27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
edith 11.1.2006 19:34

Olympijské hry

Celý civilizovaný svět odsuzuje porušování lidských práv v Číně, ale Olympijské hry tam budou.
q 10.1.2006 19:09

Z Britských listů - ale je to k věci...

Myslím, že toto stojí za přečtení - http://www.blisty.cz/art/26501.html Pro milovníky komunistů vyjímám několik pasáží: 26. Podle některých názorů (přesné údaje nejsou dostupné) může množství lidí zabitých komunistickými režimy v různých zemích nebo oblastech mohou bát následující: : * Sovětský svaz: 20 miliónů obětí * Čína: 65 miliónů * Vietnam: 1 milión * Severní Korea: 2 milióny * Kambodža: 2 milióny * Východní Evropa: 1 milión * Latinská Amerika: 150 000 * Afrika: 1,7 milión * Afghánistán: 1,5 milión Tato čísla zahrnují různé typy vražd: individuální i kolektivní popravy, úmrtí v koncentračních táborech, obětí hladomoru a deportacích.
IS 10.1.2006 19:32

Re: Z Britských listů - ale je to k věci - zločinecká EU

Jakýsi výbor EU se snaži kriminalizovat Čínu, se kterou EU i USA vedlou čilé obchodní styky. Vzhledem k podpoře režimů, které označuje výbor za kriminální, je asi EU také zločinecká organizace a je nutno ji pravděpodobně tvrdě odsoudit.   
Ladislav N. 10.1.2006 19:47

Re: Re: Z Britských listů - ale je to k věci - zločinecká EU

Zločinci jsou hlavně komunisté. I ti čínští...
Lindr 11.1.2006 6:58

Re: Re: Re: Z Britských listů - ale je to k věci - zločinecká EU

Kdo je zločinec záleží také na úhlu pohledu a také jak kdo chce události vidět.
q 10.1.2006 20:08

Re: Re: Z Britských listů - ale je to k věci - zločinecká EU

Ne.Jen konečně někdo, kdo se na evropské úrovni snaží vypořádat,alespoň morálně s komunistickou minulostí.
mik 10.1.2006 23:29

Re: Z Britských listů - ale je to k věci...

Tak to blici listi zase lze ve prospech ruska. Oficialni ruske zdroje tvrdi, ze v gulacich bylo povrazdeno 40-60 milionu lidi. Rusti a cinsti komuniste smele predci i Hitlera.
Ivan 10.1.2006 17:20

Akorát nevím, jak názory komunistů souvisí se zakazováním KSČ.

Názory se přece v demokracii nezakazují, ať jsou jakékoliv. Je úplně jedno, jaké názory komunisté, nacisté, rasisté a nevím kdo ještě zastávají. Žádné názory se nesmí zakazovat. Proto také ani omylem nežijeme v demokratickém systému. I kdyby někdo hlásal, že se mají blondýni stahovat z kůže, nemá se mu takový názor zakazovat. Jedině činy se dají trestat. Vychvalování Hitlera v Anglii nebylo trestné ani v době, kdy na Londýn dopadaly německé bomby.
Rasta 10.1.2006 19:02

Re: Akorát nevím, jak názory komunistů souvisí se zakazováním KSČ.

úvaha, že totalita vzkvétá právě v benevolentní demokracii, to je na vás asi příliš, že ?  Dovedete si představit něco mezi absolutní totalitou a absolutní svobodou ?
 
A co třeba myšlenka, že demokratické chování k Hitlerovi bylo příčinou milionů zabitých ? Že kdyby si ho někdo pořádně, podíval se, co to dělá s naivy, kteří jeho slova mají možnost hltat a podléhat jeho "kouzlu" a prostě ho odprásk jak psa, tak jsme si všichni mohli ušetřit dost starostí ?
IS 10.1.2006 19:35

Re: Re: Akorát nevím, jak názory komunistů souvisí se zakazováním KSČ.

