19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honza 3.6.2009 9:09

Lidovci

sami nevědí, co jsou. Zvolením Svobody pro mne zůstali tím, čím byli: beztvarým slizem, který se přilepí na kohokoliv, kdo je u vlády.

Milan 3.6.2009 0:01

Nechápu

Nechápu odklon doleva, když tam už  je přehuštěno.  Mohli být slušnější pravicovou alternativou ODS.  Obávám se, rozhodnutí vyšlo ze současných preferencí, býti blíže k méně rudým socialistům s vidinou nějaké té prebendy na podzim.  Buldozer jim to už vysvětlí, takže se  ještě více znemožní.  Bůh s nimi.

Thujon 2.6.2009 23:09

Re: neagresivní věřící

Neagresivní ideologie je zcela soliterní záležitost. Rozhodně jsem nic takového nepozoroval u žádné z křesťanských církví. Katolíci patří spíše k těm horším, ať již koukáme do vzdálené minulosti nebo do 20. století. Víra nad rozumem vede téměř vždy k násilí a sebeodpornější zločin nebo podvod ve jménu "svaté" věci je předem odpuštěn. 

Vodička-sapér 2.6.2009 21:46

Re: KDU-ČSL je už různými filuty jasnovidci z řad novinářů pohřbívána už nejméně podesáté, ale vždy se jednalo o předčasný pohřeb

Tehle bratr Fanda Čech, to je lidovec a křesťan, jako ze žurnálu. ...odpusť nám naše viny , jakož i my odpouštíme naším viníkům...a on , misto toho, na bratra Kalouska, div nesvolává mocnosti pekelné a nadává mu  jako  nějaký Otec  Školastyk!  A  ta jeho příkladná křesťanská upřímnost: " Bůh s Tebou, exbratře ve víře a měj se v propadlišti dějin, jako v nebi, heč, to my už jsme,opět s "novým"  náčelníkem , z nejhoršího venku."

huhu 2.6.2009 21:33

Re: Také mám dojem že končí!

máte teda hezký osobní názor na Luxe, ale nic to nemění na tom, že Lux je etalonem křiváka v politice. A hlavně jaký úspěch ? Lux byl prvním předsedou, kterému se nepodařilo pro lidovce zajistit místo u koryt ve vládě, i když se tak snažil - viz opoziční smlouva.

Tenhle průšvih nebýt u koryta se předtím nikdy nestal za celou historii státu a lidovců od r. 1919, i ten Plojhar zajistil aspoň jedno ministerstvo a Bartončík to, že v r. 1989 byli lidovci organizovanou a bohatou kolaborantskou stranou. Rv

P 2.6.2009 19:41

Musíte se hodně modlit

jinak lidovci v parlamentu budou. Mají pevnou voličskou základnu, to přivádí jejich odpůrce k zuřivosti. Já jsem se smířil s faktem, že budou v parlamentu. Stejně tak budou v parlamentu komunisté (myslím ty v komunistické straně). Pokud jde o ODS a ČSSD, jejich politici se nechovají lépe, než prvé dvě jmenovaná strany.

Je to jako v tom socialistickém vtipu - Pepíčku, k čemu bys přirovnal naši vlast. - K lodi v bouři. - Učitel spokojen s uvědomělým přístupem, Pepíčka požádal, aby to upřesnil. - Všem je zle, všichni chtějí pryč, ale nikdo nemůže.

Rak 2.6.2009 17:41

Lidovci byli na rozcestí a vydali se doleva

na cestu ven z parlamentu.

JJ 2.6.2009 16:03

Re: Také mám dojem že končí!

Já Luxe pamatuju a byl to nejlepší politik, jakého jsme měli. Konal tak, jak mluvil, na rozdíl od Klause a Zemana, kteří šli před volbami "nesmiřitelně" proti sobě a po volbách udělali oposmlouvu, rozdělili si posty a chtěli změnit ústavu na svou míru.

