20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
richard iii. 14.12.2006 18:03

Rozdat karty

Poslední věta mi mluví z duše. Škoda, že na ni neslyší Paroubek který bude zjevně trčet v cestě dokud bude mít sebemenší naději, že se mu podaří zastavit socanské propadání. A jsou i jiní, kteří se voleb bojí jak čert kříže.

Alan 14.12.2006 20:06

Re: Rozdat karty

Karty se znovu rozdávat nemohou,je tady z ústavy potřebný třetí pokus.Paroubek nikomu nestojí v cestě.Ten,kdo ho má překonat,musí na to mít,musí to s ním umět.Par. je velmi schopný polit. hráč. ODS to neumí a křičí : to my ne,to Paroubek.Prosím vás,vzpamatujte se.Není vám už trapně z toho nadávání na Paroubka?

pragmatik 14.12.2006 22:41

Re: Re: Rozdat karty

Paroubek je určitě ve velmi silné pozici. ODS vyhrála volby i když jen s malým rozdílem před ČSSD. ČSSD se opřela o KSČM a tak máme pat. Plichta nejde uhrát bez rozumného ustoupení některé půle parlamentu, či přetáhnutí poslance z protivné strany. Paroubek drží své poslance tvrdě pod krkem, čiže stále plichta. Co s tím?! Stát potřebuje vládu a normální fungování parlamentu. Paroubek nabízí jedině návrat politiky před volby. Na to volby nedaly nikomu mandát. Chceme a musíme mít řadu reforem abychom nezadlužili ještě více naše potomky. O to jde hlavně voličům ODS. ČSSD přestala být progresívní stranou a chce zakonzervovat stávající stav. Bez voleb se dříve či později neobejdeme. Paroubek ale trvá na svém. Třetí šanci jemu a pak se bude bít o co nejdelší udržení moci. To má minimálně půl národa podle vás sklonit hlavu a nechat se vykořisťovat dál státem, který rozmařile rozhazuje naše vydřené a vypůjčené peníze?! Dluh státu je bilion a roste dál. Máme vás nechat přivést republiku do státního bankrotu?!Proto křičí, kdo má soudný rozum. Když budu čerpat sociálku a podpory, bokem přivydělávat, státu nic nedám, budu držet hubu a volit vás. Ale mně rodiče vychovali poctivě. Nebát se a nekrást! Okrádat se ale nenechám! Není vám trapně žít z cizích peněz?! Jedině reformy!! Jiná cesta nevede. A diktátora nechci. Já VELKÉHO VŮDCE nepotřebuji!

kamil 15.12.2006 10:24

Re: Re: Re: Rozdat karty

Asi jste si nevšimnul, že největší deficit v historii právě navrhla vláda ODS, tak už s tím strašením dluhy státu přestaňte. Zadlužují se skoro všechny vyspělé státy a žijou, tak o co Vám jde ?

Realista 14.12.2006 17:07

Poslanci Melčákovi

Tak, tak - vemi levicový poslanče Melčáku, držte se a podporujte ultrapravicovou vládu ODS, podporujte prosím velmi levicový poslanče ODS-áckou modrou šanci!

Vždyť ČSSD a i Vy, jako její kandidát, jste lákali voliče tím, že nepodpoříte darebáctví proti obyčejným lidem a ve prospěch bohatých, zvaný MODRÁ ŠANCE.

Tím, že se budete držet poslaneckého mandátu, získaného v barvách ČSSD a budete podporovat Modrou šanci a vládu ODS, zcela jistě ukážete celému národu, že jste charakterní člověk, a ne zkorumpovaný darebák, že ????

Pavel 14.12.2006 18:44

Re: Poslanci Melčákovi

Mám pocit, že se spíš nebál vzít rozum do hrsti.

Volič 14.12.2006 16:08

Konečně správné rohodnutí.

Paroubkovi a jeho šibalům se nedá věřit ani slovo. Nejlépe to bylo vidět při jednání o rozpočtu.

