22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Migrace a jedno pivko, to je TOP 09

Zpravodajové Českého rozhlasu přistihli Miroslava Kalouska na pivku v jedné pražské restauraci. Kalousek se dokonce omluvil. To je ale jenom prkotina proti teroru ve Vídni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 7.11.2020 14:17

Vlastne jsem si o tom knizatku udelal obrazek, uz kdyz stando pede - snad na americke prani? - coby ministr zahranici osefoval diplomaticke uznani Kosova Ceskou republikou. Stat musulmanskych zlocincu...dnes nekteri z jeho tehdejsich protagonistu stoji pred mezinarodnim soudem v Haagu. Nepatril by tam nahodou treba i Schwarzenberg a dalsi, kteri se o kryti tech zlocincu postarali?

L. David 7.11.2020 14:12

Vlastizrádný Schwarzenberg se měl už dávno uklidit na své podivnými způsoby získané majetky a především v české politice přestat smrdět!!

J. Vlček 7.11.2020 14:08

Co práce a důmyslu stojí opoziční strany, aby odrovnaly jednoho Babiše, zatímco Babiš nic světoborného vymýšlet proti nim nemusí. Ony se svými koalicemi odrovnávají samy. A dělají to dobře.

Kočkopsům se totiž většina voličů ráda vyhne. ;-(

J. Kadeřábek 7.11.2020 14:03

Nicméně velmi realistická. Jakmile byla dohoda ODS s vítači TOP09 a sirotkáři z KDÚ uzavřena ztratil jsem poslední zbytky iluzí, které ve mě drželi Zahradil a Vondra, že ODS bude protiimigrační a tedy je volit nebudu. Levicové SPD také ne takže mě zbývá Klaus i za cenu, že můj hlas propadne.

S. Kalužík 7.11.2020 13:35

Ta péče levičáků o osud trojkoalice a ODS obzvláště je až dojemná! :)

F. Doušek 7.11.2020 13:07

Věcí povrchní je nenasazená rouška i vypité pivko. Věcí zásadní je zákulisní jednání, lhaní a vytáčení se, a u toho Kalouska nenachytali, lumene.

P. Kmoníček 7.11.2020 12:14

Pankovici, je zajímavé, že se panu Kalouskovo vyhýbá rovný Faltýnek a na Vyšehrad ho nezve.

J. Hybler 7.11.2020 11:46

Mariane , kde jste se to pohyboval bez řádné nano roušky, že se nakazil i Váš příslovečný selský rozum ? Respektuji ale též pochvalně nemručím..

V. Církva 7.11.2020 10:37

Tak kdyby šel na pivo Babiš bylo by to OK. Protože Prymulu odvolal kvůli zákulisnímu jednání.

Vzal by to tisk bez hysterie?! Nevzal kdyby Babiš třeba jen zakopnl u práh hospody, nic jiného by se nepsalo.

Jenže Kalousek taky řešil především tu Prymulovu roušku a hospodu. Ukazuje tak obrovské pokrytectví a zblblost opozice i tisku kteří se starají jen o věci povrchní a nikoliv podstatné. A tak dobře že alespoň v tom Kalouska nachytali

Š. Hašek 7.11.2020 9:22

Z toho slepence musí mít Piráti radost.

Strany s antiprogramen nevydrží. Vydrží strany s ideou. Byť podivnou.

P. Kmoníček 7.11.2020 9:10

Bartoni, Kalousek udělal volovinu, za kterou se bez vytáček hned omluvil. Prymula by udělal také volovinu, kdyby ovšem šel jen na dvojku. Ale on šel něco dojednávat se ˇ"solidním a rovným" Faltýnkem. A Vy víte vše, proto byste zde mohl objasnit kdo na té dvojce ještě byl. Zda tam byli všichni služebními auty nechme stranou. Děkuji

J. Urban 7.11.2020 8:38

Pana Bartone jinak moc rad nectu, ale dnes to trefil. Tak nejak nechapu, pro ktere volice tady TOP vubec je. Pekarova se mi docela libi, ale mela by vest spise nejaky sexkoucing nebo tak neco ;-D

V. Církva 7.11.2020 8:32

Jo, jo. Kdo je tam ten pravý?

A. Renjascu 7.11.2020 8:32

Souhlasím, ale protože pan Schwarzenberg měl, ale vždy ty správné názory tak jej nikdy nikdo nevolal k zodpovědnosti. Jeho moralka byla vždy verbální, která žel nebyla doprovázena skutky. Pro mě je na úrovni Koženého, Bakaly a dalších tunelpodnikatelů.

V. Církva 7.11.2020 8:31

Ano Kalousek KDU potopil a odešel. Je hodně zkušený vychcánek. Naivně jsem se tehdy radoval, že lidé pochopili, kdo byl tím průšvihem v KDU a že už je KDU důvěryhodná. Bohužel lidé skočili na lep Kalouskovi a jeho údajně pravicovém nezadlužování.

No a KDU poučení z prohry řešila odkristianizací své strany. ANvíc v době kde už ustupovat modernistům nelze se stala ještě klidnější silou než bývala.