Kresinka 2.6.2009 16:01

Re: Dlužno podotknout, že toho "hada na tři"

Hada na tři vymyslel  - užil novinář MfD, ani mu nem ůžu přijít na jméno, je dávno pryč a příznivce ODS už také není

Monte Christo 2.6.2009 15:05

Vudce lidovcu...

Jak snad by mel vypadat vudce lidovcu?Mel by to byt nekdo jako pan Lux ktery ukazal dobrou tvar lidu,ktery v nej veril...Nicmene ten kdo povede tuto stranu bude ve velmi tezkem postaveni....Dle meho nazoru bude dlouho trvat nez si opet strana vybuduje duveru kterou stratila....Hlavne tim,ze sam Cunek neodstoupil...A tak to mame se vsim doma...Je velka skoda ze ani soudy CR ci policie CR docela nechape jak se ma ridit...A co ma delat...

Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme Me srdce

F. Čech 2.6.2009 13:42

Re: Dlužno podotknout, že toho "hada na tři"

hada na tři vymysleli samozřejmě Klausovi lidé, kteř také na Luxe, kdykoli se objevil ev sněmovně posměšně syčeli! Vynikal v tom hlavně soudruh Tlustý.

F. Čech 2.6.2009 13:40

KDU-ČSL je už různými filuty jasnovidci z řad novinářů pohřbívána už nejméně podesáté, ale vždy se jednalo o předčasný pohřeb

A ani tentokrát tomu není jinak. "Starost" autora o osud KDU je sice dojemná (i když asi těžko upřímná), ale když už KDU nepohřbil takový podrazník a rozvratník jako Kalousek, tak je z nejhoršího venku. A bratru Kalouskovi je třeba popřát hodně štěstí na cestě do politického propadliště v němž pravděpodobně skončí jako svého času bratr Bartončík.

nup 2.6.2009 12:47

Re: Dlužno podotknout, že toho "hada na tři"

Konkrétněji? Jinak můžu napsat i já: bohapustě si vymýšlíte, což se stává...

R.J. 2.6.2009 11:25

Re: KLASICKE PLKY

Máte pravdu, souhlas.Není to jen Cyril, Kasal je prototyp Plojhara jak vyšitej.

Malý Aston 2.6.2009 10:55

Re: Dlužno podotknout, že toho "hada na tři"

Máte krátkou paměť což se stává.

nup 2.6.2009 10:26

Dlužno podotknout, že toho "hada na tři"

vymysleli zhrzení ODSáci, když Josef Lux v roce 1996 odmítl vytvoření nové Národní fronty, realizované jednotnou kandidátkou pro senátní volby. S podobnými pindy se nyní poroučí zhrzený Kalousek, věrný lokaj ODS již od pokusu svrhnout vládu, v níž seděla jeho strana, v roce 2005. Samozřejmě, že se Kalouskovcům opětovné odmítnutí Národní fronty na principu "s ODS na věčné časy" musí jevit jako strašlivý posun doleva ;-D

gerontusinza 2.6.2009 9:48

Pane Kopecký nemají před sebou krušné časy .......

zastavili to ať se vám to líbí či ne......  věřící člověk je věřící a stačí mu jen vybarvit straky na vrbě tak aby mohl věřit dál a hlouběji ....... a Svoboda to ví velmi dobře...;-)

Petr 2.6.2009 9:34

vyhrála levice

Svoboda jasně ukázal, kam směřuje - do leva, kde poleze do zadku socialistům a komunistům a těší se na to, že to bude ta jeho strana, která bude hrát rozhodující roli v sestavování vrtkavé koalice. Dobře tohle téma okomentoval i malej Jarda na www.malejjarda.cz

Malý Aston 2.6.2009 9:32

Také mám dojem že končí!