Alan 14.12.2006 20:09

Re: Konečně správné rohodnutí.

Vy věříte šibalům z ODS?Myslíte,že slovo šibal se hodí jenom na socany?

odborar 14.12.2006 9:44

Mohli jte mít vládu..pfff...a krásnou...

Umělé úsměvy, laciné potřesy rukou, převaha mandátů ČSSD a KDU-ČSL proti ODS. ctví , téměř žádnou reformu důchodů. Státní dluh se krásně propadá do deficitu jak za šťastné osmileté vlády ČSSD, poslanci si porcují medvěda se stále větším nenasytným apetitem a deficit financování důchodů je opět kvůli tomu zpozdí jako každý rok. Poslanci si zase rozdali své funkce ve výborech a podvýborech za mrzký peníz 18000 Kč pro předsedy a 9600Kč pro místopředsedy. Slovo poslanec se stalo hanlivou nadávkou, novináři je musí oslovovat pane předsedo či místopředsedo.neomezená imunita trvá. Zkrátka už jsme byli od dohody šťastného bytí opravdu jen milimetry..jen milimetry.

 Ale já jsem řekl NE. Žádná převaha mandátů ČSSD a KDU-ČSL, žádné procování medvěda v příštím rozpočtu, žádné prebendy uměle vytvořeného funkčního v různých zbytečných klubech a výborech. Budou to funkce neplacené, čestné. Důrazná a hluboká reforma zdravotnictví v návaznosti na osobní účty pacientů u pojišťoven, kteří už si ohlídají jak spotřebu léků tak nadměrné návštěvy u lékaře. Důsledná reforma důchodů s odděleným důchodovým účtem od státního rozpočtu, aby  se nemohl rozkrást. Snižování deficitu a splácení dluhu. Snižování daní a zdravotního, sociálního pojištění , snížení příspěvku na zaměstnanost, který se na konci roku vždy rozkrade při porcování medvěda. Imunitu poslanců jen po dobu mandátu a to ještě jen na výroky.Když vládu, tak pro všechny….a především pro občany, kteří z toho musí mít nejvíce.;-D

Pert1 14.12.2006 12:27

Re: Mohli jte mít vládu..pfff...a krásnou...

Odboráře nesnáším, ale píši jedničku s hvězdičkou. Je ještě spousta  nutných věcí. Dávky na děti do počtu čtyř. Neposíláš děcky do školy, ani korunu a pěkně do lochu...........

Malý Aston 14.12.2006 12:54

Re: Re: Mohli jte mít vládu..pfff...a krásnou...

Souhlasím a také píši jedničku.My občané jsme uzavřeli smlouvu se státem aby za nás a pro nás řešil věci veřejné a to ekonomicky,úsporně a efektívně.Je jedno,zda jsme příznivci levice nebo pravice nebo obojetní.Proto formou daní přímých i nepřímých platíme stát. Aby to bylo demokratické zastupují nás naši poslanci,které jsme svobodně a tajně zvolili a dali jim moc zákonodárnou.Stát a poslanci nemají dnes nic jen naše daně a možnost si pujčovat a za hospodaření nenesou žádnou přímou odpovědnost.Ta zůstává na nás a na našich dětech a vnucích a vnučkách.Řízení společnosti diktátem jedné politické strany jsme již vyzkoušeli a ono to nefunguje.A dnes je tady máme zase. ČSSD+KSČM jedna politická strana,jejich hesla vše je zadarmo,my Vám dáme na pastelky,my Vám všechno zajistíme.Nic nezajistí jen rozkradou a nás zadluží.Nic není a nebude zadarmo.Pokud to občané nepochopí,vždy se najde nějaký Paroubek a nějaká politická strana končící s ideologií .. ismem.

janoryna 14.12.2006 15:32

Re: Re: Re: Mohli jte mít vládu..pfff...a krásnou., ale rozpočet konečně sestavila.

pravicová vláda ! je konec s levicovým mrháním s penězidaňových poplatníků. nový rozpočet je prvním krokem k vyrovanému státníu rozpočtu. Proti očekávanému schodku 180 miliard jak nám po volbách oznámil ministr finací Tlustý je nyní jeho zásluhou už jen asi 90 miliard. Tkaže shnalzdroje za 90 miliard. Z toho plzne, jak pán Bůh dá, že již příští rok bude rozpočet vyrovananý.

pH 14.12.2006 14:01

Re: Mohli jte mít vládu..pfff...a krásnou...

