3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JIŘÍK 16.1.2008 11:23

Re: Švejnar = loutka v rukou pupkatého Mussoliniho . . .

ODEesácký fanatiku.Paroubek má proti V.K. charakter.

tich@dohoda 16.1.2008 7:23

Mrkněte na včerejší Wagnerův paskvil a příspěvky místního spolku Klausových fandů. To je stejná "lůza", jako ta Paroubkova a Rathova....

to mate pravdu Ladine N ; presto je zdePsu  na jedna obrovska vyhoda protoze priznivcu Buldozera nebo Dr. Ratha byste zde napocital na prstech, na rozdil od modrych komunistu,kteri zde tvori cca 85% a cast z nich zde hlidkuje 24/7 a vrhne se zurive na kazdeho s jinym nazorem, coz plati i na vasi osobu.. Vy si totiz jako komunista zasadne pletete/zamenujete  lidi co maji jiny nazor nez ODS a soudruh prezident s priznivci CSSD, KSCM atd=bolsany, jak  zde s oblibou nazyvate komentatory s odlisnym nazorem. Nebyt techto lidi se zdravym rozumem, tak uz by zde zustaly skutecne jen clanky a komentare typu toho co pise pan Wagner. Cest :-)

Ladislav N. 16.1.2008 8:02

Re: Nebyt techto lidi se zdravym rozumem...

Nepochybně mezi ně s vašimi častými (nikoli diskusními) vstupy počítáte, že?

Stačí nakouknout každý den pod úvodník... ;-D

Antonín Hrbek 16.1.2008 8:35

Re: Re: Nebyt techto lidi se zdravym rozumem...

Vážený Ladislava N.

Na NP jsou velmi často humorné příspěvky. Velice mne například baví národovci, kteří nemají daleko k gajdovskému "nic než národ" vykřikováním hesel o naší "svobodě", "svébytnosti", "specifičnosti" atd. Stejně tak mi vadí akomunisté, kteří chválí Beneše a zapomínají, že byl za první republiky zvolen i hlasy komunistů (kteří za to slízli důtku od Kominterny) a po roce 1945 by si bez komunistů a Stalina ani neškrtnul. TGM byl přece národovci prohlášen za zrádce národa, protože si dovolil mít trochu jiné mínění, než oni.

Ono se to snadno kecá, když se nic neví.

Klaus je typickým, velmi dobrým representantem mlčící většiny, která od roku 1939 přežívá všechno, protože si vždy najde pro sebe nějaký profit. A každý, kdo chce sáhnout do jejího svědomí, je ihned radostně očerněn.

S pozdravem Antonín Hrbek

Země 16.1.2008 6:57

Další ...

...rektální alpinista provozující svůj sport na živoucí soše Velkého učitele, pocítil v útrobách nutkavý tlak napsat něco do světa a sdělit lidem velké věci!. Ano jako čtenářka Lidových novin, ze včerejška, která chce za presidenta pana Klause našeho! Kterému rozumí! V.K. a nadstranický president to je slovní spojení zavánějící neumělým pokusem o vtip, exkurze do dějin v případě volby presidenta Beneše je silné zjednodušení tehdejší politické situace, nebýt  tvrdého nátlaku (i zahraničního) na Hlinkovy ľuďáky, kdoví jak by dopadla. Zbývající bláboly o manipulaci je zbytečné číst. Jen to zalíbení se komunistům, to přece V.K. umí velmi dobře nebo je za tím něco jiného, když ti komunisti před 5 lety dali unisono hlasy propagátoru privatizace a hlasateli koncepce černé ruky trhu? Článek má hodnotu produktu trávení po hodně alkoholickém večírku.

Pišta 16.1.2008 6:25

Přísně nadstranicky?

Autor má smysl pro svérázný humor. Nebo, že by kouzlo nechtěného?

hamar 16.1.2008 5:49

President, to je taková "třešínka na dortě" ...

A protože na tu stávající sedá prach staré doby, chtělo by to novou ... A pokud nová nebude, měla by si ta stará uvědomit, že je na ní vrstva prachu, který je neodstranitelný, neboť je zažraný ... P.S. Něco jako starej okopanej Jaguar ... co si ho hipíci koupili z recese ...:-D

Sutera 16.1.2008 5:05

Jeste stale je to americky ekonom a universitni profesor

Asi by se melo protestovat u vlady USA, ze neco takoveho strpi, asi by mel byt pan Svejnar verejne denunciovan i v USA, aby si tam jiz ,,neskrtnul,, a pote by mel byt vyvolan tlak na Michiganskou univerzitu, aby s nim rozvazala pracovni pomer.

