2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Krvavý Miloš

Už by se to mohlo začít dávat běžně do křížovek: největší nepřítel levice v České republice na pět – Zeman. Na počátku jeho škůdcovské dráhy je sice velký podraz při prezidentské volbě 2003, nicméně Miloši Zemanovi snad již nejde v prvé řadě o mstu za jedny pokažené prezidentské volby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 5.11.2013 15:43

Mlejnkovi mlýny melou a melou...a nic neumelou

Jak to, že pana Mlejnka nenapadlo, že blaženou dobou Alžbětinou myslel "krvavý" Zeman Alžbětu Bátoryovou, známou též jako "Čachtická paní", jež se prý v krvi panenské koupala!!!

O. Uživatel 3.11.2013 7:50

Uživatel požádal o vymazání
Š. Hašek 2.11.2013 17:31

Začínám mít dojem,

že fňukat nad Zemanem bude náš národní sport.

Co ostatní hráči na politickém hřišti????? Začal to hloupý mladík Sobotka v parlamentu!!!!

ČSSD to přeji z celého srdce (nemá se to). Když ti chlapci hloupí chtěli veřejnou volbu presidenta po jménech (na rozdíl od starého Říma), nesmí se tato politická holátka nyní divit, že president má na stole svodky z hlasování při presidentské volbě.

To jen tak na okraj.

M. Stuchlik 2.11.2013 14:51

Zeman neškodí jen levici

Zeman škodí celému státu. Cílevědomě, záměrně a to ve prospěch okupantů a jejich firem. Jestli toto není vlastizrádce tak už nikdo.

B. Rybák 5.11.2013 16:11

Re: Zeman neškodí jen levici

A proto Zeman privatizoval naše strategické podniky do "českých rukou" na rozdíl od Špidly, Grose, Sobotky, Tvrdíka..., kteří žravý zahraniční kapitál za naše peníze k nám lákali, dokonce ho i od daní osvobozovali, pozemky mu natrvalo poskytovaly, spravedlivý podíl na jejich obrovských ziscích našemu státu nezajistili, našimi podniky je nakrmili, a oni je na montovny přeměnili a doživotní bruselskou péči těm slouhům bruselským zajistili.

J. Vyhnalík 2.11.2013 14:34

Podívejte se na rozhovor Václava Moravce s Milošem Zemanem ještě jednou

Předem se omlouvám, za to, že čtenáře žádám o takovou oběť, ale to, jak Zeman mluví, jak není schopen ani jednu větu formulovat česky správně. Zpřeházený slovosled, špatné předložky atd., naznačuje pokračující destrukci duševních funkcí. Zajímal by mne názor odborníka psychologa, nebo psychiatra.

Alžběta Krvavá byla z tohoto pohledu pouze třešničkou na dortu, byť podobně, jako židovská anekdota s pointou "všechno je jinak", ukazuje naladění MZ v té chvíli.

Š. Hašek 2.11.2013 17:36

Re: Podívejte se na rozhovor Václava Moravce s Milošem Zemanem ještě jednou

Neměl jsem možnost sledovat presidenta v přímém přenosu, ale jak jsem napsal výše, možností "jak ho usadit", bylo dosti.

Teď je možná už pozdě. 

Kdo sledoval dění v parlamentě hned "po Ištvanovi" a proslovy socanů a komunistů zná odpověď. Kdo hraje šachy na dva tahy, vždy prohraje/musí prohrát. Zeman hraje na více tahů.

J. Vyhnalík 2.11.2013 20:04

Re: Podívejte se na rozhovor Václava Moravce s Milošem Zemanem ještě jednou

Tak se na ten rozhovor podívejte na internetu. Zeman působil tak zchátralým dojmem, až mne to šokovalo.

