18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xxx Kubeš 11.2.2008 17:54

Autorovi

R^

hynek pirkstejn 11.2.2008 17:46

re.komunistum vysel plan

hynek pirkstejn 11.2.2008 17:45

re.komunistum vysel plan

Pres veskery bordel a zmatky s Bushovyn zvolenim v roce 2000 nesedela a nesedi ve Snemovne reprezentantu Kongresu USA ctvrtina komunistu.Mlada americka republika na zacatku existence s proanglickymi loyalisty pekne zatocila.Silny stat nemuze stat na bordelovem zaqklade.V roce 1993 mi muj mentor pred smrti rekl.Tohle neunesu.Ja ti rikam nevmesovat se,zadny emigrant na to nema pravo presto jak mnoho jsme pro ne udelali,coz oni nikdy nepochopi.Zrovna tak nepochopi,ze socialni demokracie s velmi levicovym kridlem vice nez nahrazuje touhu po socialni   politice.Vsichni zklamali meli je zakazat.Ted se s nimi potahnou po dve generace jako degenerovani sasci.Neslo o pronasledovani radovych clenu,ale vyrikat si to a skoncit s KSMSBSTS.Vymluvy,ze je pozde jsou nechutne.Co vsak cekat od urovne,ktera v inak mimo politiku vyjimecnem narode zbyla.Vypada to,ze v politice jsou naklonovani potomci pana Josefa Vyskocila.

Kuňka 11.2.2008 17:35

Komunisti jsou žáky ODS a naopak

Pro komunisty je Topolánek s Talmanovou a Filip je asi vydiratelný jak před rokem na něho útočila ODS vemte si všechny noviny měl oko přivřené a dnes je jako jejich bratr Nezapomínejte a bděte řekl jejich učitel Julius fučík ODS jde jako vedoucí síla a strana státu Vypadaly i tak volby protože si mysleli že to mají v kapse jak za Husáka neměly ani počítače

jirka.s. 11.2.2008 17:46

Re: Komunisti jsou žáky ODS a naopak

Velice přehledný, výrazný a sdělný příspěvek! Až jsem se lek ! 8-o8-o8-o

Miloš Zfrantišku 11.2.2008 15:23

Pane Bartóň,

jako obvykle jste zcela mimo. Bursíkův popis Klause zcela odpovídá skutečnosti. Ovšem, kdyby ODS měla jenom trochu, trošičku za ušima a jako kandidát ji nenapadl nikdo jiný než Klaus (to bychom od ODS chtěli příliš), tak by ho sice podporovala, ale spíše nenápadně. Myslím že už by seděl zase na Hradě. A my co ho nemusíme a zároveň nesnášíme Paroubka i bolševiky bychom to už nějak vydrželi.

ibo 11.2.2008 15:39

Re: Pane Bartóň,

Koho teda vlastně musíte?

Karim 11.2.2008 22:19

Je to bida, ale neni mi sympaticky ani Paroubek, ani Klaus.....

... a myslim si ze takovych lidi muze byt dost - i kdyz asi mene nez socdemackeho proletariatu postizenych zaslepenym adorovanim Klause. (Klausuv approval rating je dost vysoky a musi zahrnovat i soicdemacke a komunisticke volice.....)    Po 89 jsem nikdy nehlasoval pro levicovou stranu. Kupodivu toto u mne neni spojeno se slepym adorovanim Klause. Z ruznych duvodu mi pripada jako laciny demagog a populista, zhuste tez jako suverenni lhar.  Na rozdil od otevreneho hulvata Topola je Klaus "skryty".   Viz jeho sms o falesenem topolovi, kterou se snazil na verjnosti popirat.   

"Prazdny a falesny Topol" je sice nekdy udesny hulvat a primitiv a Dalik vypada misty jako sejdir, ale Topol ma svatou pravdu v nekolika vecech: 1) Klausuv famulus Tlusty je podvodnik, ktery nepatri na ministerstvi financi (kde se silne anagazoval jako lobbysta za sazkarskopu firmu Synot). 2) znovuzvoleni VK nikdy NEBYLO predmnetem koalicni smlouvy .

Pote co Topol verejne vyhlasil bod 2, Tlusty zacal VEREJNE  vyhrozovat vnitrostranickym pucem.  Ten by znamenal Topoluv pad v odvetu za pad kadrovaka Klause a navrat Tlusteho na ministerstvo financi.  Samozrejme za ucasti i nekterych socdemackych mafistu - kamosu Tlusteho z pusobeni v CKA.  

Suma sumarum: prosazeni VK do koryta se chte nechte stalo pro ODS dulezitejsi nez udrzeni reformni vlady. Koryto na ministerstvu financi a podpora SYNOTU je pro Tlusteho dulezitejsi nez udrzeni reformni vlady. O tomto je dnesni sirtuace v ODS.

argo 11.2.2008 15:08

ztráta paměti

Fascinuje mne, jak tito "rádobykomentátoři" rozdávají své pravdy. Pokud si dobře pamatuji, tak na tom balkóně v Lánech kynul televizním kamerám po první volbě Klaus s vysmátým Grebeníčkem...