Tak to bohuzel funguje v Cechach, a vzdy se najde nejaky hnojny typ, ktery to rad za posimrani za ouskem provede.

jamo 16.1.2008 6:21

to Sutera

myslíte metody, které tady permanentně uplatňují Paroubek a Rath? To se neobávám. Tam totiž nemají tu socializmem zpotvořenou lůzu, která by je vůbec poslouchala..

Ladislav N. 16.1.2008 6:28

Re: to jamo

Mrkněte na včerejší Wagnerův paskvil a příspěvky místního spolku Klausových fandů. To je stejná "lůza", jako ta Paroubkova a Rathova....

jamo 16.1.2008 6:51

Re: Re: to jamo

nesouhlasím s váma, ale budiž, zobecním: všude jsou šmejdi, ale ČSSD má tu "výsadu", že ty dva největší má ve svém čele.

JIŘÍK 16.1.2008 11:30

Re: Re: Re: to jamo

Milý prostáčku,po nezvolení V.K. se sekta zvana ODS rozpadne.ČSSD tu zustane,neboj.

Sutera 16.1.2008 14:05

Re: to Sutera

Maji tam i bilou spodinu, i cernou spodinu, pisi vam primo odtamtud, ale nechapu tu ceskou hysterii, pri vizi zmeny. Co vzniklo opozicni smlouvou za zpotvoreniny mi vycitat nemuzete, byl jsem tim zhnusen jiz z pocatku viz. Paroubek

jensina 1 16.1.2008 11:01

Re: Jeste stale je to americky ekonom a universitni profesor Suterovi

Jestli Čechách to tak fonguje za pošimrámi za ouškem , miloučké, jsou erotogenní zony,ale u ná v Česku by mi to vadilo.

kacir 16.1.2008 3:52

To je agitka jak v RUDÉM PRÁVU

...dle exsenátora je to cizák...pozapoměl ovšem na důvod exilu .

Když člověk sleduje tu parodii v senátním klubu ODS při setkání se Švejnarem, musí si říct, jaké "velké osobnosti Ducha" jsme si zvolili za zákonodárce.

Ač ve svém názvu strana nosí slovo Demokratická, mnozí volitelé by byli nejraději, kdyby kandidátem byl jen jediný člověk. A pokud po 6 letech v Senátu Mitlener prohraje volby, musí tento výsledek napadnout u Nejvyššího správního soudu jako nezákonný...naštěstí z hlediska voleb, platí to, jak si lidi zvolili , řekl soud ..

jamo 16.1.2008 6:26

to kacir

..a když kacir řekne "jako v RUDÉM PRÁVU", pak mu věřte..on ho čte už od nepaměti. Nevím proč píše "jsme si zvolili", když je evidentně ON nevolil :-D. To by tam seděli jiní "giganti ducha";-P

kacir 16.1.2008 10:28

Re: to kacir

ano - jsme si zvolili, totiž v demokraciích si občané volí své zastupitele, což jako bolševik nevíš, jinak by ses tak nedivil/a ...tvá oblíbená Národní fronta , už není ;-P

Pišta 16.1.2008 6:30

Re: To je agitka jak v RUDÉM PRÁVU

Mě se zase líbí to slovo "občanská". Pokaždé když občané vysloví nějaký názor, je to jako píchnutí do vosího hnízda, Hned se jim dostane ponaučení, aby si založili vlastní stranu, když se ji něco nelíbí. Výjimkou jsou Šináglovy demonstrace proti paroprasatům  koloťukům a jiným těžkým zločincům.

badaxe 16.1.2008 7:21

Re: To je agitka jak v RUDÉM PRÁVU

Kacíři co se vám vlastně nelíbí na jednání klubu ODS ? Pokud vím, tak si Švejnara nezvali, ale byli požádáni aby vyslechli co jim chce říci a už předem dali najevo že jejich úmysl volit VK je pevný. Takže žadatel přišel, řekl co říci chtěl a protože nikdo na něj neměl žádné otázky (proč taky když představil sám sebe a pro dotyčné není zajímavý), takže zase odešel. Myslím že i on řekl že to proběhlo "v noblesním duchu" (věc pro vás asi nepochopitelná - znamená to že mu nikdo nenadával, nerušil a podobně) a tím celá vyžádaná schůzka skončila. Dotyční mu věnovali čas, což nikterak nemuseli, nezaujal je a tím celá věc prostě končí. S demokracií, respektive jejím nedodržování to nemá nic společného. Poslanci nejsou povinni poslouchat jakéhokoli kandidáta, pokud o to dotyčný požádá moho (ale nemusí) tak učinit, když si zavzpomínám na minulé volby a řadu zoufalců s politickým turistou Pithartem v čele a představím si že by museli poslouchat blekoty každáho z nich asi bych je začal litovat. Obávám se kacíři že vůbec nevíte o čem píšete

miroslav 16.1.2008 8:05

Re: Re: To je agitka jak v RUDÉM PRÁVU

nejde o nelíbení se jednání ale o ten jednotný šik,

docela z toho mrazí. Kdo nejde s námi jde ...

