28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Mění se ČSSD, nebo nemění?

Jak v sobotu pravil sociálnědemokratický předseda Bohuslav Sobotka, „přípravy na březnový sjezd jsou v plném proudu.“ Teď jde jen o to, co z toho. Podaří se oranžovým zaujmout víc voličů než Babišovu hnutí ANO, které s originálním stylem svého šéfa nadále s náskokem trůní průzkumům stranických preferencí?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Lesniak 12.2.2015 22:57

Všechno se mění.

I Jelínek, který mrká každým okem zvláště jako chameleon.

P. Vaníček 12.2.2015 13:58

Za co tohoto troubu platí?

A kdo? Moudra z jeho kebule jsou k popukání!

R. Langer 12.2.2015 11:04

Re: Sociální demokracie,

V celé EU vládne fašismus jak vyšitý, levičáci (odbory, dotovaní "podnikatelé" a úředníci) kolaborují jak se dá a ruka ruku meje. Na účet nás všech. :-(

K. Janyška 12.2.2015 9:54

Všechny socialistické strany se mění pod tlakem civilizace.

Ona totiž generuje stále více individualizovaných jednotlivců a to je motor ničení jejich původních až dětinsky hloupých názorů. Pokud by trvala na původních ideálech, všichni by se ji vysmáli. Vývoj lidského světa totiž nezařizují politici, ale civilizace jednotlivců z účinků z obchodu. Politici jen spravují věc veřejnou samozřejmě, že bez znalosti teorie spontánního řádu lidské inzerakce, blbě... Dzp.

P. Lenc 12.2.2015 8:56

Re: Sociální demokracie,

A u kterých socialistů jste za posledních 50let, mimo bombastická hesla, viděl nějakou sociálnost?U takových "sociálních velikánů" jako je Sobotka ,Hašek, Špidla nebo kavárenský povaleč Diensbier? A to nemluvím o odborářských "vůdcích",připomínajících nejen vzhledem, ale především svým jednáním mafiány.Vaše připomínka italských fašistů je opravdu trefná, on kdejaký "socialista" se hrozně rád ohání fašismem.Většina vůbec neví co italský fašismus byl a pokud to náhodou ví, tak je v situaci zloděje, který křičí chyťte zloděje.Píši to ne poprvé,po druhé světové válce se komunistům a socialistům povedl opravdový majtrštyk, když italské fašisty a německé nácky označily za ultrapravici.

A. Bocek 12.2.2015 6:12

Sociální demokracie,

kašle na dělnickou třídu , živnostníky má za příživníky a po vzoru italských fašistů vesele spolupracuje jen s odbory ( odborovými centrálami) a velkokapitálem (Bakala , Babiš ).