19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
QEntity 30.3.2007 15:12

Re: Re: Podobný jednostranný blábol jsem už dlouho nečetl

Přesně tak... Je celkem jedno, jak Alltner k té smlouvě přišel...

Byla to ČSSD, která nezaplatila.... A v odstupu věci se zdá, že ani nikdy platit nehodlala !!!!!!!!

QEntity 30.3.2007 15:10

Gratuluji autorovi ke zdařilému článku

Gratuluji autorovi ke zdařilému článku....:-)

LV 30.3.2007 15:08

Re: Podobný jednostranný blábol jsem už dlouho nečetl

Věc je prostá - je smolouva? Je. Dodržují se smlouvy? Ne? Tak se na to ve slušném státě (jednou) dopúlatí!!

Jindřich 30.3.2007 14:22

Tandem Putin (KGB) - Paroubek (GRU) nikdy nezklame!!! Dokud nepochopíme, že nejsilnější politickou stranou České republiky jsou tajné služby - a to navíc ne ty jejich domácí parodie - nepochopíme v dnešní PROTEKTORÁTNÍ "české" politice vůbec nic!!!

gerontusinza 30.3.2007 14:10

Bude hůř, budou volit KSČM.Re: Re: Proč chcete pochopit něco o čem prakticky nic nevíte nebo chcete jenom kafrat.

gerontusinza 30.3.2007 14:09

Pro modré zanícené blbce nemám vůbec nic. A to říkám bez lítostRe: Re: Proč chcete pochopit něco o čem prakticky nic nevíte nebo chcete jenom kafrat.

Takže (Y)

gerontusinza 30.3.2007 14:07

Vy jste tak duševně ubohý, že nepochopíte (ne vy nechcete pochopit) že telefon nemá vizitku pozor dítě. Re: Re: Proč chcete pochopit něco o čem prakticky nic nevíte nebo chcete jenom kafrat.

A pokud pan Langr telefonoval s tímto pánem a tento pán na další telefon (bez visačky pozor dítě), tak se nedivte. Na přesdržkujste vy. Jste arogantní nemyslící (ale spíš apelujícií na blbečky)  s, v, i, n, ě, která se snaži profitovat (tak jako Langr) z toho že ti policisté ten podezřelý kontakt museli prověřit. Takže běžte do (Y) a své ubrečené ubohosti si prezetujte u někoho jiného, blbečku.

MLOK1 30.3.2007 14:04

Re: Precedens

Fajn. Mám tomu rozumnět tak, že teď socani přestanou také používat Lihový dům a přestěhují se Jinam??? Tak jste to myslel?

       No, když jsem si to teď po sobě přečetl, tak mi došlo, že ono to tak asi opravdu dopadne:-):-):-). Leč tentokrát proti vůli soc. demokratů.

gerontusinza 30.3.2007 14:00

Moje taky jako ty vaše Re: Re: Re: Gerontosaurus: "Vy dluhy socdem platit nebudete.

Jenže lépe je zaplatit dluhy, než je charakterově ničit, tak jak to dnes dělají politické strany a zejména svinstva z dílen ODS. Ty jsou ´fakt perfektní. Přehlídka "duševních prostitutů" par excelent.:-/

MLOK1 30.3.2007 13:58

Re: Re: Velmi dobré zhodnocení situace.

Vogele, nepředjímejte úvahy a nálady čtenářů, nebo si začnu o Vás myslet, že i Vy dluhy neplatíte. To, co jste napsal, vypadá sice zajímavě, ale jaksi u toho postrádám logiku. Miloš Zeman jistě nebyl blb (na tom se myslím shodneme). Tak proč asi uzavíral s Altnerem tu smlouvu, která nebyla v případě jejího korektního plnění pro obě strany tak špatná. Sociální demokraté ale NEPLATILI!!! Co je psáno, to je dáno a nyní je míč na straně neplatícího dlužníka. Bohužel - pro ČSSD. Asi jsem ze staré školy, ale plně se ztotožňuji s Astonovým článkem