Prevaha mandatu CSSD+KDU-CSL nemohla byt vetsi nez prevaha mandatu ODS+KDU-CSL. To, ze ODS trvala na vetsine pouze pro sebe vypovida pouze o jejich neprimerenych narocich vzhledem k volebnimu vysledku. Ale je pravda, ze to "jen" potvrzuje jeji totalitni manyry z poslednich mesicu.

Pavel 14.12.2006 8:59

Tomu říkám alibi

Ministr financí si myje ruce nad státním rozpočtem. To má logiku.

Karel 22 14.12.2006 7:49

Průsečíky - geometrický problém

Autor článku píše: "Diskutovat o „průsečíku programů“ je dnes už absolutně prázdné mlácení

slámy. Žádný takový průsečík programů ODS a ČSSD neexistuje."

Musím vyvést autora z omylu. Kdyby se věnoval geometrii, věděl by, že rovnoběžky se protínají v nekonečnu. A společným průsečíkem programů všech politických stran je totiž BLAHO LIDU. Jen se zeptejte bolševiků, lidovců atd., jestli to není jejich společným cílem. Všichni ten průsečík odsouhlasí. Nicméně "porcování medvěda" svědčí o tom, že lžou. Závěr: Závažná politická jednání o průsečících jsou vždy "mlácením prázdné slámy".

zlý kukuč 14.12.2006 8:34

Re: Průsečíky - geometrický problém

jakmile politici začínají hovořit o mém budoucím blahu začínaám počítat kolik mne to bude zase stát

tony 14.12.2006 12:25

Re: Průsečíky - geometrický problém

A co mimoběžky?

Pavel 14.12.2006 18:48

Re: Re: Průsečíky - geometrický problém

Tak ty se vždycky protnou.

nup 14.12.2006 7:34

A budeme rozdávat karty tak dlouho,

dokud nám Dalíkem s Kubiceho navštívenkou nezařídí čtyři esa do ruky. Pak budeme možná spokojeni. Někteří naši ráznější spolupracovníci (Bém například minulou neděli) pak ještě zvažují přehodnotit ponechání již rozdaných karet v rukou ostatních hráčů.

AGO 14.12.2006 7:33

Porcování medvěda

je něco tak nemorálního, že se chce člověku z toho zvracet.Kde berou právo tito vyvolenci stran rozdělovat plody našich daní pouze a jen do své sféry vlivu.Chovají se jak novodobí feudálové, kteří blahoskloně chtějí ukázat jak jsou vlivní,jak jsou jedineční a vzácní.Vede to pouze k politické korupci a k nasrání obyvatelstva.

radek 14.12.2006 7:24

Dalíkův scénář,

se naplňuje, pohráli si s nimi. A s našimi nervami taky. Já jim to ve volbách oplatím, co vy ?

hodne neRath 14.12.2006 8:07

Re: Dalíkův scénář,

ale ja jsem zatim spokojen... ja bych jim oplatil kseft s Velkym Jyrkou

o´hafra 14.12.2006 14:55

Re: Dalíkův scénář,

Já jsem zatím vcelku spokojená. Tenhle typ bezvládí mi příliš nevadí. Moc mě baví, jak se Jyrka čím dál víc potí.

mojo 14.12.2006 3:02

Bartoň!!!

Pane Bartoni!!!

