5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Marie Benešová a destruktoři

Nejsem v žádném případě sympatizantem ministryně spravedlnosti Marie Benešové. Nicméně nemohu nereagovat na některé prvky útoků na ni, a to nikoli kvůli ní osobně, ale kvůli scestnému myšlení kritiků její novely zákona o trestním zastupitelství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Demokrat 18.9.2019 10:54

"Nejsem přívržencem současné.. (ministryně spravedlnosti,vlády,prezidenta)". Takhle začínají obvykle tendenční zaujaté komentáře, které touto lži mají vzdudit dojem že jsou nezaujeté. A další odstavce autora to jenom potvrzují. Od nesmyslu že ministryně pravedlnosti je zprostředkovatelem vůle lidi (tuhle bolševickou frázi jak z komunismu, kterou používají fandové prezidenta a vlády je naprostý nesmysl). Ona se ve volbách snad volí ministryně spravedlnosti8-o? Ne tak co žvaníš Jemelíku. Posmívání se opozici vlády "chvilkařům" že by vyšli do ulic je ukázka toho že nemáš ani tušení co je to demokracie a právní stát.

Pojďme se bavit racionálně bez emocí v čem je novela zákona o státním zastupitelství špatná a co jí vyčítá opozice a Jemelík to nevidí.

1) Tak především nebezpečná situace, kdy lidé z ministerstva spravedlnosti a ministryně spravedlnosti budou mít většinu v těch co rozhodnou o novém státním zástupci. To je zcela proti nezávistivosti justice a snaha o politické ovlivnění.

2) Velmi krátká doba kdy se mají odvolat státní zástupci Bradáčová a Zeman, kteří mimo jiné mají na starost kauzu Čapí hnízdo. A to smrdí účelovostíRv. Vláda a Benešová se chce zbavit státních zástupců a dosadit tam vlastní lidi co jí půjdou na ruku.;-€. Jednoznačně jde o politizaci státního zastupitelství.

I. Dvořák 18.9.2019 21:59

M. Weingrate, píšete mi z duše. Jemelík sám dokazuje, jak je "zapojený" hradem. Jemu ta špína co z hradu teče, voní a jemu i chutná.

V. Čermák 18.9.2019 22:25

K věci Nic, v šišce Hic !!