29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenář 11.8.2008 8:39

Re: Rozdíl mezi pravicí a levicí.

Jak ukazuje bilionový  dluh, co nám tady ČSSD po sobě zanechala  (splácíme 50mlrd. ročně na úrocích, tj. 2000Kč měs. pro každého důchodce), omezený státní rozpočet vyhazování veřejných peněz oknem správné levicové vládě nezabrání ani náhodou.

Malý Aston 11.8.2008 8:37

Re: Stříhejte si metr.

Příznivci ČSSD by neměli zapomínat.Posrali volbu Zemana na Hrad.Po odchodu Zemana nevyhráli žádné volby,prohlašovali že mají 101 hlasů a tím přizvali KSČM do svého klubu,ukradli svým poslancům hlasovací lístky při hlasování o předsedovi poslanecké sněmovny a to si ještě nikdo nedovolil.Kdo má jiný názor než Paroubek končí,parte a pohřeb.Kdo bude naprosto souhlasit s jeho debilními názory má zajištěno zvolení,kdo nesouhlasí jen mrknutím oka je vylučován.Socani není Vám to nepříjmené?:-D

yorik 11.8.2008 8:32

Zaznamenal jsem i jiný výrok

" Funkci by zvládnul a hladovku kvůli tomu držet nebudu." Autor má pravdu, že těsto na nového prezidenta se bude míchat již na podzim.  ODS byla monolitní při prezidentské volbě pouze pro osobu Václava Klause. Miloš Zeman jako zkušený politický matador ví, že prezidentské  karty bude nakonec rozdávat ta politická strana, která tím volebním martyriem projde jako nejúspěšnější. Šlouf je jistě mocný muž ale na zlobbování  všeobecných, rovných a přímých voličů nemá.  Divoká karta  Miloše Zemana se jmenuje vítězná ČSSD. Jinudy cesta na Hrad nevede.

Malý Aston 11.8.2008 8:30

Rozdíl mezi pravicí a levicí.

Rozdíl mezi levicí a pravicí je jen v pohledu jak se má stát sráti do péče o občany.Pravice říká minimálně a levice říká maximálně.Tomu extrému brání množství peněz ve státním rozpočtu a tak kromě hesel jsou vlády přibližně stejné.Tak to fungovalo za vlády Zemana.Po jeho odchodu nastal boj o koryta napřed uvnitř Sociální demokracie a ten přerostl do naprosté spolupráce 'CSSD+KSČM. A tady je průser.Zeman neměl komouše rád a Paroubek je miluje.Paroubek touží po moci a je mu naprosto jedno s kým se mu to podaří,marťané zatím nepřistáli ale komoušů je dostatek.Není toto příčina připravovaného návratu Miloše Zemana do čela ČSSD? Nebo snaha zrušit Paroubka a jeho vlezdozadnice v čele ČSSD?:-D

čtenář 11.8.2008 8:24

Stříhejte si metr.

Už máte odkroucen necelý půlrok Klausova druhého prezidentování. Pak by měl podle ústavy skončit. To jest, jestli stejní babráci, kteří pod taktovkou p. Špidly mu vydláždili cestu k 10 letům na hradě si nevzpomenou a neodhlasují (za nonšalantní podpory ODS)  přímou volbu prezidenta, která by Klausovi umožnila dalších 10 let navíc. Ale sežeňte si tak pro jistotu další metr ke stříhání, protože pro Klausovi nastoupí vysoce pravděpodobně Zeman. Aby nedocházelo k podobným zklamáním, jedna rada: nevažte se ve svých politických sympatiích na pitomce, kteří dokážou vlastní straně prohrát vyhrané prezidenské voby.

V 11.8.2008 8:09

Re: Zeman se hodí na preyidenta stejně málo jako Klaus

S tím se dá souhlasit, ale rozhodně by mi mnohem méně vadil prezident Zeman, než prezident Paroubek. Ten v té malichernosti a populismu překonává i oba dva dohromady.

Lea 11.8.2008 7:57

myslím si

že VK měl udělat to co Zeman. Odejít a to včas.

slava 11.8.2008 3:09

Zeman se hodí na preyidenta stejně málo jako Klaus

Oba dva by měli definitivně zmizet ze scény. A o velkorysosti, tím méně státnictví se nedá mluvit ani u jednoho z obou soudruhů. Jsou oba dva naopak příkladem hypertrofované mlichernosti.