Kdyby, kdyby  a zase kdyby. Velká Británie, reprezentovaná Chamberlainem s Hitlerem jednal a v Mnichově bez uzardění a zradila ČSR.  Historii nelze přepisovat  
Rasta 10.1.2006 20:27

Re: Re: Re: Akorát nevím, jak názory komunistů souvisí se zakazováním KSČ.

a váš bolševickej Stalin s Hitlerem uzavíral smlouvy, až se mu prášilo od fajfky.
Ale to je opravdu pryč. Jen vy tu zůstáváte.
Petr 12.1.2006 15:47

Re: Akorát nevím, jak názory komunistů souvisí se zakazováním KSČ.

Nikdo přece neprosazuje zákaz názorů, byť by to byly názory komunistické lůzy. Ale je snaha prosadit zákaz KSČM. A to je něco úplně jiného. Ať si bolševická pakáž klidně nechá své názory, nikdo ji je z hlavy nechce vymazat (ono to stejně nejde = kdo byl jednou bolševikem, má tu rudou hvězdu vypálenou v mozku natrvalo). Ale proč se má na demokratické politické scéně přiživovat komunistická=nedemokratická partaj? A ještě brát od i z mých daních státní příspěvek, to opravdu nechápu.
Davit Chaim 12.1.2006 16:09

Re: Re: Akorát nevím, jak názory komunistů souvisí se zakazováním KSČ.

kdybyste nemel v lebecni dutine misto mozku zahnivajici exkrementy, ¨chapal byste lecos.promizivni antikomunizmus leninskeho typu vam, jako nasledek  nadmerne konzumace alkoholu ,mozna i pervitinu a nikotinu se u vas projevuje timto zpusobem.jste, jako vam podobna sebranka hradni kliky blekoty havla pro tak zvanou demokracii s.r.o.jen pro vybrane jedince a to nemluvim o humanite. hledate jako stetina certy kde nejsou, a kde jsou tam je nechavate v klidu decimovat tuto republiku.lezi vam na srdci udajne obeti komunistu a obeti nejvetsiho svetoveho teroristy v dejinach lidstva - usa - /drazdany, hirosima, nagasaki,vietnam irak, afganistan,jizni amerika/ vas nevzrusuji.Tak slezte se semika, nakrmte kraliky a vykydejte koze hnuj.
IS 10.1.2006 16:53

strach má velké oči

Jsem přesvědčen, že komunisté nemají žádnou šanci ustavit vládu  a připadá mi komické, jak se tu někteří diskutující místo střízlivého rozumu nechají unášet starými vášněmi. 
mig 10.1.2006 20:19

Re: strach má velké oči

Bohužel mají, mají. Ti z KSČM plus ti z ČSSD. Je jich dost na to,aby to zvládli. A užiteční idioti jim k tomu pomůžou.
Lindr 11.1.2006 6:52

Re: Re: strach má velké oči

Jste si naprosto jist, že tím idiotem nejste právě vy? Proč potíráte jiný názor vulgaritou, myslíte si, že takovým způsobem diskuze máte silněší pravdu?
Venkovan 10.1.2006 14:10

Demokracie je pro ně jen

Odrazový můstek jak se dostat k moci,až splní svůj účel bude odstraněna.
F. Čech 10.1.2006 13:24

Krm vlka sebevíc, pořád k lesu hledí

Komunisté byli a vždy zůstanou bandou hrdlořezů a demokracii, stejně jako nacisté, využívají výhradně jako výtah k moci. Jakmile moc získají demokracie tím končí a nastává teror a hospodářský núpadek. Do slušné společnosti tato banda nepatří, protože demokratická pravidla nikdy neuzná. I diktátor Pinochet vyhlásil v zemi, kterou očistil od bolševiků a hospodářsky pozvedl po pár letech svobodné volby. Prohrál v nich a odstoupil. Komunisté to neudělali nikdy! 
IS 10.1.2006 16:49