jj 30.3.2007 12:51

Re: Podobný jednostranný blábol jsem už dlouho nečetl

Vaše řeči jsou sice zajímavé, ale jsou to jen řeči kdežto smlouva je v normálním státě smlouva. Bohužel nejsme normální stát .Kdyby socani nebyli přesvědčeni, že dluhy se neplatí nebo je za ně platí někdo jiný, nikdy by se nedostali tam, kde jsou. Pan Altner zřejmě o ČSSD věděl své - tomu prvnímu advokátovi také vázly platby za jeho služby - a chtěl se drastickým penále pojistit, že dostane zaplaceno bez prodlení. Mimo i jeho představivost asi bylo, že socani mají ve vedení takový bordel a nechají věc dojít tak daleko a místo tiché dohody a urovnání maléru budou vyřvávat cosi o morálce. Oni!

Vogel 30.3.2007 12:01

Re: Velmi dobré zhodnocení situace.

to snad ani nemyslíte vážně..polovička faktů a skutečností snad nikoho nemůže oslovit, snad jedině nějakého zaslepeného fanatika !!

Žulový Aston 30.3.2007 11:47

idnes dnes:

Topolánkovsko-český slovník

a Čunkovo senzační odhalení se odkládá na příští týden....

Vogel 30.3.2007 11:46

Podobný jednostranný blábol jsem už dlouho nečetl

protože, celé kauze se do doby jejího předání věnoval úplně jiný právník, který ji dotáhl až před vítězný konec díky dohledaným dokumentům na dřívější vlastnictví Lidového domu..ten poslední vítězný krok mu však nedovolil udělat bývalý ministr financí Ivo Svobodam který mu kauzu bez vysvětlení odňal a  svěřil svému příteli Altnerovi..zároveň s ním sepsal neprosto nevýhodnou smlouvu pro ČSSD i když věděl, že kauza o Lidový důmje již prakticky vyhraná..Altner pro tuto výhru již nemusel udělat skoro nic, jen předložit dokumenty , které nalezl jeho předchůdce..nepřipadá Vám to jako tunel na majetek ČSSD ze strany Altnera a Svobody, když navíc  podle Svobody  ČSSD vydala  Svobodu trestnímu stíhání !!

Sla 30.3.2007 11:20

Re: Re: Strašné...

Ale dostal. Jen se tím nechlubí.

Saša 30.3.2007 11:16

Velmi dobré zhodnocení situace.

Naprosto výstižný článek.

Pane Hereite, pošlete to prosím i do nějakých tištěných novin, ať si to mohou přečíst i ti, kterým je internet nedostupný.

pepa 30.3.2007 11:16

Re: Rozum plus morálka !

Soudruhu Vízku, za práci poslance a senátora je třeba zaplatit, to pochopí kdekdo. Selský rozum se ale spírá uvěřit tomu, že je správné(mravné a reálné), aby odměnou za tuto práci byly částky  v násobku průměrné mzdy (při takovém hodinovém zatížení) a k tomu ubytování zdarma, jídlo a pití velice levně, několikráte zaplacená doprava atd.. Pokud je to podle práva, máme "divné" právo.

Tady si ale poslanci a senátoři nárokují tyto částky plus výhody a to už zústává rozum stát.

Myslím že jste byl jedním z těch kdo tyto nemravné výhody přijímal a měl by jste je vrátit. Pokud tak neučiníte mohu nad tím jen kroutit hlavou i když je to málo .....

pepa 30.3.2007 10:59

Re: Re: Re: Gerontosaurus: "Vy dluhy socdem platit nebudete.

no a proto je grostapo už teď projistotu odposlouchává.

dandy 30.3.2007 10:48

Re: Strašné...

 K ujasnění si! Onen citát o advokátech nejbohatších má v sobě ukryt jeden fakt. A to, že advokát v takovém státě musí dlouho bojovat za prosazení práva. Má hodně práce a proto bohatne. Altner se však ještě nedomohl svých práv. Práva ČSSD se již domohl. To znamená, že v našem státě má advokát těžké postavení, když si musí peníze za svou práci vysoudit!

lucina 30.3.2007 10:42

Re: Strašné...

