2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bus 1.12.2007 12:55

Re: není to jedno??

proč každému, zatím jsou jen tři orgánové

prosinec 1.12.2007 6:15

ty hloupá,

ty myslíš, že jinde je to lepší? Cha cha! Morálka lidí na celém světě upadá a nám se to nemůže vyhnout, stejně jako aids. Jistě, za komunismu, ve kterém jsi rozum brala, byla uniforma fetyšem. Policie, vojáci, milice, požárníci, strážní objektů, pionýři, svazáci a já nevím kdo ještě byli uniformovaní. I komouši nosili odznáčky, aby byli také viditelní. Po tom se ti stýská? Základem polistopadové policie byli komunistické kádry a tak není žádná škoda, že z policie odchází. A ti co přijdou budou obrazem tohoto  národa, tebe nevyjímaje. Jací, to už si musí každý vydedukovat sám. :-D

neobelhaný 1.12.2007 12:42

Re: ty hloupá,

Mýlíte se.Z policie neodchází jen tisícovky odchovanců komunistů. Ano za 18 let po revoluci tady měla stát vybudovaná nová policie na demokratických základech a kde je ? Když počítáte pracovní dny v roce krát 18 let a přepočítáte to na pracovní hodiny, tak musím konstatovat, že jsme pořádní flákači a v oblasti policie se neudělalo nic. Policajti jsou prací zhnuseni a odchází tam, kde budou moci pracovat.

bus 1.12.2007 13:04

Re: Re: ty hloupá,

a proč by neodcházeli? Dostává příspěvek, nemusí si v dalším zaměstnání už tak vydělat. Nemluvě o těch, co berou důchody a slouží dál, takže důchod+plat. A je-li občanským má i tak 25% za nepodnikání. A proč si i neposedět dva roky ve škole, která je zadarmiko (včetně jídla ..), řp zadarmiko, nástupní je kolik? 17000? To by šlo, ne? Kde to jinde má. Tady ani VŠ. A nějak tu služební dobu přefláká, kolik z nich to bere vážně? 

Šumavák 1.12.2007 0:49

Špatnej čas a místo....

co kdybychom se všchni odstěhovali do Bruselu?

To bychom s nima vydrbali, co?

Tam zatím asi nikdo  neříká :"špatný čas a místo" , tam si chválí, ne?

AeroKarel 1.12.2007 0:31

"Ovšem s tím rozdílem, že tenkrát ještě tyto uniformy a odznaky nebyly běžně dostupným zbožím, které lze pořídit pomocí internetu. "

Takže se vlastně nic nemění, ne?

Nechat si ušít uniformu dokáže každej blbec. Trestné to není.

Takže Bobo si opět honí triko.

Jirka 1.12.2007 0:36

Re: "Ovšem s tím rozdílem, že tenkrát ještě tyto uniformy a odznaky nebyly běžně dostupným zbožím, které lze pořídit pomocí internetu. "

Je úžasné,co dokáže vyplodit za kraviny8-o

NevericiTomas 1.12.2007 0:16

A po tom

odchodu 5000 policistu uz jsme se v poctu policajtu na 1000 obyvatel dostali na evropsky prumer? :-D

Nevim jestli zrovna Langer muze za to ze cesti policajti utikaji za vidinou tucneho odstupneho.

JH 1.12.2007 1:09

Ta statistika je trochu ošidná

Jaký je ideální počet pilicistů na 1000 obyvatel? To záleží na tom, jací obyvatelé to jsou ... :-). No a samozřejmě to záleží na efektivitě policejní práce :-(

podnikatel 1.12.2007 0:02

čtěte, než jí sprostě vynadáte

Snowy White 1.12.2007 0:10

Re: čtěte, než jí sprostě vynadáte

Přečetl jsem. Nic neříkám, není to totiž hodno písmene

JC 1.12.2007 0:30

Re: Re: čtěte, než jí sprostě vynadáte

A opravdu zcela bez obav zastavíte, až pojedete s rodinou a před vámi na silnici někdo zvedne plácačku? Co když to budou zrovna ti falešní, s uniformami a odznaky koupenými přes internet?

Snowy White 1.12.2007 0:35

Re: Re: Re: čtěte, než jí sprostě vynadáte

No možná že trochu (ale jen trošku ;-)) máte pravdu, ale pokud přijmu zcela vaší "paranoidní představu", nemohu pak nikam autem... a koneckonců ani pěšky.