KDU jsem volíval. Ale teď, děkuji, pokud bych chtěl komunismus, můžu si vybrat rychlejší cestu přes Piráty a STAN.

V. Církva 7.11.2020 8:25

No a přesto TOP09 žije dál. Teda spíš v Praze. Tak kdo je ten volič nízkého IQ a vzdělání?

V. Církva 7.11.2020 8:21

Jo jo, být volič ODS, buď si rvu vlasy na hlavě, nebo jsem to pochopil a volím ODS abychom se opět dopracovali ke komunismu.

Autor šetřil paní Pekarovou, která je taky dost zvláštní, i když Schwanzenberg - to byl vážně solokapr. Že šel Kalousek na hoďku na jedno bych mu odpustil, ale proč tak kvákal u Prymuly, že?

Marian Jurečka, že si skutečně přeje zvolení Joea Bidena

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/americke-prezidentske-volby-trump-biden-tomas-petricek-jan-lipavsky-reakce-politiku.A201104_093843_domaci_knn

Na názor má každý právo, ale tento člověk je z katolické rodiny v kterých se dost traduje, jak si komunisti představují svobodu. Kdyby si alespoň poslechl pátera Kufu co si myslí o nerovnosti naruby. Je hodně lidí co nepochopili, co je to americký modernismus a rovnostářství. Ovšm Jurečka je předseda strany s křesťanským pozadím, je možné aby takový trouba vedl takovou stranu, respektive za pár let pak budou katolické rodiny co volili hledat vinu všude, jen ne v sobě (v KDU je pořád hodně slušných lidí - osobně už je dávno nepoaduji za stranu kterou křesťan má volit).

Zoufalost pana Bartoně chápu. Trojkoalici TOP09, KDU-ČSL, ODS může volit jen multikulturalista pokrytec a ten kdo se vzhlédl v Klementovi Gottwaldovi a KSČ mu připadá hodně konzervativní.

A. Renjascu 7.11.2020 8:01

Schwarzenberg nedostal od Čechů jen domeček, žel:

Protiprávní restituce, uplácení při restituci (sám to přiznal, protože hrozilo zveřejnění), spolupráce s Bakalou na získání (nabídka nebyla nejvyšší) a poté vytunelování Becherovky (před prodejem 1997 zisk 148 mil., po prodeji už v 2000 ztráta 140 mil.), pak její " předání firmě Pernod-Ricard. Tehdejší ředitel Becherovky odstoupil s tím, že je dost starý na to, aby se podílel na těch "prasečinkach" co se tam dějí, vytunelování nadace Bohemiae, kde byl výkonným ředitelem, protiprávní prodej ryb (obejití zákazu převodem na správce), nevrácení dotace na opravu rybníků, kde mu jako min. financí zařídil Kalousek... Pán Schwarzenberg opravdu nikdy nemohl být žádnou slušnou variantou je komukoliv, neb jeho moralka byla silná pouze verbálně, ale skutky se až příliš blížil těm, které kritizoval.

R. Lávička 7.11.2020 6:41

Dobře dělá kluk Kalouskovic, alespoň někteří voliči ocení při volbách co je to za .urvu neomalenou. Tento trotlítrojspolek může volit maximálně zase jenom trotl.

J. Frček 7.11.2020 2:25

K prvnimu odstavci asi toto: honorace si v Praglu chlasta v hospode pivecko a sprosty lid, treba tady v sudetech ma susit hubu? Nasrat !!!!!! Lidi, kaslete na politiky, kazou vodu, piji vino !!!!!! Naserinkanost prosteho pracujiciho lidu je na vrcholu. Jen lidi serinkejte dal a uvidite ten ficakV m a m r d i politici

J. Pankovic 7.11.2020 2:05

Celé je to nesmyslný černobílý pravolevý kočkopes, jehož jediným jednotícím prvkem je AntiBabiś. Takhle prof. Fiala dokazuje, že je politolog, nikoliv politik... nejvíc to odnese ODS. Rv

Kdo je schopen spojit se s podrazàkem Kalouskem, ten se nesmí divit, když ho budou považovat za stejnou sortu ;-)

F. Žůrek 7.11.2020 1:03

Paní Lukešová, také se divím...

F. Žůrek 7.11.2020 1:01

Proboha, čemu se divíte?

Kalousek je hochštapler. Podvodník!

Od počátku je proti Vládě a Babišovi!

Chtěl zlikvidovat KDU-ČSL atd.

Škoda dalších slov...

Zdař Bůh!

O tom "Šláfen... pardon Schwarzenbergovi ani již nemluvme. Je to takový dědeček..., který dostal od Čechů domeček...

H. Lukešová 7.11.2020 0:40

Divím se ODSce a Lidovcům, že se paktují s Kalouskovou TOPkou. Koneckonců Kalousek nejprve podrazil Lidovce, koneckonců se od Lidovců odštěpil, založil novou stranu a pak jedno volební období byli Lidovci úplně odvaření mimo poslaneckou sněmovnu a zničil i ODSku, kterou během svého ministrování a svým chybám dostal na pokraj záhuby. Paktování s TOPkou k ničemu dobrému nepovede.