29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lea 11.8.2008 7:57

myslím si

že VK měl udělat to co Zeman. Odejít a to včas.

čtenář 11.8.2008 8:24

Stříhejte si metr.

Už máte odkroucen necelý půlrok Klausova druhého prezidentování. Pak by měl podle ústavy skončit. To jest, jestli stejní babráci, kteří pod taktovkou p. Špidly mu vydláždili cestu k 10 letům na hradě si nevzpomenou a neodhlasují (za nonšalantní podpory ODS)  přímou volbu prezidenta, která by Klausovi umožnila dalších 10 let navíc. Ale sežeňte si tak pro jistotu další metr ke stříhání, protože pro Klausovi nastoupí vysoce pravděpodobně Zeman. Aby nedocházelo k podobným zklamáním, jedna rada: nevažte se ve svých politických sympatiích na pitomce, kteří dokážou vlastní straně prohrát vyhrané prezidenské voby.

Malý Aston 11.8.2008 8:37

Re: Stříhejte si metr.

Příznivci ČSSD by neměli zapomínat.Posrali volbu Zemana na Hrad.Po odchodu Zemana nevyhráli žádné volby,prohlašovali že mají 101 hlasů a tím přizvali KSČM do svého klubu,ukradli svým poslancům hlasovací lístky při hlasování o předsedovi poslanecké sněmovny a to si ještě nikdo nedovolil.Kdo má jiný názor než Paroubek končí,parte a pohřeb.Kdo bude naprosto souhlasit s jeho debilními názory má zajištěno zvolení,kdo nesouhlasí jen mrknutím oka je vylučován.Socani není Vám to nepříjmené?:-D

Nemo 11.8.2008 11:40

Re: Re: Stříhejte si metr.

Nejen příznivci ČSSD, ale celý dělný národ by neměl zapomenout, že je do současné sociální a společenské mizérie vehnal, jeden ukrutně pomstychtivý dědek s pomocí svých dvou sviní.

milda 11.8.2008 16:13

Re: Re: Re: Stříhejte si metr.

R^R^R^

Jindra 11.8.2008 16:34

Re: Re: Re: Stříhejte si metr.

Přesně tak. A svině zůstanou sviněma i kdyby modrý média a novinky o nich psala jako o utlačovaných chudácích v řadách ČSSD.

slava 11.8.2008 3:09

Zeman se hodí na preyidenta stejně málo jako Klaus

Oba dva by měli definitivně zmizet ze scény. A o velkorysosti, tím méně státnictví se nedá mluvit ani u jednoho z obou soudruhů. Jsou oba dva naopak příkladem hypertrofované mlichernosti.

V 11.8.2008 8:09

Re: Zeman se hodí na preyidenta stejně málo jako Klaus

S tím se dá souhlasit, ale rozhodně by mi mnohem méně vadil prezident Zeman, než prezident Paroubek. Ten v té malichernosti a populismu překonává i oba dva dohromady.