kacir 16.1.2008 10:36

Re: Re: To je agitka jak v RUDÉM PRÁVU

Švejnar pokud vyslovil "v noblesním duchu", tak to řekl v rámci bontonu...

nechápu senátory, kteří nestojí o setkání, že vůbec dopouštějí takovouto frašku. Nechají ho vypovídat zatímco si oni čtou Blesk či Aha (hlavní četba parlamentních lavic) a tím je věc uzavřená. Ať je to, jak chce, bohužel zdejší politické elity ještě nedorostly do standardních kvalit západní demokracie.

jakovy 16.1.2008 14:58

Re: Re: Re: To je agitka jak v RUDÉM PRÁVU

No podle kaciře to vidím, že kandiduju VK, ale aby byla ta demokracia, tak musím volit JŠ VV

Vlastně proti Josefu Švejkovi nic nemám. A ondyno jsem dokonce jel okolo Putimi. Teda prudel světa.

Eva D. 16.1.2008 13:36

Re: Re: To je agitka jak v RUDÉM PRÁVU

Kacíř zřejmě ze slušnosti koupí, co mu kdo nabídne a i kdyby mu to dosavadní vyhovovalo, vyhodí to. ;-D

kacir 16.1.2008 16:21

Re: Re: Re: To je agitka jak v RUDÉM PRÁVU

bohužel neschopnost dedukce u tebe ukazuje nepřítomnost logiky či spíše mozku, jako rofl nic moc  ;-P

jidr 16.1.2008 2:33

Bývalý Čech?

Vážený pane, prof. Švejnar je možná více Čech než Vy. A rozhodně ne bývalý. Myslíte si, že Komenský byl za svého života bývalý Čech? Zamyslete se nad tím,jaké nesmysly plácáte.

jidr

DEna 16.1.2008 8:49

Re: Bývalý Čech?

Pane,myslím,že není p.Švejnar velký Čech než my co ho nechceme,to dokázal mnohokrát včetně své rodiny svými základními znalostmi o Česku,takže v minulosti mu bylo Česko zcela ukradené.Ale teď je příležitost vylepšit svůj životopis a karieru,tak proč toho nevyužít a udělat si z Česka  odrazový můstek ke světové karieře.Pak na to ,že je z česka rázem zapomene a bude včetně své rodiny pravý Američan.:-(:-(:-(!

cb 16.1.2008 9:21

Re: Bývalý Čech?

Komensky prisahal vernost cizimu statu?

jensina 1 16.1.2008 11:20

Re: Re: Bývalý Čech?

Komenský byl ve vyhnanství, byl to nedobrovolný odchod, velmi tím trpěl, zůstal Čechem do konce života. Svou vyjímečností si zasloužil vážnost v celém světě. jeden z největších Čechů!! Tolikrát jsme jsme dáli přednost cizím, je to projev  našeho  plebejství a lokajství.  Proroky, elitu  vyháníme, abycom zakryli své plebejství. Perly sviním,  pro některé diskutující je to pod hranici rozlišovacích schopnosti. A na Komenského ať mi nikdo nesahá, !!! 

jakovy 16.1.2008 14:45

Já si na Komenského sáhnu: Re: Re: Re: Bývalý Čech?

Znám, poměrně slušnou, rodinu, kde se zrodili 1 dělník, 1 zubařka a 2 učitelky.

f je správně: dělník je nyní milionář,  zubařka s jednou učitelkou shánějí statisíce po šuplatech a druhá učitelka kope svého manžela, ať vydělává víc a ve volném čase stávkuje za vyšší mzdy učitelů. Ach jo.  8-o

exulant 16.1.2008 2:12

socialni levicak ?

Jak muze Svejnar chtit byt pravicovym liberalem, kdyz sam rika ze volil Gore-a, Kerry -ho a ted nevi jestli pani Clintonovou nebo Obamu?