3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Mě jenom bolí nožička

Máme s těma Milošema a Miloušema nějakou smůlu. Jeden si pletl "bojlery" a "brojlery" a stěžoval si, že je "jako kůl v plotě". A že ho nikdo nemá rád. Tedy je. Soudruhy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Křivan 24.8.2013 8:10

Re: divadelní majstrštyky...

Tyhle majstrštyky se hrají po celém světě, a vynášely Havlovi hodně velké peníze. Asi jsou lidi od divadla po celém světě inteligentnější než vy.

T. Czernin 24.8.2013 7:56

Re: Hm, to muselo Zemanovce bolet:-)

Máte zřejmě na mysli "rígl", což je používaná zkomolenina od německého podstatného jména "der Riegel - závora, zástrčka". Jinak komunisté hlídali i ty, kteří se od nich odvrátili. Především ty...

T. Czernin 24.8.2013 7:51

Re: Nějak mi tam chyběl ještě jeden náš slavný president

Však si jeho manželka taky zažila své! Ta holka ze Žižkova byla hotová světice!! A tahle "Bolavá nožička" aspoň neobtěžuje své okolí sesmoleninami, o kterých se snaží tvrdit, že jsou to divadelní majstrštyky...

V. Hajková 24.8.2013 7:44

Re: Hm, to muselo Zemanovce bolet:-)

Proč  píšete -  pravděpodobný  konfident   HAVEL!   V  kterém  bulváru  jste  si  tento  cint   přečetl??   A  otázka :: oni   komunisté  své  konfidenty   zavírali   třeba  na  5 let??  A  poté  co  je  pustili-   byli  hlídáni  na  každém  kroku-  a  při   datech   komunistum  nepříjemných  -  jako  třeba  Palachovo  upálení  /   za  BLBEJ  národ/   tyto  lidi   jako  Havel  pro  jistotu   vždy  na  nějaký  ten  den  dali  pod  lígr:-))))  Patrně  mě  asi  nepřekvapí-  když  se  za  nějaký  čas  dočtu,  že  i  prezident  MASARYK-  byl  agentem  STALINA-   NEB  V  TÉTO  ZEMI  LIDSKÁ  BLBOST  NEMÁ  STROPU!   :-))))

H. Grúbr 24.8.2013 5:53

Hm, to muselo Zemanovce bolet:-)

zajímavé, že pravděpodobný konfident Havel, vrávorající, do rybníka ožralý padající panu Vlkovi nevadí, a ve svých memoárech se o něm nezmiňuje.

J. Vyhnalík 24.8.2013 1:08

Nějak mi tam chyběl ještě jeden náš slavný president

No, možná proto, že by délka článku překročila limit?

M. Zavala 24.8.2013 0:57

takze doufejme ze se ho nejaka blondyna chytne

a bude to.