Bohatý advokát? dyť ten Altner zatím nedostal ani floka, a kdyby dostal zaplaceno hned, jako platěj normální lidi, nebylo by o čem psát. Sežerte ho, bohatce, to je fuk, že jsme s ním tu smlouvu sepsali, když nám teklo do bot, léta už tomu. Penále je nemravné! Když nezaplatíte činži, taky dostanete penále, taky nemravné, a když ho nezaplatíte, tak vás vystěhujou, a ne Čunek do slušného kontejneru, neb nejste rasove diskriminovaná menšina, i když taky řvete jak přejetej.

jirka.s. 30.3.2007 10:06

Re: Strašné...

Neznáš Vízka? Neznalost neomlouvá!

Karel 22 30.3.2007 10:05

Jistě každý policajt povině zarazí odposlech když bude dealer nabízet drogy dítěti nebo dítě bude dealerovi volat.

Tak ona si dceruška olomouckého primátora telefonovala s drogovým dealerem? Už jste to sdělil policii?8-o8-o8-o8-o

-ferry- 30.3.2007 10:04

Strašné...

;-( Už od starého Říma platí :" Stát,ve kterém advokáti platí za nejbohatší lidi,je stát špatný" Konec citátu.Snad to není třeba vysvětlovat,podívejte se na náš stát.Prý  demokratický...Strašná je i úroveň diskuze.Nemám-li argument,obviním z soka z komunismu.Říká se poturčenec horší Turka,platí to na hodně z vás.A Vy se pane Vízku nedejte,já Vás neznám,ale tím spíš se stavím za Vás.Zdáte se být slušný člověk.A pak platí . nemusím s Vámi souhlasit,ale udělám všechno proto,abyste svůj názor mohl sdělit.Jestlipak víte vy řvouni,kdo to řekl? No já,já přece,teď..!

Lydie Bulgur 30.3.2007 10:03

fasismus opet propasován do vlády

a  to  díky  grossově  advokátní  spřízněnosti  s  čunkem.   KDU ČSL  se jeví  částí   spřízněna   s ČSSD  a   tak  tu  máme   zase  pěkně  hošansky   přejemnělo.....Kdo   také  prosadil   platy   klerikálům a  jiným   bukvám?

jirka.s. 30.3.2007 10:03

Re: Selský rozum se ale spírá uvěřit tomu,

Selský rozum se ale spírá uvěřit tomu, že něco takového, jako soudruh Vízek někdy učilo naše děti. Naštěstí, díky jeho spolupartajníkům, to netrvalo tak dlouho.

Malý dotaz, Frantíku! Jaký rozum použila soudružka ministyně Součková, když soudruhovi Judr. Nováčkovi přiklepla deset miliónů za nevykonané právní služby, navíc z peněz daňových poplatníků? Mohl bys objasnit?

jirka.s. 30.3.2007 9:49

Re: Re: Soudruhu Vízku, po osmnácté!

