3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Lustrační gambit

Pod slovem gambit se rozumí v šachu způsob zahájení hry, ve kterém hráč obětuje materiál, aby dosáhl nějaké poziční výhody, zostření hry nebo znepřehlednění pozice. Je to taktika oblíbená a často funkční, a to nejen v šachu, ale i v politice.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 16.2.2014 19:00

Až na ten závěr!

Volby proběhlé po dlouhodobém vymývání mozků "naší???" medio-kracií v atmosféře výběrového zastrašujícího útoku "naší???" soudco-kracie na samotnou podstatu naší nezávislé politiky opravdu nepovažuji svobodné!

Z. Bureš 14.2.2014 7:39

Klobouk dolů pane Žantovský..................

.....napsal a popsal jste to naprosto precizně, takže závěr Vašeho článku zní: Blbým a nepoučitelných Čechům vládne vláda nýmandů, neumětelů, křiváků, podrazáků, post-bolševiků a marxistů, udavačů komunistického gestapa - vedená Blbem, který NIKDY nepoznal reálný život.....ale který, pro udržení svého křesla, je schopen upsat se i Satanovi !!!

Pěkné vyhlídky - máme se na co "těšit" .....a procitnutí bude kruté !!! Bohužel - takovou vládu si - za to své kreténství......PLNĚ zasloužíme !!!

Tak dlouho jsme "slyšeli trávu růst", tak dlouho jsme se zajíkali slovy o "pravdě a lásce"......až nám nyní soudružka Semelová musela vysvětlit, že se špatně díváme na "internacionální pomoc" CCCP v roce 1968 - a že to tudíž žádná okupace nebyla !!!

Jak je vidět.....a slyšet z parlamentu - jmenováním nové vlády zařadila tato zem "zpátečku" - a nastupuje cestu před rok 1989 !!!

A. Reček 14.2.2014 7:47

Re: Klobouk dolů pane Žantovský..................

Máte pravdu.  Jeho úvahu bych ani na vidly nenabral.

T. Kočí 14.2.2014 9:51

Re: Klobouk dolů pane Žantovský..................

Pravdivé a smutné.

B. Graf 14.2.2014 12:46

Ne -všichni si takovou vládu nezaslouží!

Přichází chvíle na časově neomezenou stávku REÁLNÝCH daňových poplatníků, skutečných živitelů tohoto státu.

V. Kain 14.2.2014 12:48

Re: Klobouk dolů pane Žantovský..................

Máte pravdu a se vším s vámi souhlasím,ale bohužel ti vámi výše jmenovaní dostávají pravidelně na svůj účet statisíce měsíčně a na druhou stranu veliké množství poctivých lidí kteří platí daně jsou rádi,že vyjdou.Nesmutnější je,tyto bulíky určitá skupina voličů bude volit zase a zase.

E. Sevrát 14.2.2014 16:28

Re: Klobouk dolů pane Žantovský..................

Kloubouk dolů pane Žantovský, ale s kloboukem je třeba sundat i  tu starou umaštěnou a propocenou kipu či jarmulku. Jinak se Vám hlavička, a ani mozek nijak  neosvěží. Zapařenina je nepříjemná a ničemu není přínosná.