28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

POLITIKA: Mají virus „na háku“?

Vláda Petra Fialy (ODS) úřaduje něco přes tři týdny. Možná je příliš tvrdé po ní chtít, aby už byla plně rozkoukaná, ale marná sláva, covid se neptá. Naopak je před námi pořádný fičák.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Volf 12.1.2022 9:45

Vážený pane Jelínku,

Vaše kovidové myšlenky se pohybují v kovidovém pravěku. Měl byste se konečně přesunout do reality současnosti kde se už ví, že očkování proti "smrtelně nebezpečnému" viru je propagandistický blábol a jediný výsledek pandemické "akce kovid", je zbohatnutí faraprůmyslu a spol, na úkor zadlužení občanů jednotlivých států.

J. Vintr 12.1.2022 9:38

Tady máte ukázku, jaký idiot nám teď dělá ministra zdravotnictví.

https://cz24.news/ministr-valek-trapnym-bubakem-straseni-a-sireni-poplasne-zpravy-video-3-min/

J. Vintr 12.1.2022 9:34

A taky to, že doktoři tu chřipku nesměli léčit. Protože to bylo ve smlouvě s dodavateli "vakcín". Pro někoho to znamenalo, že zbytečně zemřel.

R. Langer 12.1.2022 9:29

Vývoj kovidu JE FURT VŠUDE STEJNÝ. Žádné tisíce mrtvých a mrazáky v ulicích SE NIKDE NEKONALY, jak o tom neustále dokola a dokola lžou Svědci kovidovi. Ani na začátku v té Itálii, mám tam kamarádku, a všechno to prohlásila za nesmyl. Bylo to tam stejné jako u nás, a nejvíc škody všude napáchala jedině nesmyslná opatření a uměle vyvolaná panika z trochu horší CHŘIPKY. ;-€

P. Kmoníček 12.1.2022 9:21

Rudolfe, lidstvo se změnilo od dob kdy dva kanadští lékaři objevili insulin, který se začal okamžitě používat a nikdo nežádal víceleté zkoušení přípravku ?

K. Zelený 12.1.2022 9:07

S první větou souhlas, jste dokonalým příkladem její pravdivosti. Už jste oznámil a důkazy doložil úplatky nějakého lékaře od nějaké farmaceutické firmy vyrábějící vakcínu proti covidu? Už jste pochopil rozdíl mezi nahlášeným úmrtím z nějaké příčiny a úmrtím s ověřenou příčinou?

O. Vorálek 12.1.2022 9:01

To teda jo.

O. Vorálek 12.1.2022 8:58

USA- skoro normální život. Jedou koncerty, festivaly, sportovní akce, společenský život.

Francie - částečný lockdown

Nizozemsko - totální lockdown

A vývoj covidu je ...ÚPLNĚ STEJNÝ ;-D;-D;-D

Z toho vyplývá: LOCKDOWN JE TOTÁLNÍ NESMYSL!!!!!!

Měli bychom už prostě se vrátit k normálnímu životu a basta!

V. Dosoudil 12.1.2022 8:41

S vydatným přispíváním uvědomělých svědků covidových, jako v tomto článku, se v přetrvávajícím marasmu budeme plácat do konce života. Když se někdo zamiluje do svého tyrana, je to tragédie.

J. Nevrkla 12.1.2022 8:29

V té restriktivní a disciplinovane Austrálii mají momentálně přes 900 tisíc případů covidu, každý třicátý Australan ho má. U nás momentálně jeden ze 115 obyvatel. Kdy už lidem dojde, že na to zásahy vlád nemají žádný vliv? A v tomto světle je případ evidentně zcela zdravého Djokovice obzvlášť směšný a do nebe volající. Nakonec bych se nedivil, kdyby celý ten australský turnaj zrušili.

O. Vorálek 12.1.2022 8:01

To já když jdu do hudebního báru potančit, tak tam nemám roušku teda vůbec!

A. Renjascu 12.1.2022 7:48

Disciplinovaná většina? Tak běžte autore do jakéhokoliv hypermarketu a ukažte mi ke ta většina je? Všichni roušky na půl huby jen z povinnosti, protože opatřením státu už tady nikdo po té blamáži nevěří a i velká část těch co se nechali napíchat to udělalo jen proto,aby měli pokoj. Teď po dvacáté tečce už vám nevěří skoro nikdo.

M. Mucha 12.1.2022 7:00

Pan Jelínek by měl být naočkován deseti dávkami najednou, aby ho přešly ty fašistické manýry.

M. Mucha 12.1.2022 6:57

Přesně

B. Rudolf 12.1.2022 6:11

Jenom odkaz: Omikron se zdá být až o 99 procent méně smrtící než delta - Novinky.cz

A vzhledem ke své dokonalé nakažlivosti nás všechny proočkuje. Obávám se, že to je hlavní důvod, proč je nutné urychlit povinné očkování.

B. Rudolf 12.1.2022 6:03

Zaujala mne v článku věta: "A studie už prozrazují, že u neočkovaných osob může (omikron) napáchat stejnou spoušť jako varianty předchozí."

Jak je to ve skutečnosti? Víme, že omikron se v plicích množí 10 krát méně než to bylo u delty. Dokonce je to až takto (odkazy): Dobrá zpráva o omikronu: Už se nám tu nikdo nedusí, říká izraelský lékař - Novinky.cz

Dobrá zpráva pro vaše plíce. Roman Prymula vyjmenoval, jaký dopad má na lidské orgány varianta omikron | ŽivotvČesku.cz (zivotvcesku.cz)

No a pokud jde o účinnost očkování proti omikronu, také nic moc (odkaz): Musíme říci veřejnosti pravdu, ani třetí dávka neochrání, řekl politik - iDNES.cz

Pokud vyjdu z nesmyslu, mohu z něj vyvodit jakýkoliv jiný nesmysl. A to je podle mne podstatou tohoto článku pana Lukáše Jelínka.

R. Langer 12.1.2022 5:44

Pořád se cítíš ohrožen, 3x očkovaný chcípáku? Tak jdi na čtvrtou Tečku, ať máš klid na práci, soudruhu Jelínku, když s tím sám nedokážeš naprosto nic udělat. Já bych ovšem doporučil raději psychiatra. ;-D

J. Vintr 12.1.2022 2:48

Lidská blbost může být opravdu téměř nekonečná. Ovšem smůla pro nás je, když jsou ti největší blbci u moci. Zvlášť z Rakušana se klube pěkná totalitní svině...

V. Sember 12.1.2022 0:10

Přečetl jsem jenom dva první odstavce, a to mi stačilo. Autor zřejmě definitivně podlehl covidové psychóze a vystačí si s ní až do konce života. Smutný osud.