1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Kritizují mne blbečci

To prohlásila hlava státu o některých svých spoluobčanech. Tedy o těch, kteří se tu a tam pozastavují nad některými výroky presidenta státu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Džmuráň 12.10.2020 7:15

Kdyby se jednalo o někoho jiného, pomyslím si něco podobného jako o těch, kteří prohlašují něco ve smyslu, že nevzdělaní lidé volí (teď si dosaďte nějaké jméno dle libosti), je třeba je poučit a případně jim něco správného vnutit. U Zemana ale věřím, že to bylo záměrné podle hesla "tak koho jsme dnes ještě neurazili".

P. Burda 12.10.2020 5:54

Neunést kritiku, ó jak příznačné pro moudrého státníka. Nebo spíše pro senilního starce?

Moudrý člověk zpozorní u těch, kteří ho chválí, ale přemýšlí o těch, kteří kritizují. Kritik říká, co možná nechceme slyšet, ale aby nám pomohl být lepšími.

Ten, který maže med kolem úst, nám (až na výjimky) nepomáhá, ale potřebuje nás jako žebřík k vlastní moci - a našemu svržení. Byt Zemanem, dávám si bacha na Mynáře, Nejedlého, Ovčáčka i Babiše.

M. Šejna 12.10.2020 0:42

Nadpis článku mě zmátl

Vodvářka mi párkrát poté, co jsem ho kritizoval, napsal něco v tom smyslu, že jsem blbeček.

Myslel jsem, že ten článek je vzkaz Vodvářky jeho kritikům.

Teprve po přečtení textu jsem zjistil, ze Vodvářka nepíše o sobě, ale o presidentovi. ;-)

P. Burda 12.10.2020 5:48

Psal Vám pan Vodvářka, že se mýlíte, nebo opravdu použil nějaký (slabší) vulgarismus?

Pokud jste z argumentace vycítil, že nejste hoden diskuze, byl to Váš pocit - který mohl, ale nemusel, odpovídat tomu, co chtěl autor říci. Jestli ale napsal naplno, že jste inteligentně nedostačující, je Vaše současná reakce plně oprávněná.

T. Vodvářka 12.10.2020 7:41

Pane Burdo, nehodlám vstupovat do diskusí a už vůbec nějak stabilně reagovat na pana Šejnu. Pan Šejna má problém s pravdou jako entitou, neboť jsem mu před drahným časem pouze napsal, že jej považuji za hulváta. Dokladem budiž jeho oslovování pouze příjmením, což dělali zvykle naposledy lampasáci v ČSLA. Pan Šejna mi neustále podsouvá své vnímání světa a lže kupříkladu o tom, že si přeji smrt pana Zemana atd. Tento fakt nikde nedoložil a v každém mém článku vytváří virtuální realitu mého nízkého charakteru. Je typickým dokladem Freudovského pojetí reality, že své vidění okolí vnímá na ostatních, nikoli na sobě. Jen okrajově zmiňuji,. že mne nazývá vyžilým psychiatrem, což rovněž není pravda.

Toto píšu jen proto, abych Vám objasnil skutečnost. Pan Šejna mne už dávno nezajímá. Vám hezký den.

M. Šejna 12.10.2020 7:57

Pane Vodvářko,

když píšu Vám, oslovuji Vás pane. Kdyz píšu o Vás, oslovení nepoužívám.

V této diskuzi většina diskutujicich píše o Zemanovi a nikoli o panu Zemanovi.

Takže až příště zas budete lhát a vykrucovat se ze své chorobné nenavisti k Zemanovi, používejte lepší argumenty.

L. Machala 12.10.2020 7:57

R^

M. Šejna 12.10.2020 8:03

Pane Burdo,

v jeho reakci bylo sdělení v tom smyslu, že jsem poněkud alternativně inteligentní.

Sebekriticky musím přiznat, že to byla jeho reakce na moje konstatování, že jeho umanutá nenávist k Zemanovi je nejspíš už medicínská diagnóza ;-)

F. Navrátil 12.10.2020 8:03

Také jsem si původně myslel, že titulek se vztahuje k panu Vodvářkovi. Už jsem si zformuloval větu, že když pan Vodvářka nesnáší kritiku, ať neleze do mediálního prostoru. Prostě jsem podcenil jeho monománii. Měl jsem si uvědomit, že když pan Vodvářka napíše do titulku "Návod na pěstování okurek ve vysokohorských podmínkách", stejně to bude filipika proti Zemanovi a Babišovi.

Š. Hašek 12.10.2020 10:40

U mě stejné.

D. Müller 12.10.2020 0:22

No budiž.. Nechám si potisknout tričko: "Je suis un "blbeček." Co s hraběcími radami od muže, který převažující část svého života žije z peněz daňových poplatníků a nikdy nepodnikal? V době náročné pro podnikatele, zaměstnavatele, zaměstnance si zbaběle zaleze na Lánský zámek a tam s vlastním zdravotním personálem za zády, vypouští svá pseudomoudra. Vážení voliči Miloše Zemana, je toto ten muž, od kterého jste očekávali, že vás ochrání před imigranty? Před nepřízní osudu? Doufám, že jste spokojeni se svou volbou i nyní. Je to vaše dílo.

M. Šejna 12.10.2020 0:48

Vy jste volil svého kandidáta na presidenta v naději, ze on vás uchrání před imigrací a před nepřízní osudu?

A to se tady s touto svou naivitou ještě chlubíte?

D. Müller 12.10.2020 1:10

Ne. Upozornil jsem na předvolební kampaň Miloše Zemana. "Zastavme imigranty a Drahoše". A tak dosáhl většiny. No, když nic jiného, tak by jeho protikandidáti, alespoň došli k volbám po svých a nemyslím, že by se někdo z nich zdekoval do Lán a tam odsud vyhlašoval, kdo je blbeček a neschopný podnikatel. Za tento neutěšený stav jsou odpovědni voliči Miloše Zemana, toho času v Lánském exilu.

P. Burda 12.10.2020 5:44

K volbám i jinam nechť Zemana vozí klidně na kolečkové křesle nebo na rudlíku, to by mu úctu snížit nemělo. Kdo ví, jak se v jeho věku budeme pohybovat my.

Ve zbytku máte úplnou pravdu.

P. Dvořák 12.10.2020 6:51

Byl by váš kandidát Franklin Delano Roosevelt? Protože ten v posledních rocích nechodil vůbec a dokonce ani nebyl jako pilot např. v bitvě o Anglii ani jako pěšák při vylodění v Normandii.

Š. Hašek 12.10.2020 10:48

Prosím tímto pana Müllera,

aby mi krátce napsal seznam svých voličských hlasů za posledních třicet, spolu s exaktním zdůvodněním. Já začínám mít utkvělej pocit, že jsem imrvére volil blbě ......

Rovněž totéž do budoucna, poněvadž se tím zkusím řídit. Nebráním se radám. Ani v penzi.

Určitě nehrozí, že bych s Vámi zahájil nějaká kádrově personální řízení. Kvůli Drahošovi. Víte, jak to říkal Havel? No přeci - SVOBODNÉ VOLBY!

J. Jurax 12.10.2020 19:25

Ehm - "radami od muže, který převažující část svého života žije z peněz daňových poplatníků a nikdy nepodnikal?"

Předpokládám, že to vztahujete i na presidenta Masaryka.

I. Štípek 12.10.2020 0:11

Té "nelibosti" projevujete dlouhodobě nadbytek, čiliže to "považování" přichází zaslouženě.