Nalákat nějaké voliče může Svoboda jen tenkráte, pokud bude slibotechna jako Paroubek a ještě větší než je Filip. Jinou možnost nemá, neboť středovce schopného něco prosatit s tím i oním vyrazili a Kalousek se o sebe postará o tom není žádných pochybností. Odvolávají se na Luxe ale kdo ho pamatuje to byl velký podrazák. Jinak mluvil a jinak konal až ho Zeman a Klaus poslali do opozice. Mám takové tušení, že z celostátní politiky vypadnou a zůstane jim nějaký starosta maximálně v nějaké vesničce střediskové.;-)

Henry 2.6.2009 8:42

Re: KLASICKE PLKY

...škoda, že jste se nezdržel u Cyrila, jehož bych rád použil jako etalon slizkosti. Mistr lži a proradnosti, stěhovák Čunek, je další nepřehlédnutelnou postavou tristní současnosti.

Skromní neagresivní věřící musí být slepí, hluší a němí, protože jinak mne nenapadá proč tuhle svoloč volí.

PetrM 2.6.2009 8:39

cisti jak slovo bozi

a proto jeden clen rodiny (stavar) neda na cernoprdelniky dopusti a zcela chladne a pragmaticky voli jen je, s tim, ze oni na sve "ovecky" nezapomenou;-P;-P Ta strana ma system kamaradsoftu doveden k dokonalosti a o sve cleny se umi postarat. Akorat to je stylem, nemusi prset, staci kdyz kape

Vilda 2.6.2009 7:05

Použití rychlokvašných synonym, nenahradí novinářský talent.

Připomínáte mi "Snaživce" z repertorátu původního "Pražského výběru". Dveřmi ho vyhodí, okny tam znovu leze. Smiřte se už s tím, že na komentátora s aspoň špetkou talentu nemáte. Není vám to dáno, to co předvádíte je pouze křeč. V tom co jste splácal můžete vyměnit osoby, ale obsahově tomu nepomůžete. Běžte dělat něco jiného, tohle vám opravdu nejde:-/!!

Ignác Pospíšil 2.6.2009 3:20

Volba Svobody hraničí se sebvraždou

Volba Svobody mne překvapila, protože hraničí se sebevraždou:

http://www.christnet.cz/magazin/clanek.asp?clanek=3260

R.J. 2.6.2009 1:03

Re: KLASICKE PLKY

Jo, čistí jak slovo boží. Kalousek na min. obrany jako náměstek, Galileo, padáky co nepadaly, teda padaly, ale nějak rychle. Gripeny, tam se nakapsovali všichni, jen Lidovci ne, že, zajména když to šlo kolem Hávi, kamaráda Kalouska a jeho švagra, jo, toho co si teď již povídá v ráji, nebo pekle.  Panečku, za Luxe se zprznil zákon o zemědělcích a družstevním majetku, převody družstevního majetku na jiné subjekty. Dost lidem zůstali oči pro pláč, místo vyrovnání. Potom zní Svobodovo rozhořčení o spravedlnosti, v případě jeho osobní kauzy jako výsměch .  A to je jenom tak, na co si teď vzpomenu, stačilo by trošku osvěžit paměť a bylo by toho více. Jinak Lidovci vždy měli náměstky všude po ministersvech, pokud tam neměli ministra. Takže jestliže min. za ODS či ČSSD kradl, náměstek kradl taky, dostal držhubné. Nakonec, všichni vědí, že Lidovci za funkcičku udělají vše, jenom čekají , na drobty ale určitě ne, tak blbý zase nejsou. Je mně líto skromných neagresivních věřících, ti se s tou bídou u Lidovců  "svezou", neprávem.

martink 2.6.2009 0:24

KLASICKE PLKY

To jsou klasické plky na téma lidové strany. Na nich přece fakt nemůže zůstat nit suchá. Ať by se snažili sebevíc, stejně jsou to na politické scéně ti správní otloukánci. Co naplat, že si nenakradli, ač u velkých politických hráčů se to jen hemží korupčními skandály. Zkrátka na nich se dá kdykoliv zchladit žáha, že pane autore?