Š. Hašek 2.11.2013 20:28

Re: Podívejte se na rozhovor Václava Moravce s Milošem Zemanem ještě jednou

Samozřejmě, jen jsem naznačil, že o to víc je "zajímavé" jak ta zřejmě drogově závislá persona mává se současnou nadějí lidu (ČSSD, jmenovitě Dluhoslav) a je schopna bez námitek protlačit třeba koncipienta do ústavního soudu.

Jsou to paradoxy.

Z. Jaromír 3.11.2013 4:27

Re: Podívejte se na rozhovor Václava Moravce s Milošem Zemanem ještě jednou

Gari Kasparov tvrdí, že šachistu nedělá umění vidět několik tahů dppředu, nýbrž schopnost zvolit správnou strategii v konkrétní pozici. M. Zeman je šachista. Zatím prý sice ještě neporazil Igora Němce, ale hráč je. Patrně se brzy utká s A. Babišem. Ten ovládá jak strategii, tak taktiku a o počet tahů dopředu se viditelně nestará.

Z. Jaromír 3.11.2013 4:15

Re: Podívejte se na rozhovor Václava Moravce s Milošem Zemanem ještě jednou

Taky jsem byl překvapený. Dle madame Davouze dokonce nejlepší řečník, co tu za téměř sto let státu byl..., velmi tápal. Poslední dobou jsem si všiml, že bez zádrhelů dokáže mluvit, jen když má řeč naučenou, anebo když používá floskule a obraty stokrát již vyzkoušené, stokrát omleté.

Ten psycholog nebo psychiatr by vám toho asi moc neřekl. Také nezapomeňme, do jakého rána se prezident Zeman toho dne probudil. Pro občana je hlavně důležité, že je zdravý, jak nás ujistil ministr Holcát, a cévy má prý dokonce jako mladý chlapec. Cévy v takto zachovalém stavu mj svědčí o tom, jak mimo mísu je všechen ten civilizační humbuk o škodlivosti kouření a chlastání...

M. Pechr 2.11.2013 11:50

...odvolat prezidenta...

...no  já mam zemana vcelku plný zuby, ta okamurova odvolatelnost politiků včetně prezidenta by měla co do sebe...   ...v křížovce by mohlo též stát nejpomstychtivější čech na 5...

M. Stuchlik 2.11.2013 14:52

Re: ...odvolat prezidenta...

Vlastizrádce odvolatelný je.

F. Kusák 2.11.2013 10:31

Když se stal Miloš Zeman

presidentem, přestože jsem ho nevolil ani v druhém kole, bláhově jsem se domníval, že se změní, že věk a pobyt na Vysočině (bez ironie) mu pomůže získat odstup a moudrost.

Stydím se, jak moc jsem se zmýlil. Zeman je všechno možné, jen ne moudrý člověk a k tomu, aby byl státníkem, má nekonečně daleko. Nemyslím si, že takto mizerný president, je dán  systémem přímé presidentské volby. Spíše podceněním (jak jinak) voliči, politickými stranami, lhostejností, nezájmem a hloupostí. No prostě vším, čím se naše současná společnost vyznačuje.  

M. Nemecek 2.11.2013 9:48

Krvežíznivý Miloš.

O našem současném prezidentovi toho už bylo napsáno mnohé.Zdá se,že jak tělesně,tak i duševně chřadne.

Jak napsal J.Hašek ve svém skvělém díle o císaři Františkovi I.:Může být,že už neví o sobě.Má dvě kojné,které se o něho starají.

Docela by se to hodilo na našeho současného mocnáře.