Jak se vůbec může, byť i podprůměrně inteligentní člověk, snížit k výroku, že "žádný průsečík programů ODS a ČSSD neexistuje".

Bolševici z ODS a titíž z ČSSD přece nemusí hledat žádný průsečík!!! Kde jste žil, Bartoni, v letech 92-97, kdy sociální stát slavil v české republice později již nikdy nezopakovaný sukces!

mám kamráda, který říká: To bych blil..!!!

SUZUKI 14.12.2006 6:36

Re: Bartoň!!!

Já bych tomu Vašemu kamarádu ještě poklepal po zádech aby se vyblil pořádně. Pořád se odvolávat na balševiki v ODS a nic proti tomu neudělat, jen kritizovat to dokáže každý blb a ten ať blije. Stav je takový jaký je a ten Váš kamarád se musi v demokracii podřídit většinovému názoru a volit stranu která je mu blízká a konečne, když je tak chytrý ať se nachá zvolit třeba prezidentem.

Petr1 14.12.2006 7:39

Re: Bartoň!!!

Mojo, vyjmenujte prosím pár bolševiků z ODS.

nup 14.12.2006 7:50

Re: Re: Bartoň!!!

Pospíšil, Tlustý, Kubera, Kočárník, Klak, Dyba, kandidát Klaus, ... stačí, ne?

Petr1 14.12.2006 8:01

Re: Re: Re: Bartoň!!!

Nupe, Kočárník, Klak, Dyba- neznám. Ale znám následující:

Jan Kavan, členem KSČ, styky s STB, Z.Škromach, 1982-1989 člen KSČ, J.Rusnok, 1988-1989 kandidát KSČ, J.Tvrdík, 1988-1989 kandidát KSČ, E.Zeman, 1966-1970 člen KSČ, J.Schling, 1981-1989 člen KSČ, M.Kraus, 1984-1991 člen KSČ, Jiří Václavek, 1964-1968 člen KSČ, František Strnad, 1984-1989 člen KSČ, Miroslav Svoboda, 1985-1989 člen KSČ, P.Dostál, 1962-1969 člen KSČ, K. Šplíchal, 1983-1989 člen KSČ, Miloslav Vlček, 1983-1989 člen KSČ, Petr Ibl, 1984-89 člen KSČ, Miloš Melčák, člen KSČ, Josef Smýkal, členem KSČ, Jan Mládek, 1987-1989 člen KSČ, J. Palas, 1980-1990 člen KSČ, M. Emmerová, 1966-1969 členka KSČ, A. Sýkora, 1983-1989 člen KSČ, Rudolf Tomíček, 1967-1990 člen KSČ, Hana Šedivá, 1979-1990 členka KSČ, V. Laštůvka 1966-1969 byl v KSČ, J. Kubinyi - do roku 1990 člen KSČ, R.Kopecký, 1981-1989 člen KSČ, Alfréd M R.Kopecký, 1981-1989 člen KSČ, Alfréd Michalík, do roku 1990 člen KSČ, Oldřich Němec, 1976-1990 člen KSČ, L. Skopal, 1983-1989 člen KSČ ........stačí, ne?

nup 14.12.2006 8:26

Re: Re: Re: Re: Bartoň!!!

1) Ptal jste se po bolševicích v ODS, dostal jste odpověď.

2) Že je neznáte / nechcete znát / zapomněl jste / trpíte selektivní pamětí, je Váš problém.

3) Na ten Váš dlouhý opsaný seznam mám jedinou rekci: "Kolik je 2x2?"  "4"   "4 neznám, ale zato znám:  3x3=9, 5x5=16, 9x9=81, ..." Capišto?

Petr1 14.12.2006 9:22

Re: Re: Re: Re: Re: Bartoň!!!

Nupe, Nupe, kapišto. Pokračujte ve vyjmenování bolševiků v  ODS , postech zákonodárců. Nímandi mimo parlament mě nezajímají. A co takhle Šlouf, Přibyl? Znáte?