20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

POLITIKA: Liška se diví

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Balcar 4.11.2010 10:34

Liška se nediví

už před volbami protestovali zelení proti rozdělení Prahy na sedm volebních obvodů a stěžovali si u některého soudu, který ovšem rozhodl, že nelze předjímat výsledek voleb. Ten nastal takový jaký byl předpokládán i s důsledky v počtech zastupitelů. Výsledek , který má docela slušnou šanci na soudní zrušení.

Spíš se divím na které planetě autor žije, protože o všem výše napsaném se média stručně i široce rozepisovala a nebyl problém si o tom přečíst. Asi sleduje už jen TV.

M. Dvořáková 3.11.2010 12:01

kde pánové (a dámy) ze školství udělali chybu

Na druhou stranu se ruší obory tzv. DiS., tedy v podstatě bakalářské obory na soukromých školách, jejichž smyslem je absolvent jak s teoretickými znalostmi, tak se zkušenostmi z praxe, a to zkušenostmi skutečnými, nikoliv nosící pouze svačiny či zametající sklad...učňovské školství nebude stát za nic, pokud v něm budou působit učitelé typu " pokud výkladu rozumíte, tak kývejte, pokud ne, kývejte taky, stejně byste to nepochopili " (doslovný přepis vyjádření učitelky SOU obor číšník - servírka), nebo " teď je vás třicet, ale za rok vás bude maximálně patnáct, protože jste stejně všichni blbci, jenom někteří větší", na učilištích se budou poflakovat individua, která se během přestávky ožerou " na plech" v přilehlé hospodě, nebo zkouří v blízkém parčíku a nikomu to nebude vadit... a tak bych mohla pokračovat do nekonečna...pouze podotýkám, že vše jsou konkrétní zkušenosti známých

O. Vašek 3.11.2010 9:17

Vzdělání je potřebné

Zvláště v přírodovědných a technických oborech. Také logické uvažování není na škodu. Opravdu právě o tohle Zelení stojí?

V. Kain 3.11.2010 8:07

Liška se diví

Jenom by mě zajímalo kdo bude  jednou ty vysokoškolsky vzdělané ale naprosto nepoužitelné pitomce živit.Oni sami to nezvládnou ani náhodou.

K. Kužel 3.11.2010 8:17

Re: Liška se diví

Až se Evropská Unie stane skanzenem vyhynulé kultury, budou se humanitní vzdělanci živit jako průvodci. Bohatí návštěvnící z Číny, Indie a Brazilie, i ti méně movití z USA či Ruska nejspíš nepoznají, že ani ve znalostech evropské kultury nejsou ti průvodci žádná extratřída.

www.karelkuzel.cz