Re: sametová revoluce

Nemáte pravdu. V listopadu 1989 a následných volbách  došlo k pokojnému předání moci, když komunisté pochopili, že nemohou dále vládnout. Proto se říká sametová revoluce.
Jarda 11.1.2006 19:16

Re: Re: sametová revoluce

Jedine co komuniste pochopili bylo ze Gorbacev jim nepomuze a bez pomoci Sovetskych
okupantu moc neudrzi. Samet bylo to posledni co si zaslouzili.
L 10.1.2006 13:13

Rikame lidu pravdu

Ta kniha se jemnovala Rikame lidu pravdu. Napsal ji soudruh Klement Gottwald, prvni demokraticky prezident, ktery se vzdycky zastaval delnicke tridy.
Ale nasli se i zradci, treba ta Slanskeho zradcovska banda. Ale nakonec se priznali a sami si pozadali o trest smrti na vlastni zadost i na zadost vselidovych mas pokrokoveho pracujiciho lidu.
Jan 10.1.2006 13:01

DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!

DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Jan 10.1.2006 12:59

Komunistická hra na demokracii napříč celým politickým spektrem! Viz: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ:

Komunistická hra na demokracii napříč celým politickým spektrem! Viz: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ:
www racek 10.1.2006 12:36

z těch náhle probuzených

bojovníků za demokracii prostřednictvím zákazu myslet si něco jinýho než já  (blbosti, jistě .. ale GDO TO URČÍ...) mám prču ...
a s představy diktatury proletariátu ... ježíši kriste, to jste si fakt nevšimli, že se tak nějak změnil svět?
bože bože ...
Gottwald 10.1.2006 12:39

Re: z těch náhle probuzených

myslet si můžeš co chceš. Organizovat se v nástupnické organizaci po zločincích také, ovšem, trest by měl následovat.
 
Ježíši kriste, nevšimli. Jen jsme si všimli, že některý lidi ty komunisty fakt nepřestali milovat.
Možná byste se měl zeptat komunistů, jestli jim neuniklo, že se svět změnil.
IS 10.1.2006 12:53

Re: Re: z těch náhle probuzených

Gottwalde, Gottwalde, volat ,Ježíši Kriste, v národě, kde katolická círekev upálila mistra J. Husa není zrovna příznakem obecného rozhledu a poznání, že se svět změnil. Opakuji po vás "Organizovat se v nástupnické organizaci po zločincích také, ovšem, trest by měl následovat. " Kdo ale potrestá Kalouska, když je jeho strana ve vládě ?Komunimus vás neodolatelně láká jako můry oheň natolik, že jste si příjmení Gottwald zvolil za nick a hodláte jím  propagovat komunismus..
Gottwald 10.1.2006 13:01

Re: Re: Re: z těch náhle probuzených

nežvaň. Gottwald píšu, abych ti udělal radost.
IS 10.1.2006 13:06

Re: Re: Re: Re: z těch náhle probuzených

A já už jsem se musel podívat, jestli se ten pravý komunistický Gottwald píše se dvěma t. Inu zapomíná se, pro mně je důležitější, jak si zajisti denní živobytí. Nadávání na komunisty mi k tomu nepomůže.
JJ 10.1.2006 14:55

Re: Re: Re: z těch náhle probuzených

Jan Hus byl Cech a k tomu silne verici v Jezise Krista. Strana Kalouska se svoji silnou asociaci s katoliky tresta sama.
 
Komunismus vede k totalite a omezeni svobod obcanu - je to mnohokrat overeno. To je hlavni problem. Tedy k tomu, ze jde o system ekonomicky uzasne neefektivni, neschopny konkurence se staty s trzni ekonomikou.
www racek 10.1.2006 13:29

Re: Re: z těch náhle probuzených

no a? ať je milujou. Když k tomu maj důvod, proč ne?
je to jejich věc, víš?
pro mě jsou směšní zrovna tak jako ti probuzení antikomunisté. před takovými 20 lety jsi antikomunistu musel hledat mikroskopem ... he he he.