V. Heidlerová 2.11.2013 8:25

Jak může Zeman něco podkopat

když si přivodil pádem na podlahu nebo ze schodů  úraz kolena, jsa pod vlivem, jako obvykle. Hááááááááááááá

Výborný článek 

S. Vaněček Šauerová 2.11.2013 0:46

Tak jsem si myslela, že si "Krvavé Alžběty" snad nikdo ani nepovšiml ... :-)

Je to v krátké době už podruhé, co Miloš ve snaze předvést své zcela mimořádné, encyklopedické znalosti, střelil do vzduchu (poprvé v srpnu v projevu k Senátu, kdy si popletl prozměnu Sókrata s Aristotelem, ano, tam, co dostal na zadek se Sváčkem a následně musel utéct zadním vchodem). Miloš Zeman už nic velkého nevymyslí, fyzické i mentální síly progresivně ubývají, to vidí každý. Zbývají trapné vtípky, za které se člověk musí červenat i u televize. A že bude škodit až do posledních dnů ve funkci ? Jistě, to ale přece ledaskdo věděl už v lednu. Národ byl varován včas.

Skvělý komentář, juniore.

J. Holiš 2.11.2013 5:27

Re: Tak jsem si myslela, že si "Krvavé Alžběty" snad nikdo ani nepovšiml ... :-)

Je otázkou, co je příčinou častého výpadku paměti MZ, je-li to změna nápoje karlovarského za valašský, nebo desetileté brouzdání po Vysočině a odloučení od vrcholné politiky. Objímání stromů, by mu mělo být spíše ku prospěchu, zřejmě to bude již přicházejícím stářím a způsobem života. V nastávajícím čase by měl začít psát druhý díl knihy Jak jsem se mýlil v politice. Těch kopanců, kterých se dopustil, za krátký čas svého panování na Hradě nelze ani vyčíslit a to ještě není konec jeho panování. Je pravdivé rčení, že starého psa novým kouskům nenaučíš.  V nedávném pořadu Hyde park se moderátor otázal hosta , jaký vidí rozdíl mezi VK a MZ, odpověď zněla:" žádný, pouze VK je pevnější v nohách, "což se opět před několika dny potvrdilo, i když nevím , nebylo-li to způsobeno virózou z neúspěšného pokusu o puč, který osnoval se svými příznivci z ČSSD, za účasti hradních lokajů. Oba oplývají mstivostí a ješitností, nezapomínají na dodatečné vyřizování svých účtů, jak MZ za nezvolení presidentem před desetiléty, tak VK nezapomněl na své věrné za dobré služby vyhlášením nesmyslné amnestie pro největší zloděje a korupčníky. Záležitost amnestie, by měla být patřičně ošetřena v Ústavě, aby nemohlo v budoucnu dojít k opakování.

Chce-li si ČSSD zachovat tvář a přízeň voličů, musí se zákonitě rozloučit se lháři a pučisty, kteří osnovali puč již několik dnů před volbami, i když hlavním aktérem byl MZ. Na chabém výsledku voleb mají podíl všichni vrcholní představitelé ČSSD, současná aféra zaznamená úbytek příznivců, je nutné vybírat do funkcí spolehlivé a osvědčené osobnosti a né podlé prospěcháře, sběratele funkcí typu Haška, který neustále ujišťoval Sobotku svou podporou, za jeho zády kul pikle a nebyl v tom sám.

Z. Sohorova 2.11.2013 5:35

Re: Tak jsem si myslela, že si "Krvavé Alžběty" snad nikdo ani nepovšiml ... :-)

  Bezvadny prispevek   na jednicku......

J. Kadeřábek 2.11.2013 18:14

Re: Tak jsem si myslela, že si "Krvavé Alžběty" snad nikdo ani nepovšiml ... :-)

Dá se souhlasit s jedinou vyjímkou. Jak si představujete ošetření amnestie zdůvodněné delším než 8 letých "nesouzením"? Třeba, že soudci budou mít povinnost vynést rozsudek nejpozději do 20 let a teprve při delší době může být amnestie nebo exitus obviněného?

O. Prochazka 3.11.2013 18:56

Re: Tak jsem si myslela, že si "Krvavé Alžběty" snad nikdo ani nepovšiml ... :-)

Jak mohla být amnestie pro největší korupčníky a zloděje, když nebyli za celou dobu odsouzeni? Proč tak hloupě žvaníte? A mimochodem, které konkŕetně máte na mysli?