18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Milion chlívek pro demokracii

Tak se nám demonstrace přesunuly na Václavák, aby se tam nespokojení demonstranti tak netísnili. Také je tam víc levnějšího jídla a pití, myslím, než na tom zprapadeném Staromáku a nemotají se tam tolik divišové z celého světa chtiví selfíčka u orloje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Burda 24.5.2019 6:59

Dávno tomu

Davno před volbami dávali politici ostatních stan nahlas znát svůj názor, že Babiš si má prvně zamést svůj chlívek (udělat pořádek v dotacích a vyšetřováních) a až pak bude možné s ním jednat. Mnozí řekli, že s ANO ano, ale bez člověka podezřelého z trestných činů.

Jenže ANO bez Babiše nemůže být - ANO a Babiš je jedna osoba. A Babiš dělá všechno pro to, abychom si mohli myslet, že podezření jsou oprávněná, ba dokonce to občas vypadá, že ve své skříni má nejen kostlivce, ale i vražednou zbraň. Tedy, že ne vsechno, za co by se měl stydet, a mohl být trestně odpovědný, je veřejnosti a policii známo.

A tak proti Babišovým čachrům protestujeme. Zadarmo. Investujeme peníze do cest, investujeme svůj čas. Pro naši vlast, i pro vás, co nechcete vidět zlo skryté za libivými slovíčky (která stejně řekne v úplně opačném smyslu tam, kde se mu to hodí - tedy tam, kde se spolurozhoduje i o nás všech).

P. Dvořák 24.5.2019 6:56

Re: Rudé gardy "demokracie"

Za vším hledej Štěpánka.

:-))

R. Vacek 24.5.2019 6:56

I v mezinárodním srovnání

patříme mezi státy, kde se dobře žije. Je to vidět i na tom, že nemáme žádný rozumný důvod, kvůli kterému se dá vyjít do ulic a protestovat, tak se vymýšlejí pseudodůvody. Prostě šťastná to země.

R. Langer 24.5.2019 6:22

Re: "Demonstrovat proti něčemu, co se ale ještě nestalo, ..."

Myslíte předcházení bezpečnostních rizik jako je například invaze nebezpečných nelegálních muslimských migrantů do západní Evropy?

Tak to jste pěkný xenofob a rasista pane, takhle to přece nejde! :-D

M. Klas 24.5.2019 6:08

Re: Rudé gardy "demokracie"

Zato u Vás vidím jasnou inspiraci Mirkem Štěpánem. Nepocházíte ze stejné líhně?

V. Kotas 24.5.2019 5:50

Re: Rudé gardy "demokracie"

V tom najednou ticho. Přitom je to práce pro investigativní novináře jak dělaná. A to by ČT nerozebírala hodinu a půl, jako je schopna vysílat tak dlouho demonstraci z Václaváku.

J. Krásenský 24.5.2019 5:17

"Demonstrovat proti něčemu, co se ale ještě nestalo, ..."

"je taková inovace Milionu chvilek, která myslím otřese světem." Říká se tomu "předcházení rizik" a je to součástí života každé firmy, která potřebuje certifikát ISO 9000 a následující. Je to neuvěřitelná buzz zera ce, srovnatelná snad jen s životem v socialistické armádě. Když už máte všechny "procesy" v pořádku a není co "auditovat", - snad jen pro to, aby auditorské firmy odůvodnily svou existenci,- musíte rizika identifikovat, navrhnout řešení, zpracovat - nejdříve zápis z auditu a úkoly, pak předpis, a následně kontrolovat jeho dodržování. Tak se jednou octla má dávná známá "na koberečku" u příslušného managera, neb ji přistihli, že se při chůzi po schodech nedrží zábradlí. Ani to nemají z vlastní hlavy, jde o "bezpečný prostor", ve kterém vás nebudou ohrožovat ani "nenávistné" projevy - ve skutečnosti jiné názory než předepsané politickou korektností v multikulturním světě. Bolševici v. 4.0 - prounijní.

L. Písařík 24.5.2019 4:10

Re: Rudé gardy "demokracie"

Kdo se umí dostat na jejich transparentní účet? Bylo by třeba zveřejnit, kdo jim posílá peníze, tak by bylo patrno, čí píseň zpívají.

T. Wiszniewski 24.5.2019 3:16

Rudé gardy "demokracie"

Tlupy poblázněných studentíků z Milionu chvilek neblaze připomínají Rudé gardy během Velké čínské kulturní revoluce. Řádění žáků a studentů z Rudých gard trvalo 10 let a konec jim učinila až likvidace gangu čtyř. U nás by možná stačilo rodičovské profackování chvilkařů, anebo ... alespoń moratorium na jejich kapesné.