3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Michálek se nám odkopal

Na pár dní jsem si odskočil do předvánoční Varšavy, abych si prožil tamní cvrkot. A cvrkot to byl, Varšava jede. Tolik obřích jeřábů jako na Jeruzalémské aleji a v okolí se hned tak nevidí. Naschvál jsem vynechal sledování domácího politického zvířectva, jinak by si člověk ani neorazil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Rozbořil 12.12.2019 8:24

Ono se těžko začíná s nazýváním věcí pravým jménem. Např. hodnocení tohoto článku by, podle mne, bylo nepublikovatelné. Ale má (ten článek) jednu výhodu, reakce na něj jsou ano, ano/ne, ne. A je jasno.

J. Karlík 12.12.2019 8:20

Už i bývalý poradce premiéra, p. Komárek, v ČT přiznal, že nestudentovi došly náboje. Ale, když zapíská, tak přiběhne, ruku v ruce Kalousek s Michálkem a dalšími hvězdami naší demoopozice na kobereček před toho nestydatého lháře a budou se zpovídat, nu, vždyť je jako jejich táta a skorokněz. Jsou na tom už hodně špatně, jak řekl premiér. Ale, NSZ řekl, že musíme ctít presumpci neviny. Ale, Minář před kamerami hulákal o lháři a zlodějovi, kterým je premiér ČR. Je to svoboda projevu, nebo šíření pomluvy? Na sítích se mažou údajné fejky, a na Václaváku, pod sochou sv. Václava provokují dva mladíci, kteří ještě ani neví, co je presumpce neviny. Za dohledu policie. Tahle si tady žijeme.

M. Lehar 12.12.2019 7:41

Je to vtipné a vystihuje to podstatu

J. Havelka 12.12.2019 7:28

Jak anticharta.

V. Církva 12.12.2019 7:01

Tak snad nejenom zaměstnanci Agrofertu. Prostě by přišlo do ČR méně peněz. Jestli potlačování Agrofertu má z dlouhodobého hlediska výhody (pomůže schopnější konkurenci), to odpoví budoucnost či skvělý ekonom (takový neexistuje).

Z krátkodobého hlediska je to špatně pro všechny občany ČR. Jako všechno od Pirátů a komunistů. Pusťte je na ty darebáky podnikatelské, zregulujte, dejte to dřív dělníkům, dnes gendristkám a politickým neziskovkám a za pár let se máme zase skvěle jak za Stalina.

M. Gruševský 12.12.2019 7:00

Pod tento článek, se s klidným svědomím podepíšu. Plně se ztotožňuji z obsahem. [>-].

R. Vacek 12.12.2019 5:33

A když Agrofert o dotace přijde, tak jeho manageři před volbami připomenou zaměstnancům, kdo je o jejich peníze obral, kdo žádal Brusel, aby zasáhl proti místnímu padouchovi. :-)

S. Kalužík 12.12.2019 1:27

Hmmm, je to sice už dávno, ale přesto si pamatuji, že vaše články se kdysi daly číst, ale jak psala klasička (B.N.), dávno, dávno již tomu . . .