12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

POLITIKA: Konec chameleona

Sedm v krabici v českých je pro středočeského hejtmana Davida Ratha definitivní tečkou za jeho politickou kariérou. Politických stran stihl vystřídat několik, na levém i pravém spektru, jeho angažmá v ČSSD ale podle všeho bude posledním. Samotné zatčení Davida Ratha a dalších sedmi lidí nicméně až takové překvapení nebudí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Němec 29.5.2012 17:31

Je to

Je to předhozená rybička těmi protřelejšími mafiány. Přece takovému špiteráčkovi je třeba dát na vědomí kdo je tady pánem!

J. Boleslav 29.5.2012 20:34

Re: Je to

Protřelejší mafiáni možná nejsou tak přesvědčeni o své velikosti, jedinečnosti a nedotknutelnosti. Co je prosím Vás špiteráček?

J. Urban 29.5.2012 13:26

Konec chameleona ještě nenastal.

Ostatně chameleon je příliš vznešené označení pro osobu, kterou si občané najali jako svého slouhu a slouha díky partajkracii hypertrofoval do obřího parazita. Ten konec nastane až tehdy, až parazit rát přijde nejen o svých "sedm v českých", ale i o všechen svůj majetek. Právně by to v právním státě možné bylo. Na náhradu způsobené škody (a mohla a měla by ho žalovat za morální újmu i jeho rodná oranžpartaj - např. dostane-li čssd v příštích vobách díky rátovi o 500 tisíc hlasů míň, bude to o 50 mil. Kč míň do partajní kasy) by mu koneckonců vybrané úplatky ani nemohly stačit.

J. Boleslav 29.5.2012 20:32

Re: Konec chameleona ještě nenastal.

Já bych jeho finanční možnosti nepodceňoval, kdoví, kde všude má ještě co ulito.

P. Pavlovský 29.5.2012 7:06

Už jsem zde predikoval několikrát

Pokud bude kauza odebrána L. Bradáčové, vzbudí to takovou nevoli už takhle velice naštvaných občanů, že tzv. TV krize bude proti tomu selankou a pád vlády bude pouhým vedlejším efektem. Sám nejsem zapálený demonstrant, ale tentokrát bych rozhodně šel, resp. chodil.

   Předpokládám, že toto si uvědomují mnozí, a že bez ohledu na kompetence vlády, ministra spravedlnosti, nejvyššího státního zástupce atd., učiní všichni zodpovědní činitelé všechno, co lze, aby takovému neblahému vývoji zabránili.

  Stane-li se, může L. Bradáčová s úspěchem rovnou kandidovat na funkci prezidenta republiky - pokud na ni není příliš mladá. Konječně, na známkách by vypadala dobře.

 

F. Pavlis 29.5.2012 8:23

Re: Už jsem zde predikoval několikrát

Pane Pavlovský, respektuji vaše predikáty. Snad jen malou poznámku. Mívají někdy podobu přání, které je otcem myšlenky.  Kauza Dr Rátha bude mít jistě nějaký vývoj. Ovšem co je skutečně v pozadí ví jen málokdo. A nepoví.  Demonstrace typu  TV krize kvůli Dr. Ráthovi asi nebude. Bylo by příliš mnoho hasičů takového zapálení. Myslím si to proto, že nejde o NÁS, ale o NĚ a na to jsou jiné "strukturální postupy řešení". Bude-li to jinak, pokorně se vám omluvím.

R. Langer 29.5.2012 9:50

Re: Už jsem zde predikoval několikrát

Mám stejný pocit...

J. Boleslav 29.5.2012 20:30

Re: Už jsem zde predikoval několikrát

S lecčím co píšete souhlasím. V pozadí Drathovy kauzy ale nebude podle mně nic jiného, než normální policejní práce na grázlovi, který už lezl krkem kdekomu, včetně některých svých partajních soukmenovců.

I. Malypetr 29.5.2012 9:54

Re: Už jsem zde předpokládal...

Mou nevoli vzbuzuje přidělení kauzy Brnem do Ústí.Až mi bude toto vysvětleno,začnu se zaobírat jinými podivnostmi celé kauzy.

K. Luboš 29.5.2012 10:21

Re: Už jsem zde předpokládal...

Ježíšmarjá, co na tom chcete vysvětlovat. Praha by to přikryla. Vyšetřila třeba takový Rampula už něco? Jak dlouho už vyšetřuje třeba takového Bartáka anebo Vondru? Museli přece najít takové zastupitelství, kde politici nemají svého člověka. No a vidíte Bradáčovou! Pacuje půl roku a je vymalováno.