21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

POLITIKA: Korupce a restituce

Lenka Procházková kandiduje ve volbách do senátu za Věci veřejné. Není to úplně nová informace, ale jako by ji nikdo nezaregistroval. Lenka Procházková kandiduje za Věci veřejné, stranu prolezlou korupcí, jejíž "stínový vůdce" byl odsouzen za korupci a jejíž bývalí i současní členové jsou podezřelí z korupce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Václavíková 20.9.2012 23:40

Když jsem viděla Procházkovou v televizi, tedy spíš slyšela,

měla jsem neodbytný dojem, že takhle vypadá ženská- slepice.

J. Urban 20.9.2012 23:15

Re: Nedávno jsem paní Procházkovou

Pche, slušný člověk nemá současnou katolickou církev za co milovat. A ten článek je silně mimo. VV prolezlé korupcí, na rozdíl od oranžových Grossů, Srbů, ratů a modrých Řebíčků, Tluchořů, Topolánků :-)))) Taková placená modrooranžová agitka :-/

J. Vintr 20.9.2012 0:08

Nedávno jsem paní Procházkovou

slyšel v rádiu v nějakém pořadu k těm restitucím. Přímo se zalykala nenávistí k církvi. Člověk by řekl, že ji nejmíň znásilnil farář ve zpovědnici. Jedno české přísloví říká, že šídlo v pytli neutajíš. V případě paní Procházkové je tím šídlem zřejmě výchova v bolševické rodině ...

M. Martinovská 19.9.2012 20:13

Re: Zachránit

aha. Nepochopila jsem  to, omlouvám se.

P. Jirka 19.9.2012 20:06

VV je patrně to nejhnusnější a nejpokrytečtější,

co historicky v české kotlině vzniklo. Navíc pravděpodobně s historicky nejhloupějším ministrem vnitra v historii ČR. Skutečně netuším co může někoho vést ke spojením s tímhle bahnem...

S. Netzer 19.9.2012 20:04

Zachránit

jeho život.

M. Martinovská 19.9.2012 16:27

Re: K Vašemu minulému článku,

zachránit, ale před kým?

L. Vaněk 19.9.2012 14:18

Některé věci a lidi pochopit nejde ...

Znal jsem několik lidí, kteří během sametového hupkání vstoupili do KSČ, ač se tomu celý život bránili ... O těch vím, co si o nich myslit.  -   O p. Procházkové, která se cpe do káry ... jedoucí na politický sběrný dvůr ... a je tak nevěrohodná, že Milouš Jakeš by se styděl ... Tomu nerozumím vůbec ... !

M. Pernický 19.9.2012 14:06

Re: Hodně lidí ví kdo je Lenka Procházková

 Komunismus se  ČSSR nebudoval,republika měla 15 mil, obyvatel,takže se pracovalo,abychom nepomřeli. A kdo dělá machra,že to sabotoval tak to je jeho povahou a chová se tak v každé situaci a dneska se cítí výjimečně až nadřazeně.

J. Vavrochová 19.9.2012 11:34

Vy si vážně myslíte, že VV je jediná politická strana

prolezlá korupcí? Ó, Vy naivo! Jiné politické strany, ty "zavedené", jsou prolezlé korupcí již dlouho; stačí číst noviny a sledovat úplatkářské aféry; členové ODS a ČSSD jsou většinou jejich aktéry.

V. Hajková 19.9.2012 10:26

Re: Hodně lidí ví kdo je Lenka Procházková

Naprostý  souhlas. 

A. Reček 19.9.2012 7:59

Je na tom dost pravdy.

Nevím proč z Procházkové doslova číší umanutost proti vyrovnání majetkovému s církvemi.  U komunistů to lze chápat, ale u ní jde až o posedlost.  No nic, voliči v jejím volebním obvodě ji ohodnotí.

B. Michal 19.9.2012 7:58

Re: Hodně lidí ví kdo je Lenka Procházková

Prý je můj příspěvek rasistický, zkusím přeformulovat:

Spisovatel Procházka pilně budoval komunismus, dokud sám nenarazil. Pak s ním jeho soudruzi zametli, jako před tím i s jinými soudruhy (A.London).

Jeho dcera dnes obhajuje jeden ze zločinů otcovy rodné strany.

Jedním slovem: chucpe.

B. Michal 19.9.2012 7:51

Re: Hodně lidí ví kdo je Lenka Procházková

Nevím, jak kdo zná jejich osud, ale její otec byl BRSS (budovatel rozvinuté socialistické společnosti), teprve až sám narazil (na cenzory), začal měnit názor. A pak s ním jeho bývalí soudruzi velmi ošklivě zatočili - jenže to byli jeho soudruzi. Překvapení, jaké zažil před ním třeba Artur London.

A jeho dcera teď obhajuje jeden ze zločinů partaje svého otce.

Jedním slovem: chucpe.

E. Sevrát 19.9.2012 7:45

Hodně lidí ví kdo je Lenka Procházková

a zná nelehký osud její rodiny.Ovšem kdo je Ivo Cerman,který tady začal šířit svá moudra neví asi nikdo.Prostě utřinos,zřejmě bývalý svazák .A co se týče tématu církevních restitucí tak to co hrozí při přijetí zákona dobře vysvětlil pan Rychecký v sobotním Právu.Osobně ho moc nemusím,ale jeho právní erudice je nezpochybnitelná.

S. Netzer 19.9.2012 7:04

K Vašemu minulému článku,

o "lynčování" amerického diplomata v Benghazi.

http://www.lexpress.fr/actualite/monde/asie/video-benghazi-des-libyens-filmes-en-train-d-evacuer-l-ambassadeur-americain-christopher-stevens_1162601.html

Na videu je vidět, jak se nějací Libyjci snaží Ch. Stevense zachránit.