8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Forstmeister 2.5.2009 8:57

Re: NO ANO

Samostatně myslící jedinec ze zahnán "do kouta" s jeho "skřípotu chrupem". Stádnost se stává etalonem a bývá vnímána jako "politikum".

Ne všici kopytnatci ale musí táhnout s "dominantem stáda". Zatímco se dominant hašteří, kimeráci pojímají a "loupeživá chátra" predátorů kořistí na stádě, stádo je pak znepokojeno. Takto je to v přírodě.

V politice je to obdobné, jenom s tím rozdílem, že se dominant spřáhne s predátorem, aby stádo příliš neznepokojoval, i s kimeráky (kterým povolí omezené pojímání) a je o jeho dominanci "vystaráno". Blbé stádo bude spokojeno a jejich heretici budou moci jenom "skřípat chrupem". Když skřípot bude moc hlasitý, nasadíme spřátelené predátory. Jak jednoduché. 

Bubne, snad jsem Vás neprokopl?

Boban 2.5.2009 8:33

Je třeba

jen jedno:vysvětlit středovému voliči/podle mého názoru až 10%/, že nevolit Paroubka a nejít tedy k volbám nestačí k tomu, aby se zabránilo socialisticko-komunistické vládě.Tito voliči si musí uvědomit, že k tomu je potřeba volit stranu, která bude schopná získat většinu.Vidíte někdo jinou než ODS?

stínový občan 2.5.2009 8:11

Re: Politické strany zastoupené v současné poslanecké sněmovně,

R^!

PROKOP BUBEN 2.5.2009 7:43

NO ANO

Pokud se Topolánek a spol. obrátí na samostatně myslícího jedince, musí nutně pohořet a tentokráte snad jen spoléhat, že namísto dřívějšího skřípotu chrupem se promítne skutečnost, že jinak není na pravostředu - KOHO VOLIT....Babráka Topolánka toitiž muselo pod nátlakem jeho hlouposti bez jakékoliv vize opustit i to jeho příslověčné štěstí......

egoist 2.5.2009 7:29

Už jsem

si myslel , že si ke své ranní kávě nepočtu nějaký břitce-kritický materiál o panu Paroubkovi. A hle vždy se najde nějaký ochotný novinář nebo jak se správně těmhle lidem na webech říká. Ne tak o Fišerovi a jeho sestavování vlády, a problémech s ní, ne tak o Miloušovi u Křižíkovi fontány, ne tak o vzrůstajícím rasismu u nás a akci v Brně, ne tak o nehorázném chování managmentu státních podniků, ne tak o kvapných prodejech všeho co se dá odstupující vlády,ale opět o panu Paroubkovi. Ovšem tentokrát jde o perly. Pan Paroubek může za to, že oblíbenost politiků ods klesá , nu je to asi skutečně démon, shazuje si vlády ,kdy chce, určuje kdo se bude veřejnosti líbit..A pokud by to dokázal, proč by toho nevyužíval , že ?  A mimochodem u Béma tohle jaksi nesedí , přestože byl mimo vládu (Paroubkovy politiky totální konfrontace s vládou..), měl propad největší..A nebul Bartoňu, tředa ods zas tak špatně nedopadne.

kmotrdrobek 2.5.2009 7:16

Je u nás zvykem..

My tenkrát křičeli - máme holé ruce, a za pár roků zas bude revoluce. Je u nás zvykem každých 20 roků, vyrazit do ulic a volat po pokroku, ze snů a iluzí pak snášíme se k zemi, kdy pokrok nastane to nikdo přesně neví. Tak každých 20 let nám přibude pár mocných, a potom tisíce co musí chodit po svých, S usměvem na tváři za zády s ostrým nožem, pořád nám vypráví, že jednou bude dobře. Až zase dostanem chuť volat po pokroku, nejlepší bude snad praštit se do rozkroku>-!!!!

exulant 2.5.2009 7:04

Re: volebni ucast

Kez by jste mel pravdu. Jen mi vysvetlete kdo a proc je tedy volil posledne a od roku 89 vubec.

vladimír ondys 2.5.2009 5:48

V Čechách vždy prohrávají voliči

a je úplně jedno, jak jsou věrní, když jde jenom o profit ze socialistického přerozdělování!Rv

Libor 2.5.2009 5:39

Re: volebni ucast

Ty volit nikdo nebude. Nemají Dalíka a Tvrdíka, kteří by jim udělali předvolení kampaň a Švorcová marodí. A jestli nějaké hlasy dostanou, tak za to ani nemůžou. Můžou za to ty dvě strany,svýmy podrazy na voliče. Samé smlouvy s voliči a dluhy se neplatí a ták. Lidé mají nějaké plakáty s vyceněnýmy politiky v paži.VV

Libor 2.5.2009 5:33

Je to

trochu jinak. Paroubek prohrál volby na registračních pokladnách, kde mu chyběly hlasy drobných živnostníků z vesnickych večerek a jiných miny živností a jejich rodin. Dva dny před volbami se to snažil napravit a zrušit to, ale bylo už pozdě. Topolánek dojel a ještě dojede na poplatcích a to hlavně v lékárnách za položku na receptu. Na nějeké plakáty a strašení, že komouši znárodní Kaufland, kaká Bobik. Možná by mohl pomoci TV seriál Zdivočelá země, podle něj vždy poznám, že se blíží nějaké volby.V

bradavice 2.5.2009 5:32

ASD

NEVOLTE SPP-STRANUPAROUBKOVÝCH POSKOKŮ

Niky 2.5.2009 4:24

Politické strany zastoupené v současné poslanecké sněmovně,

budou volit jenom političtí a ekonomičtí diletanti!

exulant 2.5.2009 2:23

volebni ucast

Pokud je verejnost znechucena z ODS, CSSD a koalici vubec a k volbam nepujde, jedini disciplinovani jsou komunisti - ti budou volit vsichni. A pak se vsichni budeme divit jak to je mozne ze to tak dopadlo.