29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Kůl v plotě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
alfa27 3.11.2007 19:23

Re: Výborně!

také bych rád věděl zda jste ještě předsedkyní a Váš manžel ještě pokladníkem Vaší strany. Jo a pozdravujte ode mě všechy čřyři vaše členy.

VS 3.11.2007 23:14

Re: Výborně!

Příště madam nezapomeňte napsat v části věty  "abyste se lépe prezentovali" raději ypsilon., tedy "prezentovaly". Pokud se totiž trochu pamatuji, tak ta strana Ms. Bobosikove nemá více členů než dvě ženy ...

Abdéřan 4.11.2007 10:37

Re: Re: Výborně!

Smím vědět, jak se jmenuje ta druhá členka Politiky 21?

Emigrant 3.11.2007 16:46

Hlavne s Tebou

nechceme mit nic spolecneho.

Kubeš 3.11.2007 16:46

Zloděj

křičí "chyťte zloděje". Totéž je, když dojička veřejných financí křičí o jiných, že dojí veřejné finance ve svůj prospěch. Jistě se to dá říci o mnohých, ale nepodezíral bych všechny. Zato o Bobo se to dá říci stoprocentně, neboť není znám jediný kladný výstup od této poslankyně. Divím se redakci Metra, jak může otislovat bláboly tohoto individua.

Kubeš 3.11.2007 16:48

Re: Zloděj

oprava:"otiskovat"

AeroKarel 3.11.2007 22:39

Re: Zloděj

Poněvadž vědí, že lidem jednoduššího uvažování se to bude líbit. A na jiné čtenáře dotyčná tiskovina (a ani Bobo) necílí.

mrak 3.11.2007 16:02

bobosikavo nema ani zakladni instinkt

ze jsem vas neslysel, kdyz spickam cssd byl malej superb? Ted to vypada, ze si namlouvate cssd plivanim na soucasnou vladu, protoze jste si spocitala, ze pristi vlada bude rizena ducem a jeho tajtrdlikama. Jen abyste se damo nezmylila, pokud na ne neco pikantniho nevite, mezi takovy hajzly se stale nedostanete.

Monte Christo 3.11.2007 15:39

A muj narod opet povstane...

Narod jenz dokazal prezit osudy evropy jenz dokazal ,ze patri mezi spicku narodu jenz na kolbisti dejin neco znamenaly.Opet povstane...Avsak dlouhy cas ,ten skousi narod v trpelivosti v boji o svou svobodu,ktera dnes meřena penezi...A maly narod se srdcem lva,ktery jiz mnoho dokazal a vybudoval musi jit za svo svobodou tvrde jinak rosplyne se v dejinach a druhe narody pak budou vzpominat  na ten cesky narod jak na bajnou atlantidu....A spratelene zeme po nekolika letech budou nasim domovem...

Vidim zemi jenz hvezd se dotyka...         Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme Me srdce

Abdéřan 4.11.2007 10:52

Re: A muj narod opet povstane...

Vážený příteli, nerad bych Vám bral Váš národovecký entuziamus, ale tento národ, soustavně "posilovaný" zahraničními migranty problematického IQ a vedenými vysloveně ekonomickými cíli (navíc se slušnou natalitou) na žádné nové národní obrození nemá a a ani v budoucnu mít nebude.

Abdéřan 4.11.2007 10:53

Re: Re: A muj narod opet povstane...

Oprava: entuziasmus.

Jakub S. 4.11.2007 14:17

Re: A muj narod opet povstane...

Ty jsi ale nějaký dost velký... no jak to říct společensky - naiva, co? A zůstal jsi někdy v době, kdy naše předkové šli do US - v 19. století, že? Ty archaické (to najdeš ve slovníku) fráze, obraty, slova - to šťastné odpoutání od reality v minulosti i přítomnosti - ty vzletné nesmysly pod heslem: přání otcem myšlenky... s tím tady, hochu odjinud, už dávno pradávno nepořídíš. A nikde. Národ se srdcem lva... hvězd se dotýká - ale bože. V podstatě mám s tebou soucit a soustrast. A: musí jít za svou svobodou - on ji teď nemá? Jo tak - on ji měl za Stalina Brežněva - tak to myslíš - ?! No tohle mi nedošlo...  - JS, historik

mirek 3.11.2007 15:29

Bobošíková bez skrupulí

Je neuvěřitelné, jak se paní Bobošíková, která se dostala do Evropského parlamentu na zádech jednoho z největších podvodníků, jehož podvod stál ČR desítky miliard, totiž pana Železného, může vůbec takhle veřejně vyjadřovat o jiných politicích v takovémto duchu, jak ukazuje její článek. Věděla naprosto přesně, kdo je Železný a věděla naprosto přesně, jak okradl své investory a jak to hodil na všechny občany této země. Jenže aby si udržela dvouset tisícové koryto v EU, nebo aspoň desítkové v ČR, musí oblbnout pár českých občanů, aby jí dali hlas. Tomu se tedy fakt říká politika....;-P

PRASI DENT 3.11.2007 16:56

Re: Bobošíková bez skrupulí

 a ještě si troufá hyena skvrnitá na kamoše Vladimíra, toho času vládnoucího moudře, skromně a spravedlivě na Hradě.......

