27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Krize demokracie, nebo demokratické hledání?

Mezi politology a nejen u nás už delší dobu převládá přesvědčení, že je demokracie v těžké krizi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Uživatel 11.9.2017 20:48

Uživatel požádal o vymazání
O. Uživatel 11.9.2017 20:45

Uživatel požádal o vymazání
T. Cerny 11.9.2017 20:39

p.chodovsky pise representativne za celou

aktualni politickou garnituru ceska :

R. Chodovsky Datum: 11.9.2017 16:21

Nevím v jakých novinách jste si přečetl, že 90% Čechů nechce pomáhat. Pouze nechce pomáhat způsobem, který tvrdošíjně prosazujete. Způsobem, který zvedl zločinnost o desítky procent. Způsobem, který nepřináší pomoc. Způsobem, který je sebevražedný.

Recko , Italie a ted i Spanelsko diky sve mediterani poloze je zavaleno 100 tisici uprchliky.Kvoty udelali experti nasi EU kvuli tomu , jak Recku a Italii s uprchliky pomoci.

Ze Cesko s polskem a ostatnimi vychodnimi zememi " posilaji 50 policistu ma hranice EU " je sice chvalyhodne , ale jak tim tyto farizejske zeme vychodni Evropy chteji pomoci Recku a Italii? Jak si to ti naivni Cesi ( zlodej Klaus , p. Zeman , chovanec , sobotka a ostatni tutti quanti ) predstavuji jak pomoci Recku a Italii ?Vzdyt ty zeme odkud ti uprchlici prichazeji je zpatky nevezmou ! Jake Endlösung nabizeji cesi a ostatni z vychodu Italii a Recku. Nase EDU je solidarni spolecnost a pomuze Italii i Recku i bez vychodnich statu typu ceska, polska rumunska etc.Ktery politik v Cesku je pro prijeti uprchliku p.Chodovsky ?Znate jednoho jedineho ?v Nemecku to jsou krom neonacistu a AfD (Petry , Weidel , Gauland etc. ) uplne vsichni ! Ceske farizejstvi schreit zum Himmel.

T. Cerny 11.9.2017 20:21

Re: Pane Černý

Mily p. Rudolf, jiste muj dojem co se tyce svetonazoru cechu neni signifikantni, neb tu mam asi jen 20 pratel a z tech jeden jediny je pro pomoc uprchlikum . Myslim ze se zlodeji Klausovi svymi do nebe volajicimi demagogiemi ( v EU je to jako za komunismu etc. )se podarilo uplne zblbnout naproste gros cechu, kteri v mem CSR zdaleka nebyli tak rasisticky stigmatisovani.Vzdyt se podivejte an Vase Galionsfiguren Vasi uzasne politicke garnitury :

1.zlodej Klaus : hranice nperodysen pro uprchliky uzavrit

2.pres.Zeman : ditto , ministr vnitra chovanec : ditto, premier Sobotka :ditto.

Podepsal jsem sveho casu varovny manifest ceskych akademiku proti nebezpecne gradujicimu rasismu v Cesku. Klaus a jeho synove nazvali tyto akademiky " pseudoakademiky ". I u nas mame podobne rasisticke kreatury , lec tech je summa summarum nanejvys ca 10% .

Vschny ostatni strany krom AfD a neonacistu podporuji pomoc uprchlikum . Nase p. Merkel - kterou naprosto oligophrenni cesi nazyvaji po svem , po moronsky : " Hitler v sukni "ma podporu asi 70% nemcu , jeji starna jen asi 40% , za ni v odstupu soc.dem s 25% atd.atd.

S. Netzer 11.9.2017 20:12

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

Diskutér Prokop je proslulý svými argumenty ad rem.

T. Cerny 11.9.2017 20:10

Re: Lhář, lhář, lhář:

Mily p. prokop, ve Vasem Cesku naleznete jiste nejmene 90% Vasich spoluobcanu se stejnymi nahledy. Vne Ceska ale budete nastesti v naprosto marginalni mensine - treba v nasi Alternative für Deutschland s volitelnost iaktualne kolem 8%.

Jinak velke skyballon.

T. Cerny 11.9.2017 20:05

Re: A stokrát by se mohlo mluvit

Za " utlumeni migrace "uz aktivne bojoval idol p.studenta krestansky bojovnik proti islamisaci Evropy , krestansky bestialni vrah Breiwik co v ramci " aktivniho boje proti migraci " zavrazdil za par hod. 77 mladych krestanu.

