1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Lidovecké eurofráze nejsou debatou

Do české politické debaty jen s obtížemi a povrchně probublávají témata související s rolí a postavením České republiky v Evropské unii. Je to škoda. Václav Klaus po léta důsledně vysvětluje, že Evropská unie – bohužel - pro nás již žádným zahraničím není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 1.6.2017 22:15

Kéž by, a to co nejdřív !!!!!!!

EU se rozpadne. A bude to takový otřes, na který bude celý svět vzpomínat staletí. Petr Mach líčil, co provádějí v Bruselu kolem imigrantů a jak se nakládá s odpůrci, lidé nevěřili - http://jdem.cz/c9jsa2

J. Kyselková 1.6.2017 15:59

Re: moc toho nezbývá

Souhlas.

M. Valenta 1.6.2017 15:38

Re: Pane autore...

Pozor pane Vlček, právě reagujte na jednoho z oněch vyvolenců.

A. Alda 1.6.2017 14:35

Léta jsem Lidovce volil.

Slibuji, že už to neudělám.

T. Hraj 1.6.2017 11:21

Re: Pane autore...

K tomu je třeba ještě doříci: kritika EU nebude vycházet z vlád jednotlivých států, pokud voliči těchto států tyto kritické vlády nezvolí. Zdá se však, že přes všechny masmigrační vítání, dluhové krize, pošlapávání dublinských dohod, pošlapávání referend o euroústavě, nedodržování maastrichtských kritérií atd. voda v hrnci není tak horká, aby žába vyskočila.

T. Kočí 1.6.2017 11:21

moc toho nezbývá

pro mne ODS

J. Vlček 1.6.2017 7:10

Pane autore...

...jaké nazory lze očekávat od tak silně zažraných vyvolenců, kteří si za tak dlouhou dobu nicnedělání zvykli na příjmy, o kterých se jim v životě nezdálo ani v nejdivočejším snu? Myslet si, že tato armáda zažraných žroutů bude činit cokoli, co by ohrozilo, nebo dokonce zrušilo jejich korýtka či spíše žlaby, by bylo od každého z nás hodně naivní.

Pokud kritika EU nebude vycházet přímo z vlád jednotlivých států EU, pak z parlamentu tohoto molocha se jí nikdy nedočkáme. Odtud lze očekávat jen spokojené chrochtání.