29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: Kvůli zisku zničit zemi

Firmy, korporace či finanční skupiny mohou v zahraničí investovat konzervativně, tj. uvážlivě, anebo rizikověji, tj. dobrodružně. Prvním případem jsou investice do zemí se stabilními a předvídatelnými režimy, vládou zákona a jasným právním a ekonomickým řádem. Zisky to přinese předvídatelně stabilní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Slanina 14.1.2015 10:24

Re: Řekněme to naplno

Jojo,jak říká nadporučík Lukáš ve Švejkovi: "Buďme Češi, ale nemusí o tom nikdo vědět."

E. Vašátko 14.1.2015 6:17

Základní problém spočívá v tom,

že většina současných papalášů včetně Ovara má svoji minulost. A jestliže se STbákům podařilo zničit část archivů, které měli v ČR, tak jejich kopie (nebo možná originály) zůstaly v archivech jejich řídící organizace, tedy KGB. No a teď se jim ty kopie zúročují - na každého něco vědí a všichni se dají vydírat. A proto má Ovar na hradě své řídící orgány, aby to neměli daleko a ti ostatní cvičí tak, jak pán zapíská. A protože se většina českých voličů rekrutuje z čtenářů Blesku, AHA a Šípu, stačí pár koblih a je vymalováno.

P. Sulc 14.1.2015 2:38

Cr si sice sve spojence vybrala

ale podle narustku levicaku i komuniostu pri volbach se asi ti spojenci budou menit, no, jako kdyz se strida hradni straz.A ze bych se na ty spojence dnesni priliz spolehal, ani to ne. Polaci se zrejme radeji spolehaji sami na sebe a zbroji jak to jen jde. CR spise obranyschopnost snizuje, neb, pro panaboha, to stoji penize a bylo by vejs do zlabu.

J. Vintr 14.1.2015 1:31

Řekněme to naplno

ale hlavně nikoho nejmenovat. Něco jako odvážná Cimrmanova protihabsburská báseň Svou pravdu nebudeme skrývat, dovedně ukrytá v duté násadě od krumpáče ...

J. Brunner 14.1.2015 0:38

Názorná ukázka

jak může vzdělaný intelektuál vymyslet něco co odporuje zdravému rozumu a vůbec se nedrží faktů.

E. Heusinger 14.1.2015 0:17

Pane autore,

Kosovem to začalo, ale Kosovem to neskončilo.