To jeste zadny islamsky terorista sam nedokazal.

P. Student z Ceska tahne do pole proti zesmesnovani techto statecnych bojovniku proti migraci typu bestie Breiwika.

Vne Ceska ale p. Student prilis svych nahledovych protagonistu nenalezne.

O. Uživatel 11.9.2017 20:04

Uživatel požádal o vymazání
T. Cerny 11.9.2017 20:00

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

Mily p. prokop,

Vas komentar je vysoce kontemplativni a sofistikovany.Velmi dekuji.

Ad impossibilia nemo obligatur.

R. Tesařík 11.9.2017 19:54

Re: Lhář, lhář, lhář:

Primitivní politické agitky sem šoupete vy...

V. Student 11.9.2017 19:49

A stokrát by se mohlo mluvit

o přiblblých indiánech, kteří místo aby čelili společnému nebezpečí řešili spory mezi sebou. Tak dlouho, až se pomalu uchlastávají a pro potěchu turistů křepčí v čelenkách za almužnu.

Místo abychom byli vděční za každého, kdo je ochotný za utlumení migrace bojovat, tak z něj děláme blbce a zesměšňujeme a zesměšňujeme... Je tu pár lidí, kteří to dělají naprosto cíleně, jako by plnili jakýsi stranický úkol, ale proč se k nim přidávají i někteří ostatní, to opravdu nechápu

P. Rudolf 11.9.2017 19:01

Re: Lhář, lhář, lhář:

Tomský napsal primitivní politickou agitku, o žádné nadsázce, byť mírné, nemůže být ani řeč. Pan Zelený reagoval naprosto adekvátně, prostě sprostého lháře označil lhářem. Smlouvy EU platí pro všechny, což potvrdil i Evropský soudní dvůr a žaloby Maďarska a Slovenska zamítl. Rovněž bylo potvrzeno, že Dublin porušen nebyl a dodržování pravidel Schengenu nikdo z členů EU nezpochybnil.

Takže jen kecáte.

P. Čech 11.9.2017 18:27

Re: Pro Rudolfa Starého

To, co zde píšete je typická Klausovina. Klaus při rozbíjení OF také tvrdil, že není třeba zákonů, že se o všechno postará trh.. Ten tehdy ovšem jaksi nevznikl. Využili toho podvodníci a zloději, vesměs členové a příznivci různých politických stran, ponejvíce "bývalí" komunisté, kteří rozkradli co se dalo. A nebylo toho zrovna málo. V době, kdy žačal th nesměle fungovat, nebylo už co ukrást. Klaus může za rozbití Občanského fóra, za zpackanou privatizaci, za rozkradený majetek, který v té době patřil státu, za vznik a i pád OH, za rozbití společného československého státu, za zásadní, neuvěřitelné porušení ústavního zákona 327/1991 sb., za souhlas a podpis Lisabonské smlouvy a amnestování zlodějů a podvodníků - jeho přátelů. Stačí? Vedle Edvarda Beneše jde o druhého největšího vlastizrádce v dějinách československého a českého samostatného státu.

R. Brzák 11.9.2017 18:27

Re: Lhář, lhář, lhář:

Pan Tomský píše v mírné nadsázce - ale Vy ve svém zaslepení strachem o nadlidský projekt jednotného lidstva (zatím v Evropě) vedeného těmi nejlepšími, protože neovlivnitelnými sprostým voličem nejste schopen ani základní reflexe reality. Píšete o nedodržování smluv - ale zřejmě jen těch, které vyhovují velkým hráčům - na Dublin a pravidla Schengenu spolu s EU (tedy Německou a Francouzskou) věrchuškou nehledíte...

J. Kombercová 11.9.2017 18:21

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

Trpí jak zvíře.

M. Prokop 11.9.2017 18:20

Re: Tomský: Krize demokracie, nebo demokratické hledání?

Zatím.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/reportaz-hate-speech-aneb-jak-umlcet-hlas-internetu-fh0-/p_spolecnost.aspx?c=A170906_222318_p_spolecnost_wag

M. Prokop 11.9.2017 18:19

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

IMHO to myslí vážně. Takové postižení těžko simulovat (a domnívám se, že jsem na jeho nápady narazil už dříve).

