1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pepino 13.11.2008 7:26

Re: Fakt je,

Jsme prostě lidi a ještě k tomu závistliví.

Alenka v říši divů 13.11.2008 16:25

Re: Fakt je,

Jo a chceme samostatnost,ale vládnout si neumíme. Jen hádat, urážet, vše blokovat, vymýšlet zhovadilosti, vychloubat se miliony( kdo na to má?), krást a nacpávat si vlastní kapsy pokud jsme u koryta a na normální lidi se ani nesnažit myslet, jen slibovat a po nás potopa. To byl, je a bude český národ! Paroubek nás zase dovede s komunisty do náruče Rusů a bude po legraci i po samostatnosti. Tak o čem je řeč?

jvr 13.11.2008 5:13

Blábol

Tento článek považuji za největší a nejhloupější blábol, co jsem za poslední půlrok četl. Cokoli jiného dodat považuji za zbytečné.

pomocník 13.11.2008 6:36

Re: Blábol

blábol nového ale úplně, úplně nového ministranta . . .

mirek 13.11.2008 5:06

BÉM NE

No ten rozhodně NE. Je zkorumpovaný a vylezou na něj věci a pak si ODS může hodit tak leda špagát. Je zajímavé, že místo aby uvolnili cestu někomu novému a  nezkompromitovanému tak po volbách se staří partaigenose místo změn semkli a hledají důvody prohry všude jinde jen ne u sebe. Měli by jít všichni. Ale jejich semknutí překonává i komunisty na sjezdech. Holt si zvykli (Y)vládnout a krást a myslí si že jsou nepostradatelní. Omyl-pánové-omyl. Ani pes po Vás neštěkne.

Niky 13.11.2008 4:09

Mě fascinuje politický diletantismus a cenzura!

Kdo četl Lisabonskou smlouvu,tak musí vědět,že přijetím Lisabonské smlouvy se můžeme rozloučit s Americkou radarovou základnou a naopak se můžeme těšit na přivítání tisíců a desetitisíců imigrantů,muslimů,asiatů a afričanů,mohl bych pokračovat,ale raději jdu spát komu není rady tomu neni pomoci!

R 13.11.2008 3:12

Pragocentrismus.

Béma, případně Bendla bych viděl v čele ODS nerad. Jeho zvolením se totiž ve vedené ODS prosadí pražská klika a ODS se stane přísně pragocentrická. Znamená to, že pokud se ODS po Topolánkovi dostane zase do vlády, veškeré prostředky schramstne v první řadě Praha a teprve to, co zbude ao co už Praha nebude mít zájem, půjde teprve do krajských "zapadákovů" Tím se ještě více prohloubí rozdíly mezi Prahou, případně středními Čechami a ostatními kraji. Novým předsedou ODS by se měl primárně stát ten, kdo bude garantovat, že se kraje nestanou zadním dvorem jakési bohaté, mocné a pyšné Prahy.

VLK 13.11.2008 12:19

Re: Pragocentrismus.

Olympiada?

fo-ol 13.11.2008 3:02

jak je to cernobile videni sveta krasne

vidte autore? nezbyva nez doufat ze ods kongresmani projevi trochu vic rozhledu a naroku na sveho predsedu nez vy (ne ze bych si v tomto ohledu delal prilis velke nadeje). takove energie vynalozene na to, abyste vsechny ktere xenofobie neoslovuje nahnal paroubkovi do naruce... uvedomte si ze ods i ceske republice prokazujete vy a vam podobni vpravde medvedi sluzbu...

Fišta 13.11.2008 1:48

Bém je neslaný nemastný populista bez vlastního názoru.

Cokoli řekne je mnoha slovy nafouklé nic a to, jak si prosadil Jančíka starostou proti vůli voličů o něm taky říká mnohé. To, že na něj dosud Paroubek nepoužil nic ze své složky je pravděpodobně proto, že v čemkoli, co na něj má, jeli oba. Nebo někdo věříte tomu, že Bém nevěděl, co dělá jeho náměstek Paroubek?

AndyO 13.11.2008 1:54

Re: Bém je neslaný nemastný populista bez vlastního názoru.

máte pravdu. Jančík byla neodpustitelná chyba, ten chlap je vskutku kus nechutného hajzla a s Paroubkem byl Bém v jedné partě- stálo to dańové poplatníky dost peněz. Že i nějací pravičáci naletí na Béma, to by mne nenapadlo. Blbci jsou asi všude.

AndyO 13.11.2008 1:35

Bém je Paroubek Občanské Demokratické Strany

a ač mne socialistické experimenty vytáčí do nepříčetnosti než volit obdobu Paroprasete, bezcharakterního parvenu, tak snad radši Lisabonskou smlouvu ( výtvor hordy Napoleonů) .

R.J. 13.11.2008 1:25

Brusel není nic moc,

ale proti té "skvadře", která se tu producíruje již skoro 19 let, to jsou přímo  bozi. On každý pacholek sní o tom, že nad sebou nebude mít "drába". Také se mě líbí, jak ti největší bojovníci za "svrchovanost" , hned se do Bruselu vecpali, nevím ,mám se smát či plakat. Když vzpomenu těch keců "národovců" o "českém stříbře" že ho hned tak nějakému "cizákovi" neprodají a podívám se kolem sebe, zjistím že ho schovali pro "pobratima" z východu, to není přece cizák, ten je "vlastní", to dá rozum,ne? Když vzpomenu volební program pana Bema na starostu P. 6, tak jediný úspěch je jeho bydlení, opravdu si polepšil, tam splnil na 150%, ani ty hajzlíky, které tak propagoval se mu nepodařilo splnit. Prý "objektivní potíže růstu", To není legrace, zajistit 50 záchodků po obvodu P6, to je přímo hlavolam, na to musí být člověk "bedna", to nemůže dělat kde kdo, nebo snad nějaký hochštapler. Takže , pane Petříku, máte pravdu, sem s tím geniem, národ  a ODS naň čeká, jak na smilování boží.Na Hradčanech je socha, jak sv. Jiří bojuje s drakem, navrhuji postavit tam sochu,ovšem větší než má sv. Jiří, jak pan Primátor bojuje s chobotnicí, místo na oři by mohl sedět rek třeba na tom záchodku, co tak propagoval a chobotnici by mlátil po hlavě územním plánem. Pokud by měl záchodek kolečka, mohli bychom říkat klidně "jezdecká socha ". Mám jenom strach, aby ctěné publikum nefandilo té fialové "bestii" , znáte co říkal pan Říšský protektor , něco o smíchu a taky bestiích. Nějak jsou nám ty "bestie" souzeny. Asi je tu pro ně klima , a jsme zpět u toho Bruselu.

Gaston 13.11.2008 0:44

Jsem pro

aby Bémovci vytvořili vlastní stranu. Alespoň se odtrhnou plevy od zrn;-)

mol 13.11.2008 1:03

Re: Jsem pro

R^

Ale úplně stačí když vstoupí do KSČM. Proti EU jsou taky, zavedení jednotné ceny taxi a rozšiřování počtu kamer je taktéž bezpochyby v souladu s marxismem-leninismem.

miron 13.11.2008 0:38

Nesouhlas

Také jsem změnil názor na pana Béma.

Milan 13.11.2008 0:14

Souhlas.

Také jsem změnil názor na p. Béma.