Radek J. 11.2.2008 13:07

modry zakal

"Náhlá zdravotní indispozice dvou potenciálních údajných volitelů Klause může být samozřejmě pokusem dojednat pro Klausovu podporu ze strany KDU-ČSL ještě mnohem výhodnější podmínky."  Se lidoveckym senatorem si nekdo promluvil na zachodku tak, az se stary pan sesypal....a pan Barton nas vzapeti oblazi spekulaci o tom, ze KDU licituje. Nechutne.

janoryna 11.2.2008 12:58

komunisté zradili prezidenta.

už jim nestačí společná fotka na balkoně. takže kandidáti, polepšete se !

Milan 11.2.2008 12:23

Podle mě...

jestli KSČM tam bude vnucovat dalšího kandidáta,tak tím Klause postrčí na hrad,protože mu bude stačit o 40 hlasů méně.

vita 11.2.2008 10:22

Jistěže komunistům vyšel kalkul.

Co chtěli? No přece ukázat svou váhu. A to se jim taky dokonale podařilo.

ČSSD a SZ je postavily před hotovou věc - bude to Švejnar a s vámi se nikdo bavit nebude. V blahé představě, že komunisté sklapnou kufry, jenom aby neprošel Klaus. Už před lety s něčím podobným přišel Špidla - ve druhém kole senátorských voleb odmítl podporu komunistickým kandidátům tam, kde šli proti sobě komunista a ne-ČSSD. S představou, že komunsirti stejně podůoří kandidáta ČSSD proti ODSákovi - a oni mu ukázali, že už neé...

Takže teď KSČM předvedla svoji váhu - a bude licitovat co za ni. Navrhovat někoho jiného nebude - Švejnar + kdokoli = Klaus. A Klaus už zklamal. Jak KSČM, tak ČSSD. A Zelení jsou konzistentní - Klause ne. Toho by voličům nevysvětlili.

Takže další volba bude zase Klaus - Švejnar. Situace zpřed 5 let, kdy ČSSD tahala z klobouku králíka za králíkem - a nedokázala se na něm shodnout ani sama, se opakovat nebude.

jirka.s. 11.2.2008 17:50

Re: Jistěže komunistům vyšel kalkul.

Však on přijde čas a sosani vytáhnou z klobouku toho pravého králíka, pardon, žabáka!

http://www.photo-base.biz/displayimage.php?album=topn&cat=0&pos=13

Lagron 11.2.2008 9:28

kušte už všichni!

Vaše "úvahy" stejně nemají žádniu cenu. Rozhodnou opět ti stejní hochštapléři, tak nač ten povyk? 8-o

Letowitz 11.2.2008 7:11

Jsem pro BOBOLAND

 a Myckey Mouse by mohl být předsedou parlamentu ;-) .

J.B.Marconi 11.2.2008 3:48

Paroubek s Bursíkem musí uplatit Filipa.

Jinak je jistý debakl Švejnara . Včerejší ČT a  Moravcovy otázky mě utvrdily opět o tom, že se studovaní hlupáci mohou dostat do pozic vedoucích kafrátorů a žvanilů ve společnosti. (Moravecl, Liška, Sobotka) Jak je u pana Moravce zvykem, důležité otázky nepadly. O tom, jak odejde od voleb 15.2.08 pan veřejnoprávní kandidát – Švejnar, záleží jen na ODVAZE strany KSČM.  Správně pan Moravec zpozoroval, že jsou doběla rozpálení pánové Bursík i Paroubek.  Již se přímo děsí, že nebudou moci uplatnit ani v naší politice oblíbenou pozici - druhého vítěze. Totiž, ať KSČM nanominuje a bude volit Hurvínka nebo V.Moravce, je jasné (na základě rozložení sil mezi poslanci), že se tento kandidát probojuje do druhého kola II.volby prezidenta. Švejnar vypadává již v prvním kole. Neboť prohru v senátu má jistou. Stejně tak, jako má u poslanců  v prvním kole II. volby jasnou podporu KSČM a ODS  jakýkoliv kandidát KSČM právě proto, aby se dostal tento kandidát do II. kola.  Filip jásá, Paroubek i Bursík už nyní praskají vzteky. Už se na tu švandu těším, jak ČSSD + ZELENÍ uplácí KSČM. To je svatá trojice, tyhle tvrdé palice.Pane Liško, dal jste to na sobě příliš vidět vaše zelenáčství. Lidovci, ač to nepředpokládám,  mohou jmenovat svým kandidátem pro II. volbu mimo jiné třeba i pana Švejnara nebo pana Klause. Asi je málo EKO energie a vám se těžko rozsvěcuje, pan Moravec šetří a má zhasnuto stále. Doufám, že ČT na II.kolo nepostaví na hrad zase hlasatele z 4. veřejnoprávní ligy. Škoda, že mezi námi není pan Jaroslav Hašek – 3.díl Šejka by napsal v rekordním čase a na Nobelovu cenu. R^>-Rv

Ale 11.2.2008 8:34

Re: Paroubek s Bursíkem musí uplatit Filipa.

