30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Lídr ČSSD proti střední vrstvě a ekonomickému růstu?

Vedoucí představitelé ČSSD se každou chvíli zaříkávají podporou ekonomického růstu, mj. i jako léku na stále zvyšující se zadlužení. Nicméně asi je vhodné se podívat na názory vedoucího kandidátky ČSSD prof. Jana Kellera do Evropského parlamentu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Schlägel 10.5.2014 12:57

Pan Keller je demagog.

Buď z přesvědčení nebo účelově. Nevím, která varianta je horší při vědomí základního postulátu, že "aktivní blbec je horší než třídní nepřítel". Někdy to bývá právě naopak.

P. Mach 10.5.2014 14:05

Re: Pan Keller je demagog.

Keller je především ldiot. Obávám se, že těm svým hovadským tezím věří.

M. Prokop 10.5.2014 20:39

Re: Pan Keller je demagog.

Do KSČ dle valstního přiznání lezl z vychcanosti, ne z víry.

Možná už od té doby navíc zblbnul.

R. Tichý 10.5.2014 10:53

Pro jeho potenciální voliče by bylo vhodné,

kdyby se tento článek shrnul do jednoho odstavce, k tomu střihnout nějakou krvavou fotku a umístit do Blesku. Většina z nich by to sice vnímala jako imperialistickou štvavou kampaň, ale z toho levicového stáda je třeba odhánět každou ovečku jak to jen jde.

Jinak si o něm pravdu přečtou akorát ti, kteří by ho stejně nikdy nevolili :o/

V. Kain 10.5.2014 12:21

Re: Pro jeho potenciální voliče by bylo vhodné,

Pro voliče socialistů je rozhodující,že nemusí platit za pobyt v nemocnici a od příštího roku za recept a u prakt.lékaře.Pokud jde o ten způsob nekonzumního žití,tak jsem přesvědčen,že mezi ty kteří by omezili blahobyt by se tento vypečený soudruh nezařadil.Oni oranžoví soudruzi milují přepych a  debužírování nade vše.

P. Lenc 10.5.2014 8:18

Ano,

ti, co budou toto monstrum volit a nedělejme si iluzi, bude jich hodně, volí českého PolPota.

Š. Hašek 10.5.2014 9:46

Re: Ano,

Další PolPot bude jistě bohužel výkonnější než ten kambodžský.

Keller je autentický neobolševický šílenec.

T. Pansky 10.5.2014 0:55

Dochazi k silnemu posunu doleva v Evrope a USA.

Co to prinasi?  Silne oslabeni spolecnosti na vsech urovnich, myslenkove, vyvojove, ekonomicke.  Spolecenske tridy se k sobe priblizuji a to je to, co levice chce - odstranit rozdily mezi lidmi.  Ano, to se deje - vetsina lidi chudne a tak se k sobe priblizuji.  Nicmene, Bohati lide jsou jeste bohatsimi.  Levicovy proud je typicky obrovskym prerozdelovanim a vycerpavanim spolecnosti.  Co je potreba?  Odhodit tento trend levicoveho plytvani.  Je potreba nechat lidi se starat sami o sebe, aktivovat sve zchopnosti.  Kdyz se obcane maji moznost starat sami o sebe, delaji tim spolecnost bohatsi.  I ti nejchudsi profituji z bohate spolecnosti.  Bohata spolecnost ma prostredky se postarat o sve spoluobcany, kteri jsou handikepovani.  ... Socialismus z nas vsech delal mrzaky.  Copak se k tomu chceme vratit?

T. Czernin 10.5.2014 5:18

Keller je známý magor

není ho třeba brát vážně. Asi mu jen došly prachy...

V. Kusý 10.5.2014 6:53

Re: Keller je známý magor

Budiž, to je ale jeden magor.Ovšem co si říci o těch, kdo ho budou volit ? A že takových magorů budou tisíce, na to bych dal krk. Ovšem všichni nakupují, jezdí auty a holdují konzumu jen to sviští.Jestli tohle není schizofrenie, tak co potom ?

V. Kain 10.5.2014 12:27

Re: Keller je známý magor

Ono je to jedno jestli v E.P. bude nějaký komouš a nebo trubka Falbr.Stejně tam jsou platní jak hajný na lodi.Vzpomínám si jak se tam cpala tetka Gajdůšková.V cizím jazyce neumí sice ani pozdravit,ale nechala se slyšet,že by pracovala do roztrhání.