3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Mě jenom bolí nožička

Máme s těma Milošema a Miloušema nějakou smůlu. Jeden si pletl "bojlery" a "brojlery" a stěžoval si, že je "jako kůl v plotě". A že ho nikdo nemá rád. Tedy je. Soudruhy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 24.8.2013 19:40

pane Vyhnalíku

on je pan Slanina už starší pán, takže občas mu už neslouží pamět. Takže já mu to nezazlívám, že si na tu debatu, kdy Zeman stál a Schwarzenberg musel sedět, nepamatuje.

E. Sevrát 24.8.2013 16:35

Re: Hm, to muselo Zemanovce bolet:-)

Ono ne,že se pan Havel neukázal nikdy v TV s virózou atd.,on nikdy nebyl ukázán.Musíte to posuzovat v čase a souvislostech.Havel byl v té době ikona-modla a do té se nekope.Novináři byli v té době taky daleko méně bulvárnější než dnes.Takže fotky,nahrávky indisponovaného Havla ,ať z jakýhkoliv důvodů byly cenzurovány i když převážně vlastní autocenzurou,protože novináři měli Havla rádi.Stačí si jenom vzpomenout jak negativní ohlas vyvolala TV NOVA ,když zveřejnila záběry Havla v pyžamu z nemocnice po operaci plic.Z dnešního pohledu zcela nevinné.Zemana na rozdíl od Havla novináři rádi nemají a on nemá rád je,bulvarizace medií je čím dál větší a tak jsou vyhledávány pikantní fotky,záběry atd. a to se netýká jenom Zemana.

L. Křivan 24.8.2013 16:16

Re: Kléma Gotwald se syfilidou a chlastem

No jó, máte pravdu !  Takže o Gottwaldovi se nedá říct ale vůbec nic dobrého !  V kncentrácích dělali kápa většinou komunisti.

P. Khail 24.8.2013 15:53

Re: Kléma Gotwald se syfilidou a chlastem

Harmonikář byl Zápotocký.

V. Heidlerová 24.8.2013 15:45

Re: Napsal jste to dobře, autore. Jen jste tak

Zlatá slova.

V. Heidlerová 24.8.2013 15:44

Re: Kléma Gotwald se syfilidou a chlastem

Harmonikář byl Tonda Zápotonda, co nastoupil po Klémovi a umřel asi v r. 1957, měl obyčejnou maminu, ale zato byl práskačem v koncentračním táboře. Opravdu utíkal ochrance a jedl buřty s cibulí. Po něm nastoupíl Tonda Novotný a ten zas mastil rád karty. První barevnou TV si nechal zavést na Hrad.

Ten syfilis se týká Kl. Gottwalda.

P. Khail 24.8.2013 15:10

Re: takze doufejme ze se ho nejaka blondyna chytne

Je vidět, že nemáte prst na tepu doby, rozvedený je dávno a první dámu má.

L. Křivan 24.8.2013 13:44

Re: takze doufejme ze se ho nejaka blondyna chytne

Teď nevím, je už rozvedenej ?  Jeho bývalá na něj musí být hodně nas..ná, že ani funkce první dámy ji nezlákala k návratu.

L. Křivan 24.8.2013 13:22

Re: Kléma Gotwald se syfilidou a chlastem

Dlouho jsem přemýšlel, zda se o něm dá říct něco dobrého, (o mrtvých ...)  ale nic. Jen snad: prej byl dobrej harmonikář. Vždy, když se mu povedlo utéct ochrance, tak ho nakonec našli na Žižkově v putyce, jak chlastá a hraje na fňuknu.  

Toho syfla měl prý od manželky, ta to měla jako nemoc z povolání.

L. Křivan 24.8.2013 13:02

Re: Pane Brodský, voni sou hlava !

Jak na to přišli ? To víte, časy jsou zlý, a člověk si musí přivydělat. Tak jsem se dal do služeb. Dlouho jsem vybíral, kdo zaplatí víc, nakonec to vyhráli zednáři.  To víte, čtyřista táců měsíčně není k zahození. Jen za pár komentářů.  Není to sice to, co vydělává Špidla, ale za to nemusím cestovat do Bruselu.

V. Hajková 24.8.2013 12:56

Re: To paní Hájková a pan Křivan

Vy  už  jste  dávno  zralý  na  psychiatra-   Ale  nezoufejte-   už  to  nějak  doklepete  :-)))))))))))

J. Vyhnalík 24.8.2013 12:38

Re: ty zemaniny

Nesmysl Miloš nám vysvětlil, že zemané jsou nižší šlechta. Správně by to mělo být Miloš z Eman.

J. Vyhnalík 24.8.2013 12:36

Re: ano, jistě

Tady se musím Šejny zastat. V jedné z posledních debat, ne-li té poslední, Zeman opravdu celou dobu stál a Schwarzenberg seděl.

A opravdu, zdravotní stav obou je povážlivý.

P. Brodský 24.8.2013 12:01

To paní Hájková a pan Křivan

No co co? Vy hájíte multikulturního satana Havla? Že vy jste se dali do služeb intošů z Bilderbergu!Nebo dokonce svobodných zednářů.Takovou zradu bych od Vás nikdy nečekal.

M. Košťál 24.8.2013 10:35

Re: Napsal jste to dobře, autore. Jen jste tak

hm, ty elity nepřišly ze vzduchoprázdna. jací sa,mi jsme, takové si volíme. jinými slovy, demokracie je fajn jenom když je lid patřičně vzdělanej a zvyklej odpovědně se starat o svý záležitosti. kdo furt čeká, že se mu o všechno postará nějakej gosudar, slunéčko jasné, ten skončí v dktatuře.