Pokud ve sněmovně postaví komunisté kandidáta (Grebeníček), socialisté a zelení kandidáta (Švejnar), ODS kandidáta (Klaus), tak Klaus má jasných 81, pravděpodobných 83 hlasů, Grebeníček 26 hlasů, na hřišti zůstane 91 hlasů, včetně 14 lidovců, bez nich 77. Znamená to, že o postupu do druhého kola může rozhodnout pouze KDU-ČSL tím, že chybějících sedm hlasů dodá Švejnarovi a pro Klause nebude hlasovat, případně nemůže dát Klausovi více, než tři hlasy (a ostatní Švejnarovi.

Úplně optimální situace nastane, když pro Klause zahlasují 4 lidovci a bude mít 87, deset lidovců pro Švejnara dá taky 87 - a plichtu pravidla postupu do druhého kola řešit neumí ;-D

350 11.2.2008 8:58

Re: Re: Paroubek s Bursíkem musí uplatit Filipa.

Tento případ ústava řeší - při rovnosti hlasů v jedné z komor pro více kandidátů rozhoduje větší počet hlasů v obou komorách dohromady. Pokud by ale i ten byl stejný, tak to už opravdu neřeší. ;-)

Stachanov 11.2.2008 3:09

Klausovi dochází dech

po trapasu s Weigelem i trapně vyrovnaný výsledek a Švejnar mu jde tvrdě po krku. Paradoxně až teď, kdy Klaus hraje už jen pro radost a má i pravdu s eurohujerstvím a zelenými šarlatány, mu to havlisti a eurotlové spočítají. Letos asi Mejstřík nebude chtít rušit Den žen, mediální slávu už si vydobyl. Ale že by Klaus po letech soupeření s kdekým podlehl hysterické diletanstké huse Kateřině Žak, úlisákovi Bursíkovi a šplhounovi Švejnarovi,který neví, co je napsáno na ubrusu, co by mu vlál nad Hradem, to by tedy byla potupa :-/

Mišák 11.2.2008 3:16

Re: Klausovi dochází dech

Trapas - to je fakt, co se má co hradní nestraník Weigel scházet s nějakým členem ČSSD, když to Paroubek nepovolil. To mu zase dělá Zeman naschvály.

Pišta 11.2.2008 8:36

Re: Re: Klausovi dochází dech

A proč hned Ódeesáci vyhrožovali soudama, když se to provalilo? Co je na tom tak naštvalo? Záhada! Paroubek o soudech snad nemluvil?

derik 11.2.2008 7:25

Re: Klausovi dochází dech

To popisujete jako soutez prezidentskych kandidatu. Ve skutecnosti ale jde o to aby Paroubek posilil a upevnil si moc. Proto vyzaduje verejne hlasovani. Hodne bude zaviset na tom co Paroubek slibi Filipovi. Zeleni a Nezavisli tomu delaji jen krovi a dodavaji legitimitu.

ph7 11.2.2008 7:48

Re: Klausovi dochází dech

.. a ještě se těším, až si Paroubek se Zelenými vytře ....., až je nebude potřebovat

Fynn 11.2.2008 9:38

Re: Re: Klausovi dochází dech

No, upřímně řečeno, ODS si se zelenými vytírá stále.....

JE 11.2.2008 10:43

Re: Re: Re: Klausovi dochází dech

A nepřijde Vám to naopak? Například: 6 poslanců blokuje výstavbu nových jaderek, takže za nějakýh 5-10 let bude elektřina dražší o 100 %. Pokud vezmete v úvahu sílu zelených v parlamentu a jejich zastoupení ve vláde a míru uplatnění jejich volebního programu, pak jste snad slepý nebo blbý nebo zaujatý, pokud nedokážete objektivně vyhodnotit, kdo s kým si co vytírá!

Pišta 11.2.2008 8:49

Re: Klausovi dochází dech

Ale, že to soupeření pro radost prožívá! Podle jeho zarputilého výrazu a hysterie Dévéťáka se Špuličem mobilovým, by se mohl člověk domnívat, že jde Klausovi přinejmenším o život!  Kdyby nebylo ulisného Bursíka a husy Kateřiny , mohl si Dévéťák  o vládě tak nechat leda zdát. I s Melčákem a Pohankou.

Marcela 11.2.2008 12:51

Re: Re: Klausovi dochází dech

Piošto, Vy jste stejné hovado jako Bursík, Hašek, Paroubek a spol., to je snad nakažlivé.

ilna 11.2.2008 15:26

Re: Re: Re: Klausovi dochází dech

nenadávej. Pišta má pravdu.

jakovy 11.2.2008 17:04

Marcelo, Re: Re: Re: Klausovi dochází dech

R^