Vlad 5.11.2007 0:10

Re: Bobošíková bez skrupulí

Že by pan Železný?

Pan Lauder se soudil s Českem o kompenzaci své podnikatelské neschopnosti. Zástupci státu kupodivu dělali vše, aby to stát prohrál. Lauder inkasoval. Nakonec koruna věci: na smrt znepřátelené svářící se strany si předmět sporu jedna druhé kamarádsky postoupily, pardon "prodaly".

A po pár měsících toho strejce, co stát pumpnul o deset miliard, přijme s úctou pan prezident na Ráčanech. Co z toho měl Železný?

Petr 3.11.2007 14:25

Většina diskutuje k osobě Bobošíkové a ne k jejím názorům.

Nechápu, proč takovým pokleslým způsobem tolik diskutujících se do ní pouští. Já bych ji a její stranu také nevolil, ale na prezentovaném názoru nic špatného nevidím. To, že Topolánkova vláda za mnoho nestojí a její předseda je pitomec, je jasné asi většině lidí. Ji samotnou bych nepodceňoval, v politice už šanci nejspíš nemá, možná se ale zase objeví v televizi a třeba dokonce v nějaké vedoucí funkci.

jirka.s. 3.11.2007 20:39

Re: "je jasné asi většině lidí."

Mně se líbí, jak tady vždycky každý mluví za tu "většinu" a jak se k ní každý počítá! ;-D

AeroKarel 3.11.2007 22:45

Re: Většina diskutuje k osobě Bobošíkové a ne k jejím názorům.

Možná je premiér pitomec, věc názoru, každopádně umí vyhrávat volby. Možná proto, že většina voličů jsou také pitomci. Pak ovšem může vláda těžko za něco stát.

A do Bobo se většina diskutérů pouští nejspíš proto, že její názory jsou výměnné, přísně účelové, na rozdíl od její stabilní vyžírkovské osobnosti.

podnikatel 3.11.2007 14:10

www.bobosikova.cz

Tam se podívejte - projevy, interpelace, deklarace, konference, poradenství. Pak kritizujte.

AeroKarel 3.11.2007 22:46

Re: www.bobosikova.cz

Jo, holá ostuda.

Bivoj 3.11.2007 12:41

Bobo-Koryto

Nechapu, kde bezpaterni brecka typu Bobosikove bere tu drzost moralizovat. Ona je pro me stelesneni neschopneho korytare, ktera je osobnostne naprosto bezcenny a nema narodu jako politik naprosto nic nabidnout.

Václav L. 3.11.2007 12:32

Co užitečného udělala Bobošíková a ostatní politici pro Českou republiku a její občany?

Žulový Aston 3.11.2007 12:06

Nevíte, kde je možno koupit Mohoritovu matraci??

Jirka 3.11.2007 11:53

bobo

Už je tady zase ta je beze studu a za peníze je schopná udělat cokoliv.To je otrlost holek z Perlovky.

pp 3.11.2007 11:22

I takhle se to dá vidět.

conqueror 3.11.2007 11:16

Lze...

Lze možná soudit, že právě ten základní instinkt Bobošíkové je neukojen. Soudě alespoň z jejích nenávistných slátanin.

Saša 3.11.2007 11:11

Největší česká ostuda

v Bruselu je Bobošíková. Její nesmysly nepatří do seriózního média, proč tu pořád straší? Je to drzost, že tato vejžírka, která v Bruselu jen hrabe peníze se svým manželem, kterého tam zaměstnává, má odvahu prezentovat se českému čtenáři.Působit pozitivně může jenom na mentálně zaostalé jedince.

Harry Potter 3.11.2007 11:36

Re: Největší česká ostuda

Sašo, z Vašeho příspěvku se nedá zjistit, zda tento článek na Vás zapůsobil negativně nebo pozitivně. Z obsahu Vašeho příspěvku však vyplývá, že pozitivně.

nik 3.11.2007 10:55

Je toto stále Neviditelný pes?

Super! Z vědeckého komunismu to má paní Bobošíková  evidentně za jedna!

Lidi, co kdybychom zkusili za každý takovýto šílený příspěvek poslat svůj názor na něj Astonovi na jeho e-mailovou adresu? Už se mi začíná zvedat žaludek nad tím, v co se Pes proměnil poté, co jej Aston svěřil do rukou Lidových novin. Nejprve se přínosné diskuze ke článkům proměnily ve stoku plnou osobních invektiv vůči jejich autorům a nechutných útoků diskutujících proti sobě navzájem, nyní se zde již prakticky nevyskytují téměř žádní rozumní a moudří přispěvatelé se zajímavými postřehy a podnětnými názory, a tento příspěvek paní Bobošíkové psaný stylem používaným Rudým právem začátkem padesátých let minulého století je vrcholem toho, co na Psu rozhodně nemá co dělat.

Doopravdy Aston tak nutně potřeboval předat Psa do rukou Lidovek i za tuto cenu? Je mi z toho všeho smutno ...

AeroKarel 3.11.2007 11:47

Re: Je toto stále Neviditelný pes?

Omyl, Pes není v rukách Lidovek, používá jen jejich techniku (a z jejich čtenářů se zřejmě rekrutují některé odpudivé zjevy). Z redakce se Astom stáhnul a zanechal ji redaktorovi, ne však redaktorovi Lidovek.