Zač bojovali ti, kteří se postavili nacistickým ozbrojencům? Za sebe, jistě, ale to by nebyla úplná odpověď. Především za všechny ostatní Pražany a obyvatele své vlasti, ať již žili kdekoli, i za ty, kteří se ukrývali po celou dobu povstání ve sklepích. Mezi těmi, co bojovali dokonce i u rozhlasu, byli můj otec a matka. Ani oni se nikdy necítili hrdiny. Na to jsem si vzpomněl při demonstraci na Letenské pláni, kdy sem několik stovek autobusů přivezlo antikomunistické demonstranty z celé republiky, aby tu vypověděli svou nenávist. Mnozí se také cítili hrdiny, protože jejich odpor, často i se zbraní v ruce, poškodil nově vznikající společnost. I ti mladší, kteří přijeli, pod vlivem těch prvých také živili svou nenávist, ač vůbec nemohli pochopit, proč... A v té souvislosti mě napadla otázka, možná dnes kacířská, ale přece jen otázka: Nechá se srovnat hrdinství těch na barikádách a těch, kteří zapalovali stohy a vraždili podřezáním protivníka v padesátých letech? Ti z května 1945 šli bojovat pro to, abychom všichni mohli už konečně svobodně vydechnout, i za ty, kteří se schovávali za kamny. Ti z padesátých let, kteří před několik dny společně se svými souputníky demonstrovali na Letné, vyhlásili válku své zemi proto, že jejich rodiny či oni osobně ztratili moc a majetek, anebo přicházeli z druhé strany hranic s úkoly, za které byli dobře placeni, ti hrdiny být nemohli. Dostávali často úkoly, které měly ublížit. Bojovali za sebe, nikoli za ideály. To dnes se zpětně domýšlejí jiné důvody a z těch, kteří vraždili či kradli, ničili či ubližovali, se dělají hrdinové boje za demokracii a svobodu.

A tak jsem znovu musel sklonit hlavu před barikádníky z května roku 1945, kteří na rozdíl od těch druhých byli skutečnými hrdiny.

5. května 2006, Jaroslav KOJZAR

jirka.s. 30.3.2007 9:48

Re: Re: Soudruhu Vízku, po osmnácté!

Je 5. května. Před jednašedesáti lety začalo Pražské povstání,

a vlastně několik předešlých dnů revoluční situace byla už v řadě dalších míst, či dokonce Rudá armáda byla v osvobozeném Brně a Ostravě a americké síly se připravovaly na obsazení Plzně. Možná, že bychom měli být přesní - povstání začalo výzvou Českého rozhlasu odvysílanou ve 12.33 a rozšířilo se rychle. I když mnoho mužů a žen se přestěhovalo do sklepa, aby někteří dokonce s kritickými připomínkami na adresu těch, kteří šli bojovat, většina obyvatel Prahy stavěla barikády, bránila je, anebo jinak pomáhala jejich obráncům. Tisíce hrdinů se dokázaly postavit mnohem silnější moci a snad žádný z nich se necítil v té chvíli hrdinou. Zahynuly jich tři tisíce sedm set a dalších pět set tentokrát sovětských vojáků padlo v hlavním městě aneb jeho okolí.

jirka.s. 30.3.2007 9:45

Re: Soudruhu Vízku, po osmnácté!

PO OSMNÁCTÉ! Poslední tvá odpověď na můj obvyklý dotaz:Jaký je tvůj názor, soudruhu, na článek soudruha Kojzara v Haló novinách z 5.5. tohoto loňského roku?"  byla zhruba tato: Články soudruha Kojzara nečtu již asi 30 let a tudíž nemohu odpovědět na něco, co neznám" Fakt, že jsem ti téměř po každé inkriminovaný článek přiložil do diskuze, jsi naprosto přešel. Je to přesná ukázka komunistické demagogie, kterou tak dokonale ovládáš.

Proto ti odpověď usnadním. Tentokrát mi bude opět  stačit: 1. ANO,souhlasím s článkem soudruha Kojzara, 2. NE, nesouhlasím s článkem soudruha Kojzara. Jsem jenom zvědav, jak se s tím správně po soudružsku poperešp 

Kouzelný je v kontextu s tvým tvrzením, že články soudruha Ko/jzara nečteš již 30 let, fakt tvých příspěvků přímo do Ha/ló no/vin. Pro nezasvěcené uvádím níže inkriminovaný článek soudruha Koj/zara:

Džejpí 30.3.2007 9:41

Re: zase neuplny citat

Tím chcete říci všem institucím, které si nakoupily vládní dluhopisy, že je nedostanou proplaceny?

Mirek 30.3.2007 9:41

Re: Re: Re: Sobotka to řekl v jednom rozhovoru

Pana exsenátora Vízka nemůže urazit tykání protože soudruzi si tykali vždycky.