perka všemu co vam nejde pod realsoc.čenich. 
Taraszátaras 17.2.2006 20:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Jawohl, pane hrabě, a ještě k tomu majetková přiznání. Začněte shromažďovat účtenky.
dutch 17.2.2006 22:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Vidím Avare že visíte na netu od rána do večera což svědčí že jste patrně produktivní jedinec.Typická mudrující vyžírka která má trauma z toho že má někdo víc.Čest práci 
ela 18.2.2006 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Používáte logiku svých guru.No co s vámi i tací jsou potřební.Ale ten jód vřele doporučuji.V naší zemi ho bylo vždy povážlivě málo.Proto tolik socanskách voličů.(nedostatek jódu větší výskyt kretenismu)
Hans 17.2.2006 14:31

Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Kdy jste si naposledy měřij IQ?POdle výplodu dosahuje jeho výše u Vás stěží pokojové teploty.
Taraszátaras 17.2.2006 14:40

Re: Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

Buďte tak laskav a prozraďte mi, proč IQ pravičáků stačí jenom na trapně hloupé nadávání? Ty nadávky vám každý týden přidělují z ODS, aby byly čerstvý?
Rek 17.2.2006 16:03

Re: Budu Vás muset, pane Bartoni, zažalovat pro ublížení na zdraví

I vy vtipálku :  Co má společného sebepodivnější obchůdek M. Krause v Africe s korupcí?. No dejme tomu třeba to, že pokud Kraus plánoval investovat 15 milionů dolarů tak si je patrně nevydělal vysedáváním v Parlamentu ...