M. Košťál 24.8.2013 10:30

ty zemaniny

jsou pěkný. taky by mohl být zemanětín zemanová paka nebo zemanovodvorská

J. Slanina 24.8.2013 10:16

Re: ano, jistě

Jako obvykle, šejno-lejno, prolhanej jak Ovar, soudem usvědčený lhář.

https://www.youtube.com/watch?v=sX4MG6_lX8w

J. Slanina 24.8.2013 10:11

Re: Nemocná noha z alkoholu

Mně se líbí, jak se u těchhle VIP, když je postihne nějaká ta choroba, okamžitě pro veřejnost mění diagnóza. Syfilitik prý chcípnul na uremii a tenhle zase má místo podágry prý "záněty nervů". A nikdo z těch lapiduchů si neuvědomí, že jsou jejich "pacienti" pak terčem někdy i nejapných vtipů.

M. Šejna 24.8.2013 10:10

ano, jistě

když si vzpomenu, že v prezidetské kampani v duelu Zeman-Schwarzenberg kandidát Zeman stál za pultíkem, zatímco kandidátovi Schwarzenbergovi museli přinést křeslo, pak konstatuji, že duel mezi dvěma nemocnými geronty vyhrál ten geront, který má sice nejistou chůzi, ale zatím ještě dokáže aspoň vrávoravě stát na místě, zatímco ten druhý už ani nepostojí, a pokud si sedne, tak rychle usíná.

L. Křivan 24.8.2013 10:05

Re: Paní Heidlerová,

to je průůser demokracie, že čím menší inteligenci někdo má, tím více kecá do všeho. Ještě že máme fotbal, tam to kecání nadělá nejméně škody.

J. Urban 24.8.2013 9:38

Napsal jste to dobře, autore. Jen jste tak

nějak pozapomněl na příčinu toho, proč se u českého lidu takovéto kreatury "chytají". Znechucení zlodějnami, odcizení "elit", proletarizace střední vrstvy - mám pokračovat? Elend prostě jen plodí další elend. Leden 1933 v Německu (a vše co následovalo) nebyl vůbec bleskem z čistého nebe.

S. Netzer 24.8.2013 9:21

V TÉTO ZEMI LIDSKÁ BLBOST NEMÁ STROPU! :-))))

Vy jste toho smutným dukazem.

V. Heidlerová 24.8.2013 8:55

Re: takze doufejme ze se ho nejaka blondyna chytne

Má přece dceru a možná, že by mohl Zeman pomoci soudružce v nouzi - Yvetě Bartošové..

V. Kusý 24.8.2013 8:54

Re: Hm, to muselo Zemanovce bolet:-)

Nejsem zastáncem alkoholismu, ale minimálně to, že se pan Havel nikdy neukázal na veřejnosti, či v televizi s virózou, jej činí sympatičtějším.V soukromí ať si Zeman pije třeba po putýnkách, ale je VEŘEJNÝ činitel a to by měl respektovat.Ne kvůli sobě, ale jako projev respektu k voličům, nejen ke svým, ale hlavně k těm, kteří ho nevolili.

V. Heidlerová 24.8.2013 8:53

Re: divadelní majstrštyky...

Jen úplný blb označí něco, čemu vůbec nerozumí, za patlaniny, hlouposti, "majstrštyky."  Není přece řečeno, že na Havlovy divadelní hry musí méně znalí, méně vzdělaní až prostí lidé chodit, dnes je takový výběr pořadů, kterým rozumí i naprostý hňup. Tak ať si pustí Evu a Vaška a nebo nějakého baviče a má vystaráno. Jen proboha ať se nepouští do kritiky něčeho, na co nemá hlavu. 

V. Heidlerová 24.8.2013 8:48

Re: Nějak mi tam chyběl ještě jeden náš slavný president

Ano, Kléma Gotwald se syfilidou a chlastem a s prostitutkou na krku. To byla ozdoba této země.

V. Heidlerová 24.8.2013 8:45

Re: Hm, to muselo Zemanovce bolet:-)

Pan Grúbr by měl držet pysk a neotírat se o člověka, jemuž nesahá ani po nehet palce u nohy. Vaše poslední věta by měla být vyšita na současné prezidentské standartě nebo tesána zlatem do kamene a panu Grúbrovi by mělo být zasláno tričko s tímto logem. Háááááááááááá

V. Heidlerová 24.8.2013 8:41

Nemocná noha z alkoholu

Vtipným a pravdivým článkem jsem si spravila náladu, ale jen chci podotknout, že nejistá chůze,zakopávání, špatné ovládání a topornost pohybu, pokles svalů v obličeji a pohled do prázdna  - to jsou následky alkoholismu - jde totiž o narušení nervové soustavy, tedy trvalé poškození, k němuž se alkoholik - notorik dopracuje svou pílí. To vše lékařské koncílium taktně zamlčelo a hledá zástupné problémy.

L. Křivan 24.8.2013 8:14

Re: typicky komunistická finta

když chtějí někoho zdiskreditovat, a nejde to, tak vypustí kec, že s nimi tajně spolupracoval. To u blbů zabere vždycky. Komoušům nevěřím ani dnešní datum.

V. Hajková 24.8.2013 8:13

Re: Hm, to muselo Zemanovce bolet:-)

Dojala  mě  Vaše  starost-   s  vysvětlením  ""RÍGLU"" :-))))  A  kdy  se  od   komunistu  odvrátil  V. Havel-   nebo  co  jste  tím  chtěl  vysvětlovat  k  mému  příspěvku  ?? :-)))   Nejste  nějak  zmatený??