M. Prokop 11.9.2017 18:17

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

Netzer trpí politickou myopií (kromě jiného). :-P

M. Prokop 11.9.2017 18:14

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

Tyhle bláboly jste psával i do tištěných Lidovek, že?

Držte se raději té kudly, to snad umíte.

M. Prokop 11.9.2017 18:12

Re: Lhář, lhář, lhář:

A nebozí EUrosoudruzi a EUrosoudružky smradlavé zelenorudé parkety musí zachránit svět v sestavě Zelený, agent Rudolf, na příštěku Netzer, Václavíková v utajené záloze. Ale posíleni Hájkovou zvítězíte! :-P

M. Prokop 11.9.2017 18:10

Re: Lhář, lhář, lhář:

Jo, soudruzi v Bruseli a Berlíně nerespektují dohodnutá pravidla (Schengen, Dublin), tak holt budeme muset zapracovat na té obranyschopnosti.

T. Hraj 11.9.2017 17:18

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

Ad 1) ano problem je v tom, ze obcanstvi je dnes carem papiru.

ad 2) V Nice byl pocet obeti vetsi, kdyz uz chcete hrat tuto ubohost "kdo vejš". Podstatne je, kolik privrzencu ma ten Nor (temer zadneho) a kolik jich maji dzihadisti (dle vyzkumu vyznamne procento at uz v Evrope ci jinde a predevsim i mezi islamskymi autoritami)

Ad 3) plati jen pro takova nabozenstvi ci ideologie, ktere samy tuto zasadu nepopiraji, coz islam zjevne neni.

A. Nový 11.9.2017 16:55

Vymytý mozek udělá své

Komunisti v SSSR poslaní do gulagů a nebo postavení ke zdi taky většinou stále věřili straně.

P. Rudolf 11.9.2017 16:55

Re: Lhář, lhář, lhář:

Ale že se na této smradlavé, hnědnoucí parketě sešlo pěkné bratrstvo kočičí pracky: Klaus, Zeman, Okamura, Mach, Konvička, Klaus jun., Robejšek, Tomský, Sládek a další a další odporné kreatury. A Neff jim k tomu poskytuje sokolovnu.

S. Netzer 11.9.2017 16:43

Re: Lhář, lhář, lhář:

Loví v kalných vodách.

A jinak, než pomocí lží to nefunguje.

I. Břízová 11.9.2017 16:41

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

A nechal se při tom ten otec vyfotit?

K. Zelený 11.9.2017 16:35

Lhář, lhář, lhář:

1. Na Západě ... strany hlavního ... otevřenou politickou diskusi za nekorektní a dohodly se na neformální, velké koalici a navíc si ji pojistily nevolenou bruselskou legislativou.

2. U nás naštěstí převládá zdravý rozum.

3. ... se to s byrokracií přehnalo a nedá se postavit ani kurník, natož dálnice.

Pěkné je taky, že: „ Jednou bude třeba bránit českou hranici, protože budovatelé nové Evropy tu vnější evropskou uzavřít nehodlají. To znamená volit stranu, která se umí vůči Bruselu a Berlínu vymezit.“ To jako že nerespektováním dohodnutých pravidel, ignorováním rozsudků a vůbec zintenzivněním kverulace nějak vzroste naše obranyschopnost ? Nebo snad přímo vystoupením z EU ?

No a to o vlasti co jí vovinuly mračna, tuhle švejkovinu už, pravda účinně, použil starej Sládek i Klaus, nově Konvička a Okamura, že by na tenhle starej špek hodlal Tomský lovit Obrtelovy domobrance ?

I. Břízová 11.9.2017 16:34

Re: profil p. Tomskeho v prubehu vice dekad

Nemohu si pomoci, ale mám takový dojem, že pan T.Cerny si z nás tropí šprťouchlata.

P. Rudolf 11.9.2017 16:28

Pane Černý

Píšete moc hezky (mám na mysli obsah vašich trochu lelkujívích vět), ale s těmi 90% Čechů, odmítajícími pomoc uprchlíkům, pravdu nemáte. Je jich tady sice nepoměrně víc, než v Západní Evropě, ale tak strašné to zase není.

Nesmíte soudit podle psích vyděšených stařečků a babovřesk.

O. Uživatel 11.9.2017 16:21

Uživatel požádal o vymazání