Šumavák 1.12.2007 0:46

no a taky Vám můžou zazvonit doma u dveří.....

Snowy White 1.12.2007 0:49

Re: no a taky Vám můžou zazvonit doma u dveří.....

jj, to jsem zapomněl :-)

JC 1.12.2007 1:34

Re: Re: Re: Re: čtěte, než jí sprostě vynadáte

No, třeba časem mou paranoidní představu přijmete. Stačí pár případů a budeme se bát vyjít na ulici všichni. Protijdoucí tlupě agresivních a státem všemožně podporovaných parazitů se při troše štěstí dá vyhnout. Jestli je však budeme muset obávat i osob v policejních uniformách, kam tenhle stát spěje?

Co byste při takových zvěstech odpověděl třeba svému 8letému děcku? Kdyby ti pan strážník řekl, že s ním máš jít třeba za maminkou....neboj se a jdi? Já bych teda problémy měl!! Nemohu mít jistotu, že to nebude třeba převlečený únosce, který nás hodlá vydírat!!! Nebo pravý policajt, ale pochybných kvalit. K této domněnce mne vedou i plakáty a TV šoty s výzvou Policie na způsob: "Přijď mezi nás, zažiješ adrenalin!! " Kdo tam asi tak nastoupí?

Všechno tohle na mne působí dojmem, že státní moc ztrácí vládu nad věcmi veřejnými, v ochraně obyvatel začíná být bezmocná a tím se ocitá na počátku totálního rozkladu.  

Alfred 1.12.2007 8:41

Re: Re: Re: Re: Re: čtěte, než jí sprostě vynadáte

Pocitu bezpečí by za téhle situace pomohla možnost vlastnit zbraň a právo ji použít při obraně minimálně na svém pozemku, ve svém bytě nebo domku.

westík 1.12.2007 10:17

Re: Re: Re: Re: Re: čtěte, než jí sprostě vynadáte

  JC: paní Bobošíková -jestli se nemýlím, žije v Bruselu (nebo se účastní činnosti EP v Praze - přes net )?  Jsou lidé, kteří mají strach ze života vůbec ,ani se nemusí "strašit" z falešných policajtů. Mne daleko více "straší "skuteční policajti, když přeženu  /málo/ rychlost  v obci . Samozřejmě, nevím (a pochybuji, že z diskutujících někdo o tom ví  víc než já) ,proč tak masivní odchod  z policie. Naproti tomu vím až moc dobře, že úroveň  policie v minulých létech byla doslova otřesná. Pokud  ty odcházející nahradí lidé alespoň o stupeň  lepší a vzdělanější, bude to jen na prospěch nás všech .A k tomu  k vydírání -pokud jste JC na vydírání zralý ,nemůže Vám nikdo. Nevím jinak, proč by mne a vůbec 99% lidí v této republice někdo  vydíral -co by z toho měl ? Tak nestrašteRv

JC 1.12.2007 11:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: čtěte, než jí sprostě vynadáte

Z pohledu vyděračů přece nemusí vždycky pršet, jen když kape. Samozřejmě čím hustěji kape, tím pro ně lépe. Na vydírání je totiž zralý každý normální člověk, i Vy, Westíku!!! Věřte tomu, že i ti nejchudší rodiče by kvůli záchraně svého dítěte rádi odevzdali i poslední boty. To pochopíte, až založíte rodinu.

Možná jsou ty moje vývody příliš pesimistické - ale myslíte si, že se něco takového rozhodně nemůže stát? Pokud si policejní uniformu + ostatní náležitosti může opatřit kdekdo? Třeba zloděj, zvrhlík nebo dodavatel lidských orgánů pro transplantace?  

loula 1.12.2007 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: čtěte, než jí sprostě vynadáte

Ono nemusí jít ani o vydírání. Ve světě začíná být velice lukrativní obchod s lidskými transplantáty.

A prvním krokem je sehnat vhodného "dárce". Jak lépe jej získám, než že jej přivede člověk v policejní uniformě. To se ten "dárce" do poslední chvíle nebude bránit a orgány tím budou nepoškozené. Pak ještě zbývá samozřejmě sehnat vhodné lékaře a obchod jenom pokvete.

Myslíte, že přeháním? Pokud budeme tvrdit, že zdravotnictví je kšeft jako každý jiný a zdraví je zboží jako každé jiné